Besiktas – Lok. Moskva 1:1 (kon.) | Karabach – Monaco 1:1 (kon.) | Celtic – Molde 1:2 (kon.)
Ajax – Fenerbahce 0:0 (kon.) | Kazaň – Liverpool 0:1 (kon.) | Sion – Bordeaux 1:1 (kon.)
FK Krasnodar – PAOK 2:1 (kon.) | Dortmund – Qäbälä 4:0 (kon.) | Club Bruggy – Legia 1:0 (kon.)
Neapol – Midtjylland 5:0 (kon.) | Dinamo Minsk – Villarreal 1:2 (kon.) | Plzeň – Rapid 1:2 (kon.)
Marseille – Braga 1:0 (kon.) | Groningen – Liberec 0:1 (kon.) | Rosenborg – Lazio 0:2 (kon.)
Saint-Étienne – Dněpropetrovsk 3:0 (kon.) | Skënderbeu – Sporting 3:0 (kon.) | Belenenses – Basilej 0:2 (kon.)
Lech Poznaň – Fiorentina 0:2 (kon.) | Tottenham – Anderlecht 2:1 (kon.) | Sparta – Schalke 1:1 (kon.)
Asteras – APOEL 2:0 (kon.) | Augsburg – Alkmaar 4:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Partizan Bělehrad 5:1 (kon.)
konec
Besiktas Istanbul
1:1 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Čtvrtek 05.11.2015, 17:00 • BJK İnönü Stadium (kapacita 32.086 diváků) • Evropská liga • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Marques Maicón, přichází Maxim Grigorjev.
     
    90+3
    Na druhé straně měl ještě dvě velké šance střídající Škuletić! Domácí celek však zachránil brankář Zengin, který obě střely dokázal vyrazit!
    90+2. Velká šance Gülüma!
     
    90+2
    Besiktas měl v samotném závěru obrovskou šanci! Töre poslal nadýchaný centr na levou stranu, kam si naběhl Uysal. Jeho hlavička našla za obranou stopera Gülüma, jehož hlavičku však vyrazil Guilherme!
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby provádí hostující kouč své první střídání! Ze hřiště odchází Oumar Niasse, který byl dnes velmi aktivní, a vše vyšperkoval vyrovnávací brankou. Na poslední minuty přichází Škuletić!
     
    83
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí kouč Senol Günes! Ze hřiště odchází Özyakup, který odvedl ve středu hřiště povedený výkony. Na poslední minuty přichází na hřiště Cenk Tosun!
    80. Povedený zákrok Guilhermeho
     
    80
    Domácí se mohli dostat rázem do vedení! Exekuce standardní situace se zhostil Oguzhan Özyakup, jehož centr našel na zadní tyči naběhnutého Necipa Uysala. Jeho hlavičku však vyrazil skvělým zákrokem Guilherme!
    76. Baye Oumar Niasse - 1:1
     
    76
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Lokomotiv je po brance domácích výrazně aktivnější, a dočkává se vyrovnávací branky, která může být velmi důležitá! Krásnou přihrávku za obranu dostal střídající Alexej Mirančuk, který dostal míč do vápna na OUMARA NIASSEHO. Senegalský útočník prošel mezi dvojicí hráčů, a poslal míč ke vzdálenější tyči!
     
    74
    Igor Čerevčenko provádí své první střídání v tomto zápase: Ze hřiště odchází Manuel Fernandes, který byl jednoznačně nejaktivnějším hostujícím hráčem. Oživit hru Lokomotivu se pokusí Mirančuk!
     
    72
    Své druhé střídání v dnešním zápase provádí domácí kouč Senol Günes. Ze hřiště odchází José Sosa, který podal velmi povedený výkon! Na jeho místo přichází Necip Uysal!
     
    61
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Oumar Niasse, který nestíhal v souboji s Gülümem, a tak tureckého stopera poslal k zemi!
    58. Ricardo QUARESMA - 1:0
     
    58
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Domácí Besiktas se konečně dočkal, a po necelé hodině hry jde do zaslouženého vedení! Na začátku celé akce byl Gökhan Töre, který odcentroval z levé strany. Jeho centr následně poslal na hranici vápna Guilherme! Míč si zpracoval střídající RICARDO QUARESMA, který poslal přesnou střelou míč přesně k tyči!
     
    55
    Ze střední vzdálenosti to tentokrát zkusil Oguzhan Özyakup, kterého pěknou přihrávkou našel Mario Gómez. Prudká střela tureckého záložníka však směřovala do středu branky, kde stál připravený Guilherme!
     
    46
    Střídání v týmu Besiktas Istanbul: ze hřiště odchází Olcay Şahan, přichází Ricardo Quaresma.
     
    38
    O vzrušení ve vápně Lokomotivu Moskva se postaral Mario Gómez, který si naběhl na centr Sahana. Německý záložník však stál zády k brance, a jeho pokus letěl nad branku Guilhermeho!
    33. Nebezpečný náběh Sahana do pokutového území!
     
    33
    Besiktas v posledních minutách stupňuje svůj tlak! Z levé strany poslal nebezpečný centr do vápan Köybasi, který hledal naběhlého Sahana. Těsně před ním však dokázal dostat míč do zámezí Denisov!
     
    21
    Köybasi si tentokrát dokázal udělat prostor na levém křídle, a poslal nebezpený centr za obranu Lokomotivu, na který si naběhl Gökhan Töre. Před tureckým křídelníkem však míč sebral brankář Guilherme!
    16. První nebezpečná situace ve vápně Besiktase
     
    16
    Na druhé straně to zkusil z velké dálky Fernandes, jehož rána byla zblokovaná na rohový kop. I exekuce prvního rohového kopu se ujal Fernandes, jehož nebezpečný centr se snesl na hranici malého vápna, a k hlavičce se dostal N´Dinga. Do daného prostoru si však nikdo z domácích nenaběhl, a míč zamířil do zámezí!

    Jan Havlovic

    Branky: 58. Quaresma – 76. Niasse (Alexej Mirančuk)

    Karty:   61. Niasse (LMO)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:14.
    Besiktas Istanbul: Zengin – Beck, Rhodolfo, Gülüm, Köybaşı – Hutchinson, Özyakup (83. Tosun) – Töre, J. Sosa (72. Uysal), Şahan (46. Quaresma) – Mairo Gómez.
    Náhradníci: Güvenç – Kurtuluş, D. Tošić, Quaresma, Uysal, Frei, Tosun.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Janbajev, Šiškin, Ďurica, Vitalij Denisov – N'Dinga, Kolomejcev – Samedov, Fernandes (74. Alexej Mirančuk), Maicón (90+3. Grigorjev) – Niasse (90. Škuletić).
    Náhradníci: Abajev – Grigorjev, Logašov, Škuletić, Makarov, Alexej Mirančuk, Barinov.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Foltyn, Henschel (vš. Německo)
    bahis siteleri