Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.)
Skalica – Košice 1:0 (kon.) | Poprad – Martin 4:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 01.11.2015, 15:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    KUČERA - 2:3
     
    57:39
    Piešťany dali gól!
    Gól Piešťan platí. Chyboval v obrannom pásme Olvecký, ktorý namiesto toho, aby jasný puk odohral mimo, prihrával zbytočne obrancovi, čo hostia využili na atak brány. Kania vystrelil, puk ešte Chábera držal, ale dorážka KRISTIÁNA KUČERU dostala puk do brány a ako potvrdil videorozhodca, skôr ako prerušil hru písknutím hlavný rozhodca.
    Asistencia: Jakub Kania
    ŠIMÍČEK - 2:2
     
    49:54
    Piešťany dali gól!
    Hostia sa zahryzli do Trenčanov, narobili vietor v obrane a Petráš spoza brány poslal voľnému JAKUBOVI ŠIMÍČKOVI, ktorý zblízka prestrelil brankára.
    Asistencia: Samuel Petráš
    JAKÚBEK - 2:1
     
    44:18
    Trenčín dal gól!
    Tesne po naskočení vylúčeného hráča Trenčania skórovali. Ešte sa udržali v pásme, Zaťko poslal na ľavý kruh Ryzákovi a ten veľmi dobrou prihrávkou krížom na nabiehajúceho spoluhráča na pravý kruh, kde MARTIN JAKÚBEK dával do odkrytej brány.
    Asistencie: Marek Ryzák, Miroslav Zaťko
    TOMČÁK - 1:1
     
    35:56
    Piešťany dali gól!
    Hostia zaútočili, puk prešiel od ľavého mantinelu pred bránu, tam ho Balej sklepol nohou smerom k voľnému JOZEFOVI TOMČÁKOVI, ktorý nikým nekrytý z tesnej blízkosti skóroval.
    Asistencie: Jozef Balej, Peter Hrehorčák
    HLINKA - 1:0
     
    21:23
    Trenčín dal gól!
    Dukla začala druhú tretinu veľkým náporom a zaslúžene ho korunovala gólom. Petrovický našiel medzi kruhmi nakorčuľovaného MICHALA HLINKU, ktorý si počkal kým brankár pojde na zem a potom do odkrytej brány skóroval.
    Asistencia:Róbert Petrovický

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 22. Hlinka (Petrovický), 45. Jakúbek (Ryzák, Zaťko) – 36. Tomčák (Balej, Hrehorčák), 50. Šimíček (Petráš), 58. Kučera (Kania)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – D. Rehák, Rich. Pavlikovský, Holenda, P. Mikuš, Zaťko, Ryzák, Nechala – Melichárek, Gašparovič, Őlvecký – Hlinka, Petrovický, R. Dlouhý – Jakúbek, Švec, Koyš – Zlocha, D. Hudec
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Košarišťan) – Trefný, S.Hudec, Gipters, Brňák, Kania, R.Filip , Kotaška – K.Kučera, Petráš, J. Šimíček – Tibenský, Holovič, J. Ručkay – Balej, Brancis, Belluš – J. Pardavý ml., Tomčák, Hrehorčák

    Rozhodčí: D.Konc – Návratek, Stanzel
    bahis siteleri