Zlín – Opava 18:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 11:1 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Jihlava – Letňany 5:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | Olomouc – Vsetín 4:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 4:3 (kon.) | Havířov – Poruba 4:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:3 (po pr.)
Kometa Brno – Liberec 0:0 (odl.)
konec
HC Plzeň 1929
11:1 (0:0, 5:0, 6:1)
HC Litvínov
Pátek 30.10.2015, 15:00 • Malá hala • Extraliga staršího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    59:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec se čepuje dokonce jedenáctka! PETR KODÝTEK v oslabení dokonává svůj hattrick! Asistence: Matěj Chalupa.
     
    58:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se přece jenom ještě vrhli do útoku a v Plzni se čepuje desítka! DAVID ROUBAL se prosazuje po krásně individuální akci. Bez asistence.
     
    51:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Brilantní kombinace domácích a nešťastní hosté opět loví puk ze své sítě! Po rychlé akci se do prázdné branky trefuje DAVID ROUBAL. Asistence: Marek Rubner a David Kvasnička.
     
    48:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jenom dočkávají čestného úspěchu! DAVID DRAŠAR se natlačil až branku domácích a překonal Krasanovského rychlým forhendový blafákem! Asistence: Josef Myšák a Marek Havlík.
     
    47:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se prosazují dokonce i v oslabení! Kodýtek vyhrál buly a MAREK RUBNER okamžitě pálil. I útočník s číslem 16 se tak dočkal své trefy! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    43:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se však DAVID KVASNIČKA dočkal. Jeho nenápadná střela neměla gólové parametry, ale hosté si puk nešťastně srazili do vlastní sítě. Další využitá přesilovka! Bez asistence.
     
    40:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná akce Plzně a je to u o šest gólů! Chalupa ujel po levé straně, ideálně si počkal a perfektním pasem našel PETRA KODÝTKA, který neměl problém s tím, aby poslal puk do odkryté branky. Asistence: Matěj Chalupa.
     
    39:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu další trefa do šatny! Po individuální akci se prosazuje i JAKUB POUR! TO je pro hosty opravdu těžké! Bez asistence.
     
    39:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přidávají další trefu, navíc je to gól do šatny. Domácí byli velmi aktivní před brankou a MATĚJ CHALUPA puk nakonec došoural do sítě! Šikovný útočník Plzně dává svůj druhý gól. Asistence: Petr Kodýtek a Jan Štěpánek.
     
    33:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další využitá početní výhoda a je to už o tři branky! Josef Roubal přesně přihrál mezi kruhy, kde číhal VOJTĚCH KOVAŘÍK a přesnou střelou poslal domácí do ještě většího vedení! Asistence: Josef Roubal.
     
    30:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přesilovou hru bleskově využívají! Kvasnička prudce vypálil, brankář Havlík puk jen vyrazil a PETR KODÝTEK ho pohotově dorazil za záda litvínovského gólmana. Asistence: David Kvasnička.
     
    23:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání, domácí se po vyhraném buly natlačili před brankoviště a ve shluku těl se nejlépe zorientoval MATĚJ CHALUPA, jenž prostřelil brankáře Havlíka! Asistence: Marek Rubner.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 24. Chalupa (Rubner), 31. Kodýtek (Kvasnička), 34. V. Kovařík (J. Roubal), 40. Chalupa (Kodýtek, Štěpánek), 40. Pour, 41. Kodýtek (Chalupa), 44. Kvasnička, 48. Rubner (Kodýtek), 52. D. Roubal (Rubner, Kvasnička), 59. D. Roubal, 60. Kodýtek (Chalupa) – 49. Drašar (Myšák, M. Havlík)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (R. Červenka) – Kvasnička, Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Čechura – Váňa, Rubner, Pour, Chalupa, Kodýtek "C", M. Červenka, Eret, D. Roubal "A", V. Kovařík, Penc, Hanzlík "A", J. Roubal
    HC Litvínov: Š. Havlík (41. J. Kovařík) – Macháč, M. Havlík, D. Havlík, Kučera, Urbánek "C", Hipius, Cikánek – Ineman, Schmidmayer, Vopat, Vébr, Vaněk, Drašar "A", Myšák, Bečvář "A", Pavlíček, Helt

    Rozhodčí: Hornáček – Štofa, Oudes
    bahis siteleri