Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Středa 04.11.2015, 02:30 • Scottrade Center, St. Louis (kapacita 19150 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Trevor LEWIS - 0:3
     
    59:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté se dokázali ubránit závěrečnému tlaku Blues, ve vlastním pásmu získal kotouč Jeff Carter, Tanner Pearson jej pak předložil TREVORU LEWISOVI, jemuž už nedělalo problém od červené čáry poslat puk do prázdné branky! Asistence: Tanner Pearson a Jeff Carter.
     
    57:55
    Pietrangelo nahazuje puk do útočného pásma a Allen míří opět na střídačku!
     
    57:21
    Jake Allen už zůstává na střídačce, Blues tak ještě zkusí s výsledkem něco udělat v šesti hráčích v poli!
    55:27 Tanner PEARSON - 0:2
     
    55:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté navíc odskakují do dvoubrankového vedení! Přečíslení tři na dva zvládli Králové bravurně. Toffoli zatáhl kotouč do útočného pásma, zpětnou přihrávkou našel McNabba, který k zakončení vybídl TANNERA PEARSONA, který se střelou z pravé strany nemýlil! Asistence: Brayden McNabb a Tyler Toffoli.
     
    54:06
    Dustin Brown se zpoza branky vytočil až před Allena a z otočky nastřelil tyčku!
     
    51:47
    Jake Allen předvedl další úchvatný zákrok! Brown naservíroval parádní přihrávku na Toffoliho, jehož brilantním zákrokem levým betonem vychytal Allen!
     
    49:34
    Blues si zahrají čtvrtou přesilovou hru v dnešním zápase, za hákování míří podruhé v dnešním zápase na trestnou lavici kapitán hostů Dustin Brown.
    35:52 Jeff CARTER - 0:1
     
    35:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové početní výhodu 4 na 3 rychle využívají! Po vyhraném vhazování se dostal k puku Drew Doughty, chvíli jej podržel, poté přihrál na JEFFA CARTERA, který z ostrého úhlu nejdříve naznačil přihrávku na Gáboríká, čímž dokonale zmátl Allena, aby pak o domácího brankáře poslal kotouč do sítě! Asistence: Drew Doughty a Christian Ehrhoff.
     
    35:43
    Následuje další vyloučení na straně Blues, za podražení je vyloučen Troy Brouwer. LA si tak zahrají přesilovou hru 4 na 3, poté dokonce i 5 na 3!
     
    34:40
    Síly na ledě se každopádně vyrovnají, za držení protihráče je vyloučen obránce Colton Parayko.
     
    34:40
    Hosté se dostali v oslabení do přečíslení dvou na jednoho, Trevor Lewis situaci vyřešil střelou, kterou Allen dokázal vyrazit. Následně se puk odrazil od dojíždějícího Pearsona a směřoval do branky, David Backes ještě předtím ale domácí branku posunul.
     
    34:19
    Po delší době uvidíme přesilovou hru. Za podražení míří na trestnou lavici kapitán hostů Dustin Brown.
     
    33:14
    Velké představení obou brankářů pokračuje! Jake Allen předvedl další výborný zákrok proti střele Tylera Toffoliho!
     
    29:09
    Obrovská šance Blues! Vladimir Tarasenko se dostal do samostatného úniku, na skvěle chytajícího Enrotha si ovšem se svou střelou mezi betony nepřišel!
     
    26:33
    Trevor Lewis předvedl parádní individuální akci, když obešel hned dva bránící hráče, s dlouhou kličkou si ale na skvěle chytajícího Allena nepřišel! Domácí brankář vytáhl další parádní zákrok pravým betonem!
     
    20:41
    Po chybě v defenzivě Kings se ke střele dostal nejdříve David Backes, jeho pokus Enroth vyrazil jen před sebe. K dorážce z mezikruží se dostal Alexander Steen, který v další velké šanci zápasu branku přestřelil!
     
    18:15
    Síly na ledě se vyrovnají, za nedovolené bránění je vyloučen domácí útočník Troy Brouwer.
     
    17:07
    Za podražení míří na trestnou lavici Milan Lucic, také Blues si tedy vyzkouší druhou přesilovou hru v krátkém sledu po sobě.
     
    17:07
    Enroth vyrazil Steenovu střelu jen před sebe, kde na dorážku číhal Kyle Brodziak, jenž z úhlu netrefil zcela odkrytou klec hostů!
     
    13:20
    St. Louis si každopádně zahraje první přesilovou hru, za hákování je vyloučen Alec Martinez.
     
    13:20
    Tarasenko přihrávkou z rohu kluziště vytvořil parádní střeleckou příležitost pro Jaye Bouwmeestera, který ale z předbrankového prostoru nedokázal trefit mezi tři tyče!
     
    07:40
    Další přesilová hra pro Los Angeles po dalším útočném faulu domácích, za hákování míří na trestnou lavici Alexander Steen.
     
    03:44
    Jake Allen teď předvedl hned několik vynikajících zákroků! Nejdříve vyrazil ránu Ehrhoffa od modré čáry, poté zastavil i dvě dorážky Mariána Gáboríka z brankoviště, aby pak ještě předvedl parádní zákrok, kterým sebral jistý gól Anžemu Kopitarovi, který střílel už do prázdné branky!
     
    02:09
    První přesilovou hru v dnešním zápase si zahrají Kings, za vražení na hrazení je vyloučen Ryan Reaves.
     
    01:28
    Začátek utkání ihned okořenila bitka mezi Joelem Edmundsonem a Andy Andreoffem. Po vyrovnaném souboji končí oba rváči na trestných lavicích, inkasují pětiminutové tresty za bitku.
     
    00:40
    Alex Pietrangelo vypálil z pravé strany do tyče Enrothovy branky!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 36. Carter (Doughty, Ehrhoff), 56. Pearson (McNabb, Toffoli), 60. Lewis (Pearson, Carter)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen, Lehterä, Tarasenko – Upshall, Backes (C), Brouwer – Fabbri, Jaškin, Rattie – Ott, Brodziak, Reaves. Trenér: Ken Hitchock.
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, McBain, Ehrhoff – Lucic, Carter, Toffoli – Pearson, Kopitar, Brown (C) – Gáborík, Shore, Lewis – Clifford, Andreoff, Weal. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Morton, Pollock – Pancich, Barton

    Diváci: 17529
    bahis siteleri