Malmö – Šachtar 1:0 (kon.) | PSG – Real Madrid 0:0 (kon.) | CSKA Moskva – Manchester Utd. 1:1 (kon.)
Wolfsburg – Eindhoven 2:0 (kon.) | Atlético – Astana 4:0 (kon.) | Galatasaray – Benfica 2:1 (kon.)
Juventus – Mönchengladbach 0:0 (kon.) | Manchester City – Sevilla 2:1 (kon.)
konec
Manchester City
2:1 (1:1)
Sevilla FC
Středa 21.10.2015, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy

     
    Je dobojováno! Parádní zápas s pořádně dramatickým koncem je za námi. Oba týmy předváděly až do samého závěru ofenzivní podívanou, což se ale svěřencům Unaie Emeryho nakonec vymstilo. Rojiblancos pustili ke střele Kevina De Bruyneho, který v nastavení rozhodl o triumfu Citizens. A protože Juventus doma pouze remizoval s Mönchengladbachem, svěřenci Manuela Pellegriniho se osamostatnili na druhé příčce ve skupině o pouhý bod za Starou dámou. Z mé strany je to pro dnešek vše, příště na počtenou! (22:41:00)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hart katastrofálně rozehrál a mohl toho hodně litovat, ale fotbalisté Sevilly z nepřehledné situace před domácím gólmanem dokázali vytěžit pouze nepřesný Krychowiakův centr...
     
    90+3
    Hrdina posledních sekund Kevin De Bruyne za hlasitého potlesku střídá, na jeho místo nastupuje Vincent Kompany.
    90+1. Kevin De Bruyne - 2:1
     
    90+1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Diváci na Etihad Stadium jsou v euforii, domácí se v samém závěru ujímají vedení! Citizens postupovali ve třech proti čtyřem zadákům Sevilly a Yaya Touré přenechal míč KEVINU DE BRUYNEMU, jemuž Rojiblancos darovali spoustu prostoru ke střele. Belgický reprezentant se trefil neomylně k pravé tyči!
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby sudí Nijhuis nastavil hned čtyři minuty!
     
    90
    Sergio Rico reflexivním zákrokem nejspíš zachránil hostům bod. Hostující gólman tygřím skokem vyrazil štiplavou pumelici z kopačky Yayi Tourého!
     
    89
    Manchesterští se ale o tlak připravili nepřesnou přihrávkou, která skončila v autu. Mariano si s následným vhazováním dává pořádně na čas.
     
    88
    Citizens se usadili na útočné polovině a v samém závěru se snaží strhnout vítězství na svou stranu. Krychowiakovi se nepodařilo odkopnout míč do bezpečí a akce domácích může vesele pokračovat.
     
    87
    Stadionem to jen zahučelo – Kevin De Bruyne hledal v předbrankovém prostoru zcela neobsazeného Raheema Sterlinga, ale anglický reprezentant míč o centimetry minul!
     
    86
    Střídající Mariano pronikl až do pokutového území, nicméně jeho přízemní centr trefil jen prvního hráče Citizens.
     
    85
    Svěřenci Manuela Pellegriniho pět minut před koncem základní hrací doby stále běhají bez míče a z tribun Etihad Stadium se začíná ozývat pískot.
     
    84
    Do hry se podívá brazilský zadák Mariano, jenž si odbude svůj debut v Champions League. Místo na hřišti mu uvolnil Coke.
     
    83
    Ani N'Zonzimu se odcentrovat nepodařilo, hosté budou mít tentokrát k dispozici autové vhazování.
     
    82
    Krohn-Dehli našel na pravé straně rozběhnutého Cokeho, jenž však trefil jen prvního hráče před sebou. Andalůský celek bude zahrávat rohový kop.
     
    80
    V podstatě neviditelný Raheem Sterling se nyní prezentoval velmi, velmi nepřesným pasem na Kolarova. Srbský zadák Citizens není žádný Usain Bolt a míč na hrací ploše zachytit nestihl.
     
    79
    Do konce již zbývá jen něco přes deset minut, Manuel Pellegrini všeříkajícími gesty neustále popohání své ovečky do útoku. Yaya Touré dokonce v posledních minutách běhá na hrotu.

    Vojtěch Balon

    Branky: 36. Rami (vla.), 90+1. De Bruyne (Y. Touré) – 30. Konopljanka (Vitolo)

    Karty:   47. Bony (MAC) – 62. Iborra (SEV), 69. Gameiro (SEV)


    Manchester City: Hart – Zabaleta (60. Kolarov), Otamendi, Mangala, Sagna – Y. Touré, Fernandinho – Navas, De Bruyne (90+3. Kompany), Sterling – Bony (76. Fernando).
    Náhradníci: Caballero – Kolarov, Fernando, Barker, Demichelis, Kompany, Glendon.

    Sevilla FC: S. Rico – Coke (84. Mariano), Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – Iborra, Krychowiak – Vitolo, Banega (66. Krohn-Dehli), Konopljanka (78. N'Zonzi) – Gameiro.
    Náhradníci: Soria – N'Zonzi, Krohn-Dehli, Mariano, F. Llorente, J. A. Reyes, Andreolli.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap
    bahis siteleri