Aston Villa – Manchester City 0:0 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Arsenal – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:2 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 08.11.2015, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Liverpool FC zaváhal, a s Crystal Palace FC prohrál 1:2!

    První poločas na Anfield Road nabídl velmi zajímavý fotbal! Úvod utkání vyšel lépe hostům, kteří byli aktivnější, a již ve 21. minutě se dostal do vedení, když se přesnou střelou prosadil Yannick Bolasie. Liverpool poté "zapnul", a měl velké šance! Gól však stále nepřicházel! Poté však Lallana poslal do vápna přízemní centr, na který si naběhl Philippe Coutinho, a srovnal na 1:1!

    Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná, a oba týmy měly velké šance! Bolasie však mířil pouze do boční sítě, a Benteke hlavičkoval nad branku! V 82. minutě přišla vedoucí branka hostujícího Crystal Palace! Svou hlavičku si dorazil Scott Dann, který rozhodl o vítězství svého týmu!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:55:30)

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Christian Benteke si naskakoval na dlouhý centr Martina Škrtela. Ve vzdušném souboji s Kellym se však provinil nedovoleným zákrokem, a hra je přerušena.
     
    90+1
    Exekuce rohového kopu se ujal Alberto Moreno, jehož centr však nebyl povedený, a na přední tyči míč odvrátil Martin Kelly!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, tudíž Liverpool má stále ještě čas na vyrovnání!
     
    90
    Adam Lallana vybojoval rohový kop, který si i sám rozehrál. Jeho centr však přelétl až za vápno, kam naběhl Moreno. Španělský obránce poslal střílený centr před branku, ten Hennessey raději poslal na rohový kop!
     
    89
    James McArthur předvedl ve středu hřiště hodně ostrý skluz, kterým obral o míč Philippe Coutinha. Hlavní rozhodčí nechává hru plynout dál, což znamená, že se o faul nejednalo.
     
    88
    Na pravém křídle spolupracoval Nathaniel Clyne s Robertem Firnimem. Jejich spolupráce však příliš užitku nepřinesla, a míč skončil v zámezí.
     
    87
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordon Ibe, přichází Divock Origi.
     
    87
    Exekuce rohového kopu se ujal Roberto Firnimo, kterému se však rozehrávka vůbec nepodařila! Jeho centr odvrátil na přední tyči obránce Martin Kelly!
     
    87
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Yohan Cabaye, přichází Jordon Mutch.
     
    86
    Ze střední vzdálenosti vyslal nebezpečnou střelu Philippe Coutinho, který mířil těsně nad břevno branky Hennesseye! Střela byla navíc tečovaná, a bude z toho rohový kop!
     
    85
    Nathaniel Clyne podnikl odvážný průnik po pravé straně až do pokutového území. Na hraně vápna poslal bývalého obránce Souhtamptonu k zemi Cabaye, nicméně penalta se pískat nebude!
     
    85
    Liverpool se pokouší v závěru ještě udělat něco s vývojem dnešního zápasu. Obrana hostů však pracuje skvěle!
     
    84
    Yannick Bolasie se pokoušel šetřit na útočné polovině cenné vteřiny. Proti byl však Philippe Coutinho, který dokázal protihráče čistým způsobem obrat o míč.
    82. Scott DANN - 1:2
     
    82
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí fanoušky pořádný šok! Crystal Palace jde osm minut před koncem řádné hrací doby do vedení! Hosté vybojovali rohový kop, kterého se ujal Yohann Cabaye, centr francouzského záložníka našel Danna, jehož hlavičku ještě Mignolet vyrazil! SCOTT DANN se však dostal i k dorážce, a na tu již byl belgický brankář krátký!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Coutinho (Lallana) – 21. Bolasie, 82. Dann

    Karty:   76. Clyne (LIV) – 67. Souaré (CRP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 14:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:6.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Škrtel, M. Sakho (40. Lovren), A. Moreno – Can (65. Firmino), Lucas Leiva – Ibe (87. Origi), Coutinho, Lallana – Benteke.
    Náhradníci: Bogdán – Lovren, Firmino, Allen, Origi, Brannagan, Teixeira.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann, Delaney, Souaré – Cabaye (87. Mutch), McArthur – Zaha, Puncheon (80. Ledley), Bolasie – Sako (65. Wickham).
    Náhradníci: Speroni – Ward, Hangeland, Bamford, Wickham, Mutch, Ledley.

    Rozhodčí: Neil Swarbrick – Ledger, Salisbury (vš. Anglie)
    bahis siteleri