Mountfield HK – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 19.10.2015, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:07
    Energie ještě dostává šanci, troufám si říct, že poslední. Brian Ihnačák (HKM) je vyloučen za sevření puku rukou.
     
    49:41
    Teď už je odpískáno. Tomáš Bulík (KVA) je vyloučen za hákování, ale nejsem si právě jistý, že početní výhoda bude pro domácí znamenat i skutečnou výhodu.
     
    44:50
    Ale tohle je pro Vary hodně nepříjemné. Matěj Zadražil (KVA) vysekl Červenému hokejku z ruky a domácí čeká 1:34 přesilovky pěti proti třem!
     
    44:24
    Jiří Šimánek se pokoušel zbavit Ivana Rachůnka (KVA), ten ho ale podle názoru rozhodčích podrazil a čtvrtou přesilovou hru si zahrají i domácí.
     
    41:15
    Hosté nestihli dojet nadějně vyhlížející situaci, nicméně si vzápětí zahrají čtvrtou početní výhodu. Roman Kukumberg (HKM) je vyloučen za hákování.
     
    35:38
    Inu, co říct. Jen co je Hradec kompletní, Karel Pilař (HKM) podruhé za třetinu posílá bez teče puk mezi diváky a zase odchází na trestnou lavici.
     
    33:33
    A je tu v rychlém sledu druhá přesilovka pro hosty. Ondřej Kopta (HKM) si odpyká menší trest za držení hole.
     
    30:05
    No a jakmile jsou hosté kompletní, vyzkoušejí si první přesilovku sami. Karel Pilař (HKM) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.
     
    27:49
    A následuje přesilovka číslo tři pro Mountfield. Právě Tomáš Harant (KVA) pyká za podražení, teď už potřebují domácí něco předvést.
     
    23:08
    Ve vyrovnaném obrazu druhé části přichází trochu zbytečný zákrok Tomáše Haranta (KVA), který odchází na trestnou za nedovolené bránění. Bude druhá přesilovka Hradce lepší než ta první?
     
    13:59
    Navíc následuje první početní výhoda pro domácí soubor. Ivan Rachůnek (KVA) je vyloučen za hákování, hradecký elán tak bude moci dále narůstat.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 14. Kudrna (Dietz, Šimánek), 40. Dej (Kukumberg, Bednář), 55. Červený (Courchaine) – 39. Koblasa (Vachovec)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Jank, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Vantuch, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – J. Tomeček, Bičánek "C", Dvořák, Sičák, Harant, Rodney, Weinhold – Koblasa, Zadražil, Vachovec – Duda, Haščák, T. Rachůnek – V. Tomeček, Bulík, I. Rachůnek – Gorčík, Kverka, Rohan – Osmík. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodčí: Hribik, Hrubý – Hynek, Kis.

    Diváci: 4326
    bahis siteleri