Turín – Inter 0:1 (kon.) | Empoli – Juventus 1:3 (kon.) | Frosinone – Janov 2:2 (kon.)
Palermo – Chievo 1:0 (kon.) | AS Řím – Lazio 2:0 (kon.) | Sassuolo – Carpi FC 1:0 (kon.)
Neapol – Udinese 1:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 0:2 (kon.)
konec
Frosinone Calcio
2:2 (2:1)
Janov CFC
Neděle 08.11.2015, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Frosinone Calcio mělo utkání s Janovem CFC velmi dobře rozehrané, avšak nakonec je z toho remíza 2:2!

    Hostující celek se hned v šesté minutě dostal do vedení, když se po pěkné akci Lazoviće prosadil Leonardo Pavoletti. Domácí však byli po úvodní brance velmi aktivní, velkou šanci měl Ciofani, nicméně Perin výborně zasáhl. Domácím se podařilo srovnat ve 31. minutě, kdy se z hodně netradiční pozice prosadil Leonardo Blanchard! O sedm minut později už Frosinone vedlo! Ve vápně se míč šťastně odrazil na nohu Modiba Diakitého, který poslal míč k tyči!

    Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná, dokonce měli více ze hry hostujícího hráči! Janov mohl vyrovnat v 69. minutě, jenže Lazović napálil ze standardní situace pouze břevno! O šest minut později však právě Lazović krásně prošel přes pravou stranu, a poslal míč přesně před branku, kde poslal míč do prázdné branky Serge Gakpé!

    Frosinone tak zůstává na sestupové příčce, a dnes jednoznačně dva body ztratilo! Janov naopak může být za získaný bod velmi rád!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:52:29)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na druhé straně se dostal do zajímavé šance Gakpé, který prošel kolem Rosiho, a postupoval do vápna. Jeho následný centr však obrana Frosinone zablokovala.
     
    90+2
    Domácí se ještě pokoušejí rozhodnout v samotném závěru. Z pravé strany chtěl branku Perina ohrozit centrem Rosi, jenže jeho pokus mířil do zámezí.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezitím mohlo Frosinone zahrozit ze standardní situaci, jenže centr Goriho skončil přesně v rukavicích brankáře Perina!
     
    90
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Luca Paganini, přichází Aleksandar Tonev.
     
    89
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Robert Gucher, přichází Samuele Longo.
     
    88
    Danilo Soddiomo rozehrával standardní situaci ze střední vzdálenosti. Italský záložník posílal míč do levé části vápna, kam si nabíhal Crivello, toho si však pozorně hlídal Laxalt!
     
    86
    V pravé části vápna se pěkně obtočil domácí Federico Dionisi, který následně poslal centr před branku. Míč se však snesl pouze do míst, kde se nacházel Ansaldi, který míč odhlavičkoval.
     
    85
    Z pravé strany poslal do vápna ostrý centr obránce Alesandro Rosi, který našel Soddima. Jeho hlavičce však scházela větší přenost, a hlavně razance!
    Momentky z vyrovnávací branky hostujícího celku!

     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Armando Izzo.
     
    83
    Domácí celek má v posledních minutách velký tlak na útočné polovině, nicméně postupnou kombinací se zatím do žádné zajímavé střelecké pozice nedostal.
     
    81
    Roberto Crivello velmi chytře prodloužil přihrávku Guchera na levou stranu, kam si nabíhal Ciofani. Před italského útočníka se však dostal Gakpé, který se zmocnil míče.
     
    80
    Robert Gucher byl v souboji s Diegem Laxaltem pozdě, a uruguayského útočníka poslal ostrý skluzem k zemi. V tomto případě však žlutá karta nepřišla.
     
    78
    Aktivní Darko Lazović se dostal k odraženému míči na útočné polovině, a vystřelil z voleje. Ostrá střela srbského záložníka však mířila mimo branku!
     
    77
    Frosinone zřejmě pochopilo, že by mělo hrát aktivněji směrem vpřed. To se pokoušel aplikovat útočník Ciofani, který však na levé straně neuspěl, neboť ho o míč obral Burdisso.
    75. Serge GAKPÉ - 2:2
     
    75
    Janov právě vstřelil branku!
    Hostující celek předvádí ve druhém poločase zlepšený výkon, a i v oslabení dokázal vyrovnat na 2:2! Na pravém křídle se dokázal uvolnit Darko Lazović, který následně našel na zadní tyči volného SERGE GAKPÉHO, který doklepl míč do sítě!
     
    74
    Exekuce standardní situace se ujal Danilo Soddimo, jehož centr však žádné nebezpečí pro branku Perina neznamenal, neboť se útočným faulem provinil stoper Diakité!
     
    73
    Federico Dionisi se pokoušel zrychlit hru přihrávkou do středu hřiště na Goriho. Do dráhy letu míče si však stoupl Laxalt, který míč trefil rukou, a je z toho standardní sitauce!
     
    71
    Janov je však v posledních minutách hodně nebezpečný! Tentokrát zůstal na pravé straně osamocený Lazović, který svým centrem našel na zadní tyči osamoceného Gakpého, jehož hlavička však mířila mimo!
     
    70
    Janov pokračoval v kombinaci na útočné polovině, nicméně hra je přerušena po útočném faulu Lazoviće na pronikajícího Guchera. U míče tak bude domácí celek ...
    69. Povedená rána Lazoviće
     
    69
    Hostující celek hodně dlouho vyčkával s rozehrávkou standardní situaci. Poté se však do míče opřel Darko Lazović, který trefil svou tvrdou střelou břevno! Leali byl na střelu krátký!
     
    67
    Zajímavá příležitosti pro Janov! Před pokutovým územím domácího celku poslal Leonardo Blanchard k zemi Perottiho,a je z toho standardní sitauce! Blanchard navíc obdržel žlutou kartu!
     
    66
    Domácí celek však následně chyboval na vlastní polovině, a Janov šel do protiútoku. Ten však "zazdil" střídající Serge Gakpé, který pokazil lehkou přihrávku ...
     
    65
    Kombinace Frosinone pokračovala na útočné polovině. Hra se však musela přerušit po souboji Cristiana Ansaldiho s domácím Soddimem. Hráč Frosinone totiž zasáhl rukou svého protihráče do obličeje.
     
    64
    Střídající Gori si zaběhl za obranu Janova na centr od Guchera, a vybojoval další rohový kop v tomto zápase. Exekuce se ujal právě rakouský středopolař, jehož centr však Perin vyboxoval!
     
    63
    Domácí Frosinone se dostalo do postupného útoku, který táhl středem hřiště útočník Ciofani. Zkušený italský hráč se odhodlal ke střele, nicméně mířil mimo!
     
    61
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Tino Costa, přichází Serge Gakpé.
     
    60
    Před pokutovým územím se dostal k míči Gucher, který velmi pěkným centrem našel za obranou Federica Dionisiho. Italský útočník se však nacházel v těsném ofsajdu, i tak dohrál brankáře Perina, a dostává žlutou kartu!
     
    59
    Luca Paganini postupoval po pravé straně, a pokoušel se vyslat centr do vápna. Italského útočníka však zastavil skvělým obranným zákrokem Alberto Costa!
     
    58
    Exekuce standardní situace se ujal Soddimo, jehož centr však nebyl vůbec nepovedený, a míč dolétl přímo do zámezí. Následuje odkop od branky Mattia Perina.
     
    57
    Standardní situace se dočká také Frosinone. Postup střídajícího Goriho zastavil na pravé straně nedovoleným zákrokem Tomáš Rincón!
     
    56
    Hostující celek pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Po centru Lazoviće z pravé strany se míč odrazil do středu hřiště, kam si naběhl Costa. Jeho rána však byla hodně nepovedená, a mířila vysoko nad branku!
    Gól na 2-1 z pohledu domácích diváků

     
    55
    Hostující Darko Lazović vybojoval rohový kop, který si i sám rozehrál. Centr srbského středopolaře však našel ve vápně pouze bránícího Blancharda, který míč odhlavičkoval.
     
    53
    Domácí celek je pochopitelně při přesilové hře aktivnější. Tentokrát se ve středu hřiště uvolnil Gori, který poslal nadýchaný centr za obranu pro Ciofaniho. Před zkušeného útočníka se však dostal Burdisso, který se zmocnil míče.
     
    52
    Leonardo Blanchard šel hodně důrazně do vzdušného souboje, při kterém poslal k zemi Perottiho. Hlavní rozhodčí však stál poblíž, a nechal hru plynout dál.
     
    50
    Hostům se však rozehrávka nepovedla, a u míče bylo Frosinone. Střídající Gori poslal rychlý pas na levou stranu, kam si naběhl Dionisi. Před toho se však dostal Burdisso, který kontroloval, aby se míč dokutálel do zámezí.
     
    49
    Domácí Modibo Diakité si počínal v souboji s hostujícího Pavolettim hodně důrazně, a může být rád, že neuviděl od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    48
    Janov vstoupil do druhého poločasu aktivněji, a kombinoval na útočné polovině. Do vápna poslal nadýchaný centr Diogo Figueiras, který však našel pouze bránícího Blancharda.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hostující celek se hned v šesté minutě dostal do vedení, když se po pěkné akci Lazoviće prosadil Leonardo Pavoletti. Domácí však byli po úvodní brance velmi aktivní, velkou šanci měl Ciofani, nicméně Perin výborně zasáhl. Domácím se podařilo srovnat ve 31. minutě, kdy se z hodně netradiční pozice prosadil Leonardo Blanchard! O sedm minut později už Frosinone vedlo! Ve vápně se míč šťastně odrazil na nohu Modiba Diakitého, který poslal míč k tyči!

    Druhý poločas začne přibližně v 16:03!
    Blanchardova branka byla skutečně hodně netradiční

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Janov se pokouší ještě v závěru poločasu být nebezpečný na útočné polovině, nicméně Frosinone zatím situaci zvládá.
     
    45
    Hlavní rozhodčí Calvarese nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno zejména ošetřováním domácího Chibsaha!
     
    44
    I hostující Janov se propracoval ke standardní sitauci, které se ujal Alberto Costa. Jeho centr však našel ve vápěn Frosinone pouze připraveného brankáře Lealiho!
     
    43
    Robert Gucher dostal další možnost standardní sitauce, tentokrát se rakouský středopolař pokoušel překvapit domácí obranu křížnou přihrávkou na pravou stranu, kam si nabíhal Ciofani. Ten však spadl po souboji se stoperem Ansaldim. Dle názoru hlavního rozhodčí se však o nedovolený zákrok nejednalo.
     
    42
    Frosinone je i po vedoucí brance Diakitého velmi aktivní! Navíc celý druhý poločasu bude domácí celek hrát přesilovou hru, tudíž by své vedení mohl ještě navýšit!
     
    40
    Domácí útočník Federico Dionisi se pokoušel vybojovat míč v levém rohu, nicméně v souboji s Ansaldim si pomohl nedovoleným zákrokem, a hra je přerušena.
    38. Modibo DIAKITÉ - 2:1
     
    38
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Frosinone otáčí skóre utkání, a v závěru poločasu se dostává do zaslouženého vedení! Exekuce standardní situace se ujal Gucher, jehož střela byla zblokována jedním z hráčů hostů. Míč se šťastně odrazil za obranu Janova, kam si naběhl MODIBO DIAKITÉ, který poslal míč k tyči!
     
    37
    Hostující celek bude utkání dohrávat o deseti! Sebastian De Maio poslal před vápnem k zemi Federica Dionisiho, a dostává druhou žlutou kartu, což znamená, že míří předčasně do sprch!
     
    35
    I exekuce rohového kopu se ujal Robert Gucher, který poslal chytře centr na zadní tyč, kam si v rychlosti nabíhal Blanchard. Střelec vyrovnávací branky však míč ve vzduchu netrefil!
     
    34
    Domácí celek vybojoval další standardní situaci, které se ujal Robert Gucher. Centr rakouského záložníka mířil na zadní tyč, kde se však nacházel Ansaldi, který míč poslal na rohový kop!
     
    33
    Leonardo Blanchard se hned zapojil do obranné práce, a musel si pomoci zpětnou přihrávkou k brankáři Lealimu. Ten domácí fanoušky vyděsil, když mu málem nevyšla klička proti napadajícímu Perottimu. Leali však nakonec vše zvládl!
    31. Leonardo BLANCHARD - 1:1
     
    31
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Domácí celek je za svou aktivitu odměněn, a zaslouženě vyrovnává! Ze středu hřiště poslal do vápna střídající Gori, míč se v pokutovém území odrazil na nohu LEONARDA BLANCHARDA, který však podklouzl, a úvodní střela se mu nepovedla. Následně se k němu míč odrazil znovu, a italský stoper se opřel do míče v leže, a krásným obloučkem překonal Perina!
     
    30
    Hostující celek se po delší době dostal do blízkosti vápna Frosinone, a hned vybojoval rohový kop. Rozehrávky se ujal Lazović, jehož centr byl však odvrácen!
     
    30
    Žlutou kartu dostává Sebastien De Maio (Janov CFC).
     
    28
    Rozehrávky standardní situace se ujal Robert Gucher, jehož centr byl však odvrácen. Následně se k míči dostal Ciofani, kterému míč uskočil, a dostal se ke Gorimu, jehož ostrá rána skončila těsně nad brankou!
     
    27
    Tentokrát zůstal ležet na zemi Federico Dionisi, kterého poslal k zemi Diego Figueiras. Hostující borci se však domnívají, že Dionisi svému pádu hodně přidal .. To však nic nemění na tom, že Frosinone bude mít k dispozici standardní situaci!
    O první branku dnešního utkání se postaral Leonardo Pavoletti

     
    26
    Domácí však ve své aktivní hře pokračují, a vybojovali další rohový kop! Exekuce se ujal Rakušan Gucher, jehož centr se však podařil obraně Janova odvrátit!
     
    25
    Na hranici pokutového území byl zřejmě faulovaný domácí útočník Daniel Ciofani. Hlavní rozhodčí stál velmi blízko, a jeho souboj s Costou jako nedovolený neposoudil. Hra tak plyne dál!
     
    24
    Frosinone je po úvodní brance dnešního utkáníé aktivnějším týmem, nicméně zatím do žádné větší šance nemůže dostat.
     
    22
    Na druhé straně zahrozil hostující Leonardo Pavoletti, který dostal přihrávku mezi obránce, a z voleje vystřelil. Brankář Leali však jeho střelu v pohodě lapil!
     
    21
    Frosinone se pokouší vyrovnat stav, nicméně se nemůže dostat přes dobře postavenou obranu Janova. Na levé straně kombinoval Soddimo s Ciofanim, nicméně jejich spolupráce nic užitečného nepřinesla.
     
    20
    Diego Perotti nasadil na levé straně jesličky Ansaldimu, a postupoval do vápna. Jeho následný přetažený centr sice našel Lazoviće, tomu však nesedlo zpracování, a Janov o míč přichází.
     
    18
    K odraženému míči se dostal Diego Perotti, který chtěl obratem zamířit do protiútoku. Proti byl však domácí Gucher, který argentinského útočníka poslal nedovoleným způsobem k zemi.
     
    17
    I následného rohového kopu se ujal Robert Gucher. Tentokrát se však rakouskému záložníkovi centr příliš nepovedl, a míč skončil v zámezí.
    16. Velká šance Ciofaniho
     
    16
    Střídající Gori poslal na pravé křídlo pas pro Paganiniho, který vybojoval rohový kop. Exekuce se ujal Gucher, jehož centr našel ve vápně Daniela Ciofaniho. Jeho tvrdou střelu však dokázal Perin vyrazit na další rohový kop!
     
    15
    Frosinone je v posledních minutách velmi aktivní! Po levém křídle postupoval Dionisi, který se dostal před De Maia, a následnou přihrávkou hledal ve vápně útočníka Ciofaniho. Přihrávku však zablkovala hostující obrana!
     
    14
    Následné standardní situace se ujal Soddimo, jehož centr nejprve odhlavičkoval Figueiras. K odraženému míči se však dostal Gucher, jehož střela z voleje mířila mimo!
     
    13
    Ve středu hřiště předvedl hodně ostrý zákrok hostující Alberto Costa, který dohrál střídajícího Goriho. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil první žlutou kartu dnešního utkání.
     
    10
    To je pro domácí velká rána! Raman Chibsah si přivodil zranění, které mu nedovolí pokračovat v dnešním utkání. Na jeho místo tak přichází již v desáté minutě italský středopolař Gori!
     
    9
    Janov se opět vcelku lehce dostal k centru z pravé strany, kam si naběhl obránce de Maio. Jeho centr však těsně před brankářem Lealim přizvedl Blanchard. Naštěstí pro domácí míč přelétl všechny hráče ve vápně.
     
    8
    Nepříjemný souboj absolvoval na útočné polovině domácí Raman Chibsah s Diogo Figueirasem. Hůře je na tom domácí záložník, který za pomoci lékařů odchází za postranní čáru.
    6. Leonardo PAVOLETTI - 0:1
     
    6
    Janov právě vstřelil branku!
    Hostující favorit dnešního utkání jde do velmi brzkého vedení, což natěšení domácí fanoušci rozhodně nečekali! Po pravé straně prošel do pokutového území Darko Lazović, který před brankou krásně předložil míč na nohu LEONARDA PAVOLETTIHO, pro kterého již nebylo těžké poslat míč do opuštěné "kasy"!
     
    5
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru hostující Diego Perotti. Zkušený argentinský útočník se rozhodl ke střele, do té mu však skočil Gucher, a jeho pokus zablokoval.
     
    4
    Daniel Ciofani je zatím velmi aktivní, tentokrát si ve středu hřiště narazil míč s Paganinim, a chtěl postupovat do vápna. Proti byl však obránce Ansaldi, který postup italského útočníka zastavil.
     
    3
    Hodně ostrý souboj svedl domácí útočník Ciofani s bránícím Nicolásem Burdissem. Dle názoru hlavní rozhodčího si Ciofani v osobním souboji pomohl nedovoleným zákrokem, to však opakované záběry nepotvrdily...
     
    2
    Diego Perotti operoval dlouho s míčem v levém rohu na útoční polovině. Následně argentinský útočník nebezpečně odcentroval do vápna, nicméně nikdo z hostujících hráčů se k hlavičce nedostal.
     
    1
    Hlavní sudí Calvarese z Itálie právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli fotbalisté domácího Frosinone, kteří se však hned na začátku provinili nedovoleným zákrokem, a dopředu míří Janov.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotablovým fanouškům a fanynkám! Italská Seria A má o tomto víkendu na programu dvanácté kolo. My se společně zaměříme na souboj Frosinone Calcio s Janovem CFC! Úvodní výkop je naplánovaný v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    FROSINONE CALCIO
    Nováčkovi italské Serie A se zatím příliš nedaří. Frosinone se nachází až na sedmnácté pozici se ziskem desíti bodů, a je na první nesestupové pozici. na osmnáctou Bolognu má náskok jediného bodu! V posledních zápasech se však Frosinone vcelku dařilo. Po reprezentační pauze dokázalo v domácím prostředí porazit Sampdorii Janov 2:0, v následném utkání Frosinone prohrálo na hřišti Udine 0:1. Před domácími fanoušky však svěřenci trenéra Stelloneho uspěli, a zvítězili 2:1. V posledním ligovém utkání však Frosinone prohrálo s Fiorentinou vysoko 1:4!

    JANOV CFC
    Ani Janov zatím nezažívá povedenou sezónu! Vedení klubu rozhodčí s průběžným čtrnáctým místem spokojeno není! Klub ze severní Itálie má na svém kontě pouze dvanáct bodů, a pokud by dnes Janov prohrál, mohl by se přiblížit sestupovým příčkám! V posledních dvou ligových zápase Janov neprohrál, nicméně ani nevyhrál. Nejdříve v divokém utkání remízoval na hřišti Turína 3:3. V posledním ligovém utkání přivátalo CFC na své hřišti rozjetou Neapol. Fanoušci toho však příliš zajímavého neviděli, a body se dělily po bezbrankové remíze!

    Jan Havlovic

    Branky: 31. Blanchard, 38. Diakité (Gucher) – 6. Pavoletti (Lazović), 75. Gakpé (Lazović)

    Karty:   60. Dionisi (FRS), 67. Blanchard (FRS) – 13. Costa (JAN), 30. De Maio (JAN)   37. De Maio (JAN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 15:23.
    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (90. Tonev), Chibsah (10. Gori), Gucher (89. S. Longo), Soddimo – Ciofani, Dionisi.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Russo, Gori, Verde, S. Longo, Ciofani, Tonev, Sammarco, Carlini, Bertoncini.

    Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Ansaldi – Figueiras, Rincón, Costa (61. Gakpé), Laxalt – Lazović, Pavoletti, Perotti (84. Izzo).
    Náhradníci: Lamanna, Ujkani – Izzo, Gakpé, Capel, Ntcham, Ierardi, Tachtsidis, Ghiglione, Cissokho.

    Rozhodčí: Calvarese – Stallone, Vivenzi (vš. Itálie)
    bahis siteleri