Hurikán Bratislava – Košice 6:11 (kon.) | Lido Bratislava – Florko Košice 6:8 (kon.) | Žilina – ŠK 1. FBC Trenčín 6:7 (kon.)
M-Šport Trenčín – Nižná 9:3 (kon.) | Prešov – Záhorská Bystrica 9:3 (kon.) | Sabinov – Skalica 4:6 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
9:3 (0:2, 6:0, 3:1)
Tsunami Záhorská Bystrica
sk Sobota 14.11.2015, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Je koniec. Prešov po vynikajúcom výkone predovšetkým v druhej a tretej tretine deklasoval Záhorskú Bystricu 9:3 a pripísal si na svoje konto štvrté víťazstvo v sezóne. Florbalisti FBC Mikuláš zajtra odohrajú ďalší domáci duel, keď o šestnástej hodine privítajú na svojej palubovke celok FBC Skalica. Tsunami Záhorská Bystrica si zajtra zmeria sily so Sabinovom. (20:02:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:23
    Stupava dala gól!
    Hostia ale využili nepozornosť domácich hráčov a strieľajú tretí gól v zápase. Ani presný zásah Davida Leskovského ale nič nemení na fakte, že Prešovčania dnes dokráčajú za trojbodovým ziskom.
     
    59:17
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania pridávajú ešte jeden gól a pečatia svoje vysoké víťazstvo. Kominek našiel pred bránou Kassaya, ktorý bez väčších problémov upratal loptičku do brány.
     
    59:00
    Do konca zápasu ostáva jedna minúta.
     
    58:32
    Záhorská Bystrica má loptičku na svojich hokejkách, no nedokáže si vypracovať žiadnu streleckú príležitosť.
     
    57:59
    Na druhej strane sa hostia dostali do prečíslenia troch na jedného, no Štofko túto situáciu zvládol, zblokoval strelu súpera a Barnišin tak zasahovať nemusel.
     
    57:52
    Kominek hrá skutočne vydarený zápas, celý zápas robí svojmu súperovi obrovské problémy a teraz sa opäť postaral o peknú akciu.
     
    57:28
    Kominek teraz mohol streliť svoj štvrtý gól v zápase, no jeho akciu prerušila píšťalka rozhodcu, ktorý odpískal prešovskému hráčovi faul.
     
    56:38
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania strieľajú ďalší gól. Najprv sa strelou spoza tela prezentoval hosťujúci Sedlár, Barnišin vykryl jeho pokus a domáci sa tak dostali do rýchleho protiútoku, ktorý presnou strelou zakončil Jan Kominek, ktorý je v dnešnom zápase zrejme všade.
     
    55:32
    A Dominik Barnišin sa okamžite prezentoval veľmi pekným zákrokom,, keď sa z ľavej strany na bránu rútil jeden z hosťujúcich hráčov, no prešovský brankár výborne znížil súperovi strelecký uhol a pripísal si na konto prvý úspešný zákrok.
     
    55:02
    V záverečnej päťminútovke dostane priestor v domácej bráne aj gólman Dominik Barnišin. Tímová jednotka Erik Sninčák už opúšťa prešovské bránkovisko.
     
    54:44
    Denis Jakubík teraz zvládol vypätú situáciu pred vlastným bránkoviskom a strelou oslobodil svoj tím spod prešovského tlaku.
     
    53:46
    Tall sa teraz stredom po individuálnej akcii dostal do výbornej streleckej príležitosti, no svoju akciu chcel ešte vyšperkovať a pred bránu vyslal loptičku, ktorú sa snažil tečovať Joščák. Lopta napokon skončila mimo brány Záhorskej Bystrice.
     
    53:26
    Kassay teraz svojou aktivitou pri napádaní rozohrávky dal Záhorskej Bystrici zabrať, no hostia napokon dokázali dostať loptu spoza brány.
     
    52:46
    Hra sa ale teraz po faule sťahuje pred prešovskú bránu. Loptičku rozohral Beňo, Kachnič sa dostal k strele, no s jeho pokusom si bez väčších problémov poradil Sninčák, ktorý mal odkrytý výhľad.
     
    51:49
    O slovo sa po dvojminútovom oslabení prihlásili aj hostia, no ich akcia stroskotala na pozornom Sninčákovi, ktorý výborne prečítal úmysel hostí a nedovolil im dokončiť svoju útočnú akciu.
     
    51:02
    Záhorská Bystrica napokon zvládla oslabenie bez ujmy, no skvelé kombinácie Prešovčanov dali hosťom zabrať.
     
    50:13
    Kassay to však teraz so Sikorjakom prekombinovali, loptička sa už ku Kominkovi nedostala a Prešovčania sa tak na malú chvíľu sami vysťahovali spred brány Vilema.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 21. Kassay (Sikorjak), 26. Štofko (Kominek), 29. Kominek, 33. Tall (Kassay), 35. Kominek (Kassay), 40. Joščák (Tall), 43. Kominek, 57. Kominek (Barnišin), 60. Kassay (Kominek) – 7. Jakubík (Lohazer), 12. Sedlár, 60. Leskovský (Jakubík)


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Barnišin) – Sikorjak (C), Kominek, Kassay, Štofko, Joščák, Grivalský, Tall, Adamov, Fedor. Baláž, Leško, Pazdič.
    Tsunami Záhorská Bystrica: Vilem (Piterka) – Petrula, Lu. Haraslín, Beňo, Steinhubel, Sedlár, Kachnič, Horecký (C), Jakubík, Leskovský, Lohazer, Požgay, Belzár, Le. Haraslín.

    Rozhodčí: Vrba, Juhás
    bahis siteleri