Vítkovice – Pardubice 4:5 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:4 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:3 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Úterý 17.11.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:58 Tomáš KNOTEK - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    64:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, to jsou věci! Mountfield strhává bonusový bod na svou stranu dvě sekundy před koncem prodloužení! Šimánek se protáhl po levé straně a přes Polanského nahodil kotouč před bránu. Tam dojel nejrychleji TOMÁŠ KNOTEK a bekhendem překonal Hrubce podruhé – 1:2 pp! Asistence: Jiří Šimánek.
     
    61:17
    Vašíčkova střela od modré Hrubce překvapila a kotouč mu vypadl! K dorážce se tlačil Knotek, ale nedostal puk do branky.
     
    58:08
    Poslední dvě minuty třetí části začaly pro Třinec divoce. Pláňkova střela se odrazila mezi kruhy k Ihnačákovi, který posílal skákavý puk na bránu! Hrubec zasáhl holí! Italského útočníka při zakončení blokoval také Nosek.
    52:13 Roman KUKUMBERG - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zničehonic přicházejí hosté s vyrovnáním a osm minut před koncem začínáme od znova! Nahození z rohu kluziště se od brankové konstrukce odrazilo mezi kruhy, odkud skákavý puk na Hrubce vypálil Bednář. Kotouč se vrátil zpět k ROMANU KUKUMBERGOVI, ten podruhé zkusil štěstí z úhlu a procedil puk za Hrubce – 1:1! Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    46:46
    Mountfield trochu propadl ve středním pásmu a Třinec ujel do přečíslení. Polanský přihrával na zadní tyč Irglovi, jenže do přihrávky na poslední chvíli sáhl Vydarený a přizvedl střelu Irgla vysoko nad! Komerční přestávka.
     
    44:28
    Za dalších pár desítek sekund střílel Svačina z podobné pozice do brankové konstrukce! Poté už Kacetl volný puk přikryl.
     
    42:32
    Jank si ve středním pásmu důrazně vyšlápl na Matuše, to ještě zůstala sudího pravice dole. Vylétla nahoru až po špatném střídání Hradce Králové. Oba týmy byly tedy v zápase dvakrát potrestány za hru v šesti. Trest Mountfieldu odpyká Jaroslav Bednář (HKM).
     
    38:58
    Třinečtí kombinací rozebrali obranu hostů, Kopecký přihrál Polanskému, který viděl volného Irgla! Zkušený útočník zakončoval z úhlu jen do horní tyče!
     
    38:15
    Pláňkovi střela od modré čáry nesedla a potom hosté znovu v útočné třetině faulovali. Potrestaným hráčem je Rastislav Dej (HKM), jenž bude pykat po dobu dvou minut za vysokou hůl.
     
    36:21
    Noskovu ránu zablokoval Vydarený, k dorážce se dostal Irgl, ale netrefil branku! Sražená Linhartova střela skončila znovu u Irgla, ten ale ani napodruhé neposlal skákavý kotouč do odkryté klece!
     
    35:10
    Vantuch napálil odražený puk těsně vedle a Hradec Králové pokračoval v útočném náporu. Jenomže právě Lukáš Vantuch (HKM) vzápětí fauloval M. Douderu a osvobodil domácí. Je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    32:01
    Po zakončení královéhradeckého útočníka fauloval Josef Hrabal (TRI) a odsedí si dvě minuty za sekání. Po komerční pauze začne přesilovka Mountfieldu.
     
    32:01
    Honejsek si povodil Hrabala, ale přihrávku na Köhlera zastavil Adamský. O několik sekund později Oceláři propadli ve středním pásmu, Kudrna jel sám na Hrubce, jenže bekhendové zakončení nebylo důrazné ani přesné! Třinecký gólman celkem bez problémů zasáhl.
    27:06 Adam RUFER - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bednář naskočil z trestné lavice přímo do přesilovky, ale gólu ve vlastním oslabení dosáhl Třinec! Plíhal přihrál Linhartovi, který se nebál zaútočit a vytáhl puk středem kluziště. Linhart na sebe natáhl Vydareného s Pláňkem a přihrál před branku ADAMU RUFEROVI, který si srovnal kotouč a zakončil přesně – 1:0! Asistence: Tomáš Linhart, Tomáš Plíhal.
     
    26:00
    Oceláři podruhé v zápase špatně vystřídali a jejich přesilovka skončila. Tentokrát odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě Jiří Polanský (TRI).
     
    24:46
    Jaroslav Bednář (HKM) se rozčiloval po ofsajdu a rozčiluje se také teď. Musí totiž na dvě minuty na trestnou lavici za hákování Plíhala.
     
    20:45
    Hradec Králové byl za hru v šesti potrestán v první třetině, nyní to potkalo Oceláře. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Zbyněk Irgl (TRI).
     
    17:48
    Tomáš Kopecký (TRI) byl vyloučen na dvě minuty za podražení ve vlastním obranném pásmu. Hradec Králové si zahraje svou druhou přesilovku.
     
    14:30
    Nejproduktivnější hráč Hradce Králové zatím na ledě příliš vidět není. Až teď se Adam Courchaine (HKM) uvedl faulem a je potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    14:12
    Honejsek zavezl puk do pásma a na konci akce stály dvě dělovky Frühaufa. První sestřelil Rákose, druhou Hrubec s potížemi vyrazil! Naštěstí pro domácí nebyl nikdo z Královéhradeckých s to dorážet.
     
    11:29
    Hradec Králové hrál v šesti, a tak nabízí přesilovku Třinci. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Lukáš Vantuch (HKM).
     
    10:08
    Na Kleslovo nahození od modré čáry Kacetl dobře neviděl a puk skončil někde pod ním! Brankář hostí si nebyl jist, kde kotouč má, dorážejícího Svačinu zastavila píšťalka rozhodčího a bránící Frühauf.
     
    05:52
    Poprvé v zápase se vylučuje. Na trestnou lavici míří domácí Radim Matuš (TRI), jenž si odsedí dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště.
     
    05:22
    Vydarený chyboval v rozehrávce a Růžička se na levém křídle dostal do střelecké pozice. Jeho rána se právě od Vydareného odrazila směrem na branku, někteří diváci už zvedali ruce, ale puk se vrátil zpět do hry!
     
    00:47
    Po buly se Mountfield dostal do zajímavé šance! Frühauf přihrál z levé strany před branku Kukumbergovi, s jehož zakončením si Hrubec poradil! Pak se strhla před jeho bránou mela a hra byla přerušena.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 28. Rufer (Linhart, Plíhal) – 53. Kukumberg (Bednář), 65. Knotek (Šimánek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (M. Svoboda) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Adamský, Polanský (A), Irgl – Svačina, Plíhal, Rákos – Rufer, Růžička, Matuš – Hrňa.
    Trenér: René Mucha.

    Mountfield HK: Kacetl (A. Svoboda) – Vydarený (A), Pláněk, Frühauf (A), Pilař, Vašíček, Jank, Hronek – Šimánek (C), Knotek, Kudrna – Dej, Kukumberg, Bednář – Courchaine, Ihnačák, Červený – Honejsek, Vantuch, Köhler.
    Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Pavel Hodek – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4115 (79 % celkové kapacity)
    bahis siteleri