Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:1 (2:1 po s.n.) | Košice – Piešťany 5:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 1:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 20.11.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HC Košice a ŠHK 37 Piešťany, v ktorom domáci celok nepripustil prekvapenie a po výsledku 5:1 si na svoje konto pripíše ďalšie tri dôležité body. Naopak, Piešťany odídu z metropoly východného Slovenska naprázdno.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 36:18

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:36:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Puk je za bránkou Košíc, kde ho má domáci celok plne vo svojej moci a smerom dopredu ho už zbytočne nahadzovať nebudú.
     
    59:12
    Domáce tribúny oslavujú, do konca tretej časti hry a dovolím si tvrdiť, že aj stretnutis, už ostáva menej ako minúta.
     
    58:30
    Saliji hľadal krížnou prihrávkou v strednom pásme svojho spoluhráča, bola tam však výborne položená hokejka brániaceho hráča, ktorá skvele zmenila trajektóriu puku.
     
    58:00
    Priame ohrozenie Melicherčíka je teda skôr už výnimkou, ako pravidlom, v tomto prípade ale hostí musíme pochváliť, keďže Melicherčík si musel dať veľký pozor na to, aby puk neskončil v jeho sieti.
     
    57:38
    Čas na vyrovnanie sa hosťom poriadne kráti, navyše sa zdá, že hráči ŠHK 37 už predčasne kapitulovali, keďže do osobných ani šprintérskych súbojov už nedávajú toľko razancie.
     
    56:25
    Košarišťan si na svoje konto pripísal výborný zákrok, keď pred jeho bránkou stálo hneď niekoľko domácich korčuliarov, ktorí boli puk pripravení doraziť do siete, avšak gólman Piešťan im to nedovolil.
     
    55:56
    Macejko sa vydal na útočný výpad, z obrannej tretiny puk pritom zaviezol až za bránku Košarišťana, tam mu ale chýbala podpora jeho spoluhráčov.
     
    55:20
    Hoci snahu hosťom rozhodne uprieť nemožno, a to ani za takéhoto stavu, proti výborne hrajúcemu majstrovi to dnes majú len veľmi ťažké.
    Martin DUDÁŠ - 5:1
     
    54:01
    Košice dali gól!
    Nuž, v tejto chváli môžeme pravdepodobne vravieť o definitívnej výhre domácich. Momentálne totiž nič nenaznačuje tomu, že Piešťany sa necelých 6 minút aspoň štyrikrát skórujú. Po druhýkrát sa dnes presadil obranca MARTIN DUDÁŠ. Asistencie: Miroslav Macejko, Richard Lelkeš.
     
    53:49
    Nezmenilo to ani nahodenie Kotašku za bránku súpera, Kotaška sa pritom len tesne vyhol zakázanému uvoľneniu.
     
    53:14
    Košice ale otvárajú ďalšiu pasáž hry,m v ktorej svojmu súperovi opätovne nedovoľujú prakticky nič a hoci sa sami k dobrému streleckému zakončeniu dostať nevedia, puk dlhodobo držia na svojich hokejkách.
     
    53:00
    To už neplatilo pri tejto akcii, v ktorej mal opäť prsty mladý Hričina. Puk teraz poriadne zadunel na zadnom mantineli, Košarišľťan si nepochybne vydýchol.
     
    52:20
    Oba celky potrebovali prestriedať, čo sa prejavilo aj na miernej pasivite v útoku na jednej i druhej strane.
     
    51:35
    Na modrej čiare statočne bojoval o puk proti dvojici súperových korčuliarov obranca Macejko, napokon ho ale do svojej moci nezískal.
     
    51:05
    Naopak, sami si dokážu vypracovať pomerne zaujímavé šance, ako mal teraz Cebák, ktorý si dobre nakorčuľoval na prihrávku z pravej strany, jeho následnú strelu švihom Košarišťan zrazil mimo priestor troch žrdí.
     
    50:00
    V tejto chváli ale nič nenaznačuje vyrovnanie dnešného stretnutia, Košice síce piaty gól do tejto chvíle nepridali, hrajú ale presne to, čo potrebujú. Svojho súpera totiž takmer vôbec nepúšťajú k puku.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Bicek (Suja, Deyl), 11. Suja (Bartánus, Šedivý), 36. Dudáš (Bartoš), 38. Hrnka (Dudáš, Bartoš), 55. Dudáš (Macejko, Lelkeš.) – 15. Tibenský (Holovič, Ručkay)


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Pavúk, Dudáš, Macejko – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Bartoš (A), Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Chovan – Bortňák, Boltun, Mikula, Hričina.
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (40. Košarišťan) – Kotaška, S. Hudec, Gipters, Brňák, Kania, Filip, Trefný, Hluch – Kučera, Pardavý, Šimíček – Tibenský, Holovič, J. Ručkay – S. Saliji, Brancis, Belluš – Valo, Tomčák, Hrehorčák

    Rozhodčí: Štefik, Jonák – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri