Turín – Inter 0:1 (kon.) | Empoli – Juventus 1:3 (kon.) | Frosinone – Janov 2:2 (kon.)
Palermo – Chievo 1:0 (kon.) | AS Řím – Lazio 2:0 (kon.) | Sassuolo – Carpi FC 1:0 (kon.)
Neapol – Udinese 1:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 0:2 (kon.)
konec
Frosinone Calcio
2:2 (2:1)
Janov CFC
Neděle 08.11.2015, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Frosinone Calcio mělo utkání s Janovem CFC velmi dobře rozehrané, avšak nakonec je z toho remíza 2:2!

    Hostující celek se hned v šesté minutě dostal do vedení, když se po pěkné akci Lazoviće prosadil Leonardo Pavoletti. Domácí však byli po úvodní brance velmi aktivní, velkou šanci měl Ciofani, nicméně Perin výborně zasáhl. Domácím se podařilo srovnat ve 31. minutě, kdy se z hodně netradiční pozice prosadil Leonardo Blanchard! O sedm minut později už Frosinone vedlo! Ve vápně se míč šťastně odrazil na nohu Modiba Diakitého, který poslal míč k tyči!

    Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná, dokonce měli více ze hry hostujícího hráči! Janov mohl vyrovnat v 69. minutě, jenže Lazović napálil ze standardní situace pouze břevno! O šest minut později však právě Lazović krásně prošel přes pravou stranu, a poslal míč přesně před branku, kde poslal míč do prázdné branky Serge Gakpé!

    Frosinone tak zůstává na sestupové příčce, a dnes jednoznačně dva body ztratilo! Janov naopak může být za získaný bod velmi rád!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:52:29)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na druhé straně se dostal do zajímavé šance Gakpé, který prošel kolem Rosiho, a postupoval do vápna. Jeho následný centr však obrana Frosinone zablokovala.
     
    90+2
    Domácí se ještě pokoušejí rozhodnout v samotném závěru. Z pravé strany chtěl branku Perina ohrozit centrem Rosi, jenže jeho pokus mířil do zámezí.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezitím mohlo Frosinone zahrozit ze standardní situaci, jenže centr Goriho skončil přesně v rukavicích brankáře Perina!
     
    90
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Luca Paganini, přichází Aleksandar Tonev.
     
    89
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Robert Gucher, přichází Samuele Longo.
     
    88
    Danilo Soddiomo rozehrával standardní situaci ze střední vzdálenosti. Italský záložník posílal míč do levé části vápna, kam si nabíhal Crivello, toho si však pozorně hlídal Laxalt!
     
    86
    V pravé části vápna se pěkně obtočil domácí Federico Dionisi, který následně poslal centr před branku. Míč se však snesl pouze do míst, kde se nacházel Ansaldi, který míč odhlavičkoval.
     
    85
    Z pravé strany poslal do vápna ostrý centr obránce Alesandro Rosi, který našel Soddima. Jeho hlavičce však scházela větší přenost, a hlavně razance!
    Momentky z vyrovnávací branky hostujícího celku!

     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Armando Izzo.
     
    83
    Domácí celek má v posledních minutách velký tlak na útočné polovině, nicméně postupnou kombinací se zatím do žádné zajímavé střelecké pozice nedostal.
     
    81
    Roberto Crivello velmi chytře prodloužil přihrávku Guchera na levou stranu, kam si nabíhal Ciofani. Před italského útočníka se však dostal Gakpé, který se zmocnil míče.
     
    80
    Robert Gucher byl v souboji s Diegem Laxaltem pozdě, a uruguayského útočníka poslal ostrý skluzem k zemi. V tomto případě však žlutá karta nepřišla.
     
    78
    Aktivní Darko Lazović se dostal k odraženému míči na útočné polovině, a vystřelil z voleje. Ostrá střela srbského záložníka však mířila mimo branku!
     
    77
    Frosinone zřejmě pochopilo, že by mělo hrát aktivněji směrem vpřed. To se pokoušel aplikovat útočník Ciofani, který však na levé straně neuspěl, neboť ho o míč obral Burdisso.
    75. Serge GAKPÉ - 2:2
     
    75
    Janov právě vstřelil branku!
    Hostující celek předvádí ve druhém poločase zlepšený výkon, a i v oslabení dokázal vyrovnat na 2:2! Na pravém křídle se dokázal uvolnit Darko Lazović, který následně našel na zadní tyči volného SERGE GAKPÉHO, který doklepl míč do sítě!

    Jan Havlovic

    Branky: 31. Blanchard, 38. Diakité (Gucher) – 6. Pavoletti (Lazović), 75. Gakpé (Lazović)

    Karty:   60. Dionisi (FRS), 67. Blanchard (FRS) – 13. Costa (JAN), 30. De Maio (JAN)   37. De Maio (JAN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 15:23.
    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (90. Tonev), Chibsah (10. Gori), Gucher (89. S. Longo), Soddimo – Ciofani, Dionisi.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Russo, Gori, Verde, S. Longo, Ciofani, Tonev, Sammarco, Carlini, Bertoncini.

    Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Ansaldi – Figueiras, Rincón, Costa (61. Gakpé), Laxalt – Lazović, Pavoletti, Perotti (84. Izzo).
    Náhradníci: Lamanna, Ujkani – Izzo, Gakpé, Capel, Ntcham, Ierardi, Tachtsidis, Ghiglione, Cissokho.

    Rozhodčí: Calvarese – Stallone, Vivenzi (vš. Itálie)
    thejrc.org