Barcelona – BATE 3:0 (kon.) | AS Řím – Leverkusen 3:2 (kon.) | Bayern – Arsenal 5:1 (kon.)
Olympiakos – Dinamo Záhřeb 2:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Porto 1:3 (kon.) | Chelsea – Dynamo Kyjev 2:1 (kon.)
Lyon – Zenit 0:2 (kon.) | Gent – Valencia 1:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:1 (3:0)
Arsenal FC
Středa 04.11.2015, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
    89. Thomas MÜLLER - 5:1
     
    89
    Bayern právě vstřelil branku!
    Né, pětku né, úpí fanoušci Arsenalu, to jim ale není nic platné! Spoustu prostoru dostal miláček domácích tribun THOMAS MÜLLER a z hranice pokutového území se trefil přesně k levé tyči!
     
    87
    Santi Cazorla má odpracováno, na jeho místo nastupuje Calum Chambers.
     
    85
    Atmosféru Champions League okusí teprve sedmnáctiletý Alex Iwobi, jemuž místo na trávníku přepouští autor jediného gólu Arsenalu Olivier Giroud.
     
    84
    Jako blesk z čistého nebe měli domácí dvěstěprocentní šanci! Arjen Robben upaloval sám na Čecha a kličkou na levou stranu ho poslal k zemi, ale parádní obranný zákrok předvedl vracející se Debuchy a zabránil jistému gólu!
     
    73
    Střídající Arjen Robben dostal na pravé straně spoustu prostoru a probil se až do pokutového území, ze skvělé pozice ale pálil jen do připraveného Čecha!
     
    71
    Robert Lewandowski po solidním výkonu opouští hřiště, na jeho místo nastupuje Arturo Vidal.
    69. Olivier GIROUD - 4:1
     
    69
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Neuer dnes čisté konto neudrží! Alexis Sánchez našel nádherným centrem ve vápně OLIVIERA GIROUDA, který v akrobatické pozici tvrdě vypálil a strážce mnichovské svatyně byl bez šance!
     
    68
    Do hry se podívá Mehdi Benatia, jemuž uvolňuje místo Boateng.
     
    59
    Joel Campbell byl stažen ze hřiště, na jeho místo nastupuje defenzivněji laděný Kieran Gibbs.
     
    57
    Mé tvrzení se teď pokusil vyvrátit Santi Cazorla, který běžel sám na Neuera a strážce mnichovské svatyně hodně, hodně nejistým zákrokem udržel míč před brankovou čarou!
    55. Arjen ROBBEN - 4:0
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup na hřiště jako HROM! Sedmatřicet sekund poté, co ARJEN ROBBEN vstoupil do hry mu David Alaba předložil chirurgicky přesný pas a nizozemský míčový kouzelník ranou pod břevno z hranice malého vápna nedal Čechovi byť jen sebemenší šanci!
     
    55
    Kingsley Coman má odpracováno, na pravý kraj zálohy přichází po zranění se vracející Arjen Robben.
     
    52
    Gunners po změně stran tvoří hru, ale šance si vytváří Bayern. Z hranice pokutového území vystřelil Douglas Costa, jehož rána jen těsně minula levou tyč Čechovy svatyně!
    44. David ALABA - 3:0
     
    44
    Bayern právě vstřelil branku!
    Galapředstavení Bavorů pokračuje a co víc, jejich třígólové vedení je zcela zsloužené! DAVID ALABA se zbavil obou svých strážců najednou, přičemž Cazorlu dokonce zamotal tak, že španělský špílmachr spadl na trávník, a poté tvrdou ranou přesně k tyči nedal Čechovi šanci!
     
    42
    Tak to byla, dámy a pánové, další skvělá šance Bayernu! Lewandowskiho centr z pravé strany si Müller hlavou sklepl před sebe a poté tvrdě vypálil. Petr Čech bravurním zákrokem konečky prstů vytěsnil míč nad břevno!
     
    31
    Nu, to bylo těsné! Čech si povážlivě vyběhl až kamsi na hranici malého vápna a využít se toho pokusil Douglas Costa. Jeho rána z ostrého úhlu proletěla těsně vedle pravé tyče!
    29. Thomas MÜLLER - 2:0
     
    29
    Bayern právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly! Lahmův centr z pravé strany propadl až k Comanovi, jemuž se sice vystřelit nepodažilo ale poblíž stojící THOMAS MÜLLER už do balonu nemilosrdně práskl a nasměroval ho k pravé tyči!
     
    24
    Joel Campbell zavadil o běžícího Comana. Ten sice pádu hodně, opravdu hodně, přidal, o faul se ale jednalo tak jako tak. Kostarický ofenzivní hráč navíc vidí žlutou kartu.
     
    17
    A další Čechův skvělý zákrok! Alcântara našel přesným centrem všudypřítomného Lewandowskiho, jenže jeho prudkou hlavičku strážce svatyně severolondýnského celku lapil!
     
    16
    Teď už to bylo pro Arsenal mnohem nebezpečnější! Coman se řítil do skvělé šance, ale Petr Čech včas vyběhl a na poslední chvíli se míče zmocnil. Tlak Bayernu však pokračoval a spoustu prostoru ke střele dostal Lewandowski, který vypálil k levé tyči a česká opora Gunners vytáhla parádní reflexivní zákrok!
     
    12
    A Mesut Özil vidí za svou ruku žlutou kartu.
     
    12
    Na obrazovce v Allianz Areně už se rozsvítil stav 1:1, když po Monrealově pasu překonal Neuera z bezprostřední blízkosti Mesut Özil. O ofsajd se rozhodně nejednalo, sudí ale gól pro ruku německého reprezentanta neuznali!
    10. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    10
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bavoři se už po deseti minutách hry ujali vedení a autorem gólu není nikdo jiný než ROBERT LEWANDOWSKI! Trestuhodně neobsazeného polského šutéra našel přesným centrem Alcântara a Čech byl proti Lewandowskiho hlavičce bez šance!
     
    8
    Když nevíš, co s míčem, tak vystřel! Tímto heslem se nyní řídil právě zmiňovaný rakouský reprezentant Alaba, jenže jeho rána z dobrých dvaceti metrů mířila přesně do míst, kde stál připravený Petr Čech.

    Vojtěch Balon

    Branky: 10. Lewandowski (Th. Alcântara), 29. T. Müller (Coman), 44. Alaba, 55. Robben (Alaba), 89. T. Müller (Costa) – 69. Giroud (Alexis Sánchez)

    Karty:   12. Özil (ARS), 24. Campbell (ARS)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:8.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C), J. Boateng (68. Benatia), Javi Martínez, Alaba – Alonso – Coman (55. Robben), T. Müller, Th. Alcântara, Costa – Lewandowski (71. Arturo Vidal).
    Náhradníci: Ulreich – Benatia, Robben, Rafinha, Arturo Vidal, Badstuber, Kimmich.

    Arsenal FC: Čech – Debuchy, Mertesacker (C), Gabriel, Monreal – Campbell (59. Gibbs), Coquelin, Cazorla (87. Chambers), Özil, Alexis Sánchez – Giroud (85. Iwobi).
    Náhradníci: Macey – Gibbs, Koscielny, Flamini, Chambers, Iwobi, Reine-Adelaide.

    Rozhodčí: Rocchi – Liberatore, Tonolini (všichni Itálie)
    bahis siteleri