Rostov – Ufa 1:1 (kon.)
konec
FK Rostov
1:1 (1:0)
FC Ufa
Pondělí 23.11.2015, 17:00 • Stadion Olimp - 2, Rostov. Kapacita: 15,840. • Ruská Premier Liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! FK Rostov dnes ztratil v domácím prostředí body, když remízoval s FC Ufou 1:1!

    První poločas nanabídl příliš pohlednou fotbalovou podívanou, i když pár fotbalových momentů první půle nabídla. První vážnější šanci měl hostující celek! Diego dostal míč do levé části vápna, nicméně jeho střelu Džanajev vyrazil! Po půl hodině hry se domácí celek dostal do vedení, když nařízený pokutový kop proměnil Dmitrij Poloz! V závěru poločasu ještě zahrozil Noboa, nicméně jeho střelu Jurčenko lapil!

    Ufa vstoupila do druhého poločasu velmi aktivně, a hned v 55. minutě se dočkala vyrovnání! Po centru Zinčenka se přesnou hlavičkou prosadil Marcinho! Následně byla hra velmi vyrovnaná, a žádný z týmů se již nedokázal prosadit!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:52:05)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Kanga poslal do vápna nebezpečný centr, který propadl až k Alexandru Gatcanovi. Moldavský záložník si však míč špatně zpracoval, a následně o něj přišel!
     
    90+2
    Domácí Rostov vybojoval další rohový kop! Exekuce se ujal Timofej Kalačev, jehož centr však skončil přímo v rukavicích brankáře Jurčenka!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Sly, přichází Semjon Fomin.
     
    88
    Další žlutou kartu hlavní rozhodčí udělil Zinčenkovi, který ve středu hřiště zastavil nedovoleným zákrokem rozvíjející se protiútoku Rostova!
     
    88
    Exekuce standardní situace se ujal Olexander Zinčenko, jehož centr našel Nikitina. Hlavička ruského obránce však nebyla přesná, navíc se Paurević prezentoval nedovoleným zákrokem.
     
    87
    Druhou žlutou kartu v dnešním zápase rozdal hlavní rozhodčí domácímu Navasovi, který se prezentoval hodně ostrým zákrokem na pravé straně v souboji s Diegem!
     
    86
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Emmanuel Frimpong, přichází Jevgenij Osipov.
     
    85
    Christian Noboa se dokázal uvolnit ve středu hřiště, a dlouhým centrem hledal v levé části vápna Terentěva. Střídajícího hráče našel, nicméně jeho hlavička mířila hodně mimo!
     
    84
    Ve středu hřiště se prezentoval nedovoleným zákrokem domácí Timofej Kalačev, který ve vzdušném souboji přistrčil stopera Ivana Paureviće!
     
    83
    Nákop Navase ve vápně zachytil Diego, nicméně brazilský záložník si následně situaci zkomplikoval, když na něj nebezpečně dotíral napadající Kalačev. Hostující hráč však situaci nakonec zvládl!
     
    82
    Rostov je v posledních minutách velmi aktivní na útočné polovině, a pokouší se v samotném závěru rozhodnout o svém vítězství!
    80. Novoselvec zcela zbytečně strčil do Diega
     
    80
    U postranní čáry na pravé straně neudržel nervy na uzdě ruský stoper Novoselcev, který tělem vrazil do Diego. Hlavní rozhodčí situaci vyřešil udělením žluté karty domácímu hráči!
     
    79
    Rostov se následně dostal na útočnou polovinu, kde dlouhou dobu kombinoval. Následně to zkusil ze střední vzdálenosti Kanga, který však podklouzl, a jeho střela byla velmi slabá.
     
    78
    Zinčenko skvěle zapracoval na vlastní polovině, kde dokázal vybojovat míč. Následně se ukrajinský středopolař pokoušel najít na útočné polovině Diega. Brazilský záložník se však k míči nedostal!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Poloz (pen.) – 55. Marcinho (Zinčenko)

    Karty:   80. Novoselcev (RTV), 87. Navas (RTV) – 88. Zinčenko (UFA)


    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 7:4.
    FK Rostov: Džanajev – Rotenberg (74. Terentěv), Navas, Novoselcev, Margasov – Mogilevec, Noboa – Kalačev, Gaţcan (C), Poloz (68. Kanga) – Byung-Soo (67. Azmoun).
    Náhradníci: Gošev – Terentěv, Brown Forbes, Kanga, Bajramjan, Azmoun, Achmajev, Trošečkin.

    FC Ufa: D. Jurčenko – Krotov, A. Nikitin, Paurević, Alikin (C) – Frimpong (86. J. Osipov), Zinčenko – Marcinho (77. Galiullin), Diego, Stockij – Sly (90. S. Fomin).
    Náhradníci: Leonov – J. Osipov, S. Fomin, Handžić, Semakin, Galiullin, Suchov, Kacalapov, Safronidi, Věrchovcov.
    bahis siteleri