Vítkovice – Pardubice 4:5 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:4 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:3 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Úterý 17.11.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:32
    Jank si ve středním pásmu důrazně vyšlápl na Matuše, to ještě zůstala sudího pravice dole. Vylétla nahoru až po špatném střídání Hradce Králové. Oba týmy byly tedy v zápase dvakrát potrestány za hru v šesti. Trest Mountfieldu odpyká Jaroslav Bednář (HKM).
     
    38:15
    Pláňkovi střela od modré čáry nesedla a potom hosté znovu v útočné třetině faulovali. Potrestaným hráčem je Rastislav Dej (HKM), jenž bude pykat po dobu dvou minut za vysokou hůl.
     
    35:10
    Vantuch napálil odražený puk těsně vedle a Hradec Králové pokračoval v útočném náporu. Jenomže právě Lukáš Vantuch (HKM) vzápětí fauloval M. Douderu a osvobodil domácí. Je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    32:01
    Po zakončení královéhradeckého útočníka fauloval Josef Hrabal (TRI) a odsedí si dvě minuty za sekání. Po komerční pauze začne přesilovka Mountfieldu.
     
    26:00
    Oceláři podruhé v zápase špatně vystřídali a jejich přesilovka skončila. Tentokrát odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě Jiří Polanský (TRI).
     
    24:46
    Jaroslav Bednář (HKM) se rozčiloval po ofsajdu a rozčiluje se také teď. Musí totiž na dvě minuty na trestnou lavici za hákování Plíhala.
     
    20:45
    Hradec Králové byl za hru v šesti potrestán v první třetině, nyní to potkalo Oceláře. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Zbyněk Irgl (TRI).
     
    17:48
    Tomáš Kopecký (TRI) byl vyloučen na dvě minuty za podražení ve vlastním obranném pásmu. Hradec Králové si zahraje svou druhou přesilovku.
     
    14:30
    Nejproduktivnější hráč Hradce Králové zatím na ledě příliš vidět není. Až teď se Adam Courchaine (HKM) uvedl faulem a je potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    11:29
    Hradec Králové hrál v šesti, a tak nabízí přesilovku Třinci. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Lukáš Vantuch (HKM).
     
    05:52
    Poprvé v zápase se vylučuje. Na trestnou lavici míří domácí Radim Matuš (TRI), jenž si odsedí dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 28. Rufer (Linhart, Plíhal) – 53. Kukumberg (Bednář), 65. Knotek (Šimánek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (M. Svoboda) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Adamský, Polanský (A), Irgl – Svačina, Plíhal, Rákos – Rufer, Růžička, Matuš – Hrňa.
    Trenér: René Mucha.

    Mountfield HK: Kacetl (A. Svoboda) – Vydarený (A), Pláněk, Frühauf (A), Pilař, Vašíček, Jank, Hronek – Šimánek (C), Knotek, Kudrna – Dej, Kukumberg, Bednář – Courchaine, Ihnačák, Červený – Honejsek, Vantuch, Köhler.
    Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Pavel Hodek – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4115 (79 % celkové kapacity)
    bahis siteleri