Vsetín – Frýdek-M. 2:6 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 1:0 (kon.) | Opava – Břeclav 3:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 6:2 (kon.) | Klášterec nO – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Pelhřimov – Vrchlabí 4:8 (kon.) | Písek – Kobra 8:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 4:11 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 2:3 (kon.) | Klatovy – Děčín 10:1 (kon.) | Trutnov – Bílina 3:2 (po pr.)
Nový Jičín – SK Karviná 8:3 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 4:5 (kon.) | Kolín – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
HC Frýdek-Místek
Středa 04.11.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou utkání 15.kola 2.ligy mezi Vsetínem a Frýdkem-Místkem. O osudu utkání rozhodla nevydařená třetí třetina, ve které Vsetín inkasoval hned dvakrát. Hokejisté Frýdku-Místku si ze Vsetína odvážejí všechny body a upevňují si svou pozici na čele tabulky. S tímto tvrzením se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (19:41:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Hra je přerušena, utkání se už pouze dohrává, o vítězi je rozhodnuto.
     
    Utkání přihlíží 1679 platících diváku. Velmi slušná návštěva na vsetínském zimním stadionu.
     
    57:14
    František Zúbek teď z trestné lavice volil peprná slova na adresu hlavního rozhodčího, a to se nevyhnulo dalšímu trestu. František Zúbek odchází do kabin, připisuje si trest na 10 minut za nesportovní chování. Pokračuje přesilovka 5 proti 4.
     
    56:10
    Za oplácení si půjde sednout na trestnou lavici slovenský legionář František Zubek. Frýdek-Místek si ještě v závěru utkání zahraje jednu přesilovou hru, ve které může navýšit skóre.
     
    54:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    RADIM MATUŠ si povodil dva vsetínské obránce jako malé žáčky. Stáhl si puk do výhodné pozice, a pak s klidnou hlavou překonal Hromadu. Asistence: Vladimír Luka. Utkání je zřejmě rozhodnuto.
     
    52:45
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách. Vyloučenými jsou za Vsetín Jakub Řezáč a za Frýdek-Místek Tadeáš Jaroš.
     
    50:00
    Hra se uklidnila, frýdečtí hokejisté už nikam nespěchají a hlídají si modrou čáru. Utkání se začíná kouskovat, častěji dochází k přerušování hry. Vsetínští se nemohou výrazněji prosadit přes pozornou hostující obranou hradbu.
     
    47:34
    Vladimíra Luku zahákoval Lukáš Finsterle a za trest bude muset odsedět dvě minuty na trestné lavici.
     
    45:51
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdečtí se dokázali prosadit v oslabení. V předbrankovém prostoru se ocitl ADAM RUFER a se štěstím propasíroval puk mezi rukou a pravým betonem Petra Hromady. Pro hosty možná tato branka přinese kýžený klid na hokejky, domácí už nemají moc času ke srovnání utkání. Asistence: David Samiec.
     
    45:02
    Po krásné kombinaci po ose Báchor – Zúbek se ke střele dostal Radim Tesařík, ale lapačka Lukáše Danečka byla v tomto případě bezchybná.
     
    44:06
    Vyloučeným je přítel Petry Kvitové, Radek Meidl, a to za zdržování hry. Vsetín čeká přesilová hra.
     
    43:44
    Po chybě Nedbálka se do samostatného úniku hnal hráč se zkušenostmi z NHL, Tomáš Káňa, ale ani nadvakrát nedokázal překonat Hromadu.
     
    40:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dva vsetínští obránci se srazili v obranném pásmu, z toho pramenila ztráta puku, ke kotouči se dostal VLADIMÍR LUKA, vsetínský brankář měl špatný výhled a tečovaná střela hostujícího kanonýra zapadla do branky Petra Hromady. Hosté se dostávají na začátku třetí třetiny do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině svedli domácí s vedoucím týmem tabulky vyrovnanou bitvu, paradoxně však odešli v této periodě poraženi. 35 sekund před koncem se se štěstím prosadil Radim Matuš a určil tak průběžný stav utkání. Třetí třetina začíná v 19:03.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 19. Vaněk (Tesařík, Báchor), 38. Zúbek (Vaněk, Tesařík) – 6. Luka, 32. Klimša (Samiec), 40. Matuš (Luka), 41. Luka, 46. Rufer (Samiec), 55. Matuš (Luka)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Báchor, Nedbálek, Hryciow, Žák, Vrba, Řezáč – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Ambruz, Abdul, Vávra, Vítek, Finsterle, Ondráček, Kajaba, Daněk
    HC Frýdek-Místek: Daněček (Šimboch) – Dresler, Jeník, Heider, Foltýn, Kowalczyk, Samiec, Kvapil, Polák – Franek, Piecha, Sonnek, Klimša, Kovařčík, Rufer, Matuš, Káňa, Meidl, Luka, Jaroš
    bahis siteleri