Kladno – Slavia 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Ústí n/L 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:1 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 0:5 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 1:4 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
4:3 (0:3, 1:0, 2:0 - 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 12.11.2015, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    63:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pokus od modré byl zblokován, ke kotouči se ale dostal ONDŘEJI BLÁHOVI, který bekhendem po ledě překonal Pánka! Kladno tak v prodloužení dokonalo obrat, když po první části prohrávalo 0:3! Asistence: Adam Šmolík a Martin Slabý.
     
    48:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sešívaní se dostali znovu pod tlak, a tak si nepohlídali ONDŘEJE BLÁHU, který po přihrávce zpoza klece pálil přesně! Asistence: Martin Bláha a Matyáš Filip.
     
    46:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Střelu Šmolíka od modré tečoval na hranici brankoviště PAVEL KARÁSEK! Asistence: Adam Šmolík.
     
    32:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nahození Šmolíka od levého mantinelu lehce tečoval VOJTĚCH TRŽIL, po jehož zásahu zapadl kotouč k tyči! Asistence: Adam Šmolík a Tomáš Bernat.
     
    14:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další nepřesná rozehrávka Kladna skončila u Vaniše, který ještě vylepšil pozici přihrávkou na JAROSLAVA BROŽE, který nikým nehlídaný poslal kotouč o horní tyčku do sítě! Asistence: Jiří Vaniš.
     
    10:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAROSLAV BROŽ vystihl rozehrávku soupeře, a dostal se tak do velké příležitosti. První střelu ještě Jiroušek stihl pokrýt, puk se ale vrátil k sešívanému útočníkovi, který si ho posunul do bekhendu a nedal kladenskému brankáři šanci! Bez asistence.
     
    08:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vaniš poslal puk na modrou čáru na FILIPA MACKA, jehož tvrdou ránu tečoval mimo Jirouškův dosah jeden z bránících hráčů! Asistence: Jiří Vaniš.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 33. Tržil (Šmolík, Bernat), 47. Karásek (Šmolík), 49. O. Bláha (M. Bláha, Filip), 64. O. Bláha (Šmolík, Slabý) – 9. Macek (Vaniš), 11. Brož, 15. Brož (Vaniš)


    Rytíři Kladno: Jiroušek (Kiml) – Smažík, Zich, Slabý, Šmolík, Flachs, Rudovský – Hasil, Srbek, Karásek, Kulma, Obadal, Filip, Bernat, Zíka, M. Bláha, Nagy, O. Bláha, Tržil
    HC Slavia Praha: Pánek (Dusil) – Střeštík, Štibingr, T. Klapka, Zderadička, Macek, Kučera, Srdínko – Brož, Vojinovič, Všetečka, Kižlin, Hradil, Petrák, Konopásek, Havrda, Vaniš, Janča, A. Klapka

    Rozhodčí: Výborný – Klouček, Müller
    bahis siteleri