Havířov – Opava 3:2 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Liberec 2:0 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (1:2 po s.n.)
Chomutov – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Pardubice – Letňany 4:2 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 4:2 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 3:2 (2:1 po s.n.) | Slavia – Sparta 4:5 (po pr.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:6 (0:3, 1:2, 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 27.11.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 23. kolo
Partner:
     
    58:53
    Po další chybce hostí na útočné modré sebral kotouč Oščádal. Sjel si z pravého kruhu na střed pásma a vypálil přesně do míst, kde byly připraveny betony Kulicha.
     
    57:24
    Lukáš Mareš dnes podruhé v zápase usedá na trestnou lavici, nyní za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    52:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to bylo velmi rychlé, Srnský si na trestné lavici poseděl přesně pět vteřin. Beran vyhrál buly na Vlacha, který vystřelil a nejproduktivnější hráč hostí DAVID MICHÁLEK poslal kotouč tečí za záda gólmana. Asistence: Jiří Vlach, Lukáš Beran.
     
    52:36
    Zcela zbytečný faul Vladimíra Srnského, který na levém kruhu útočného pásma poslal k ledu soupeře a dostává dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 3-2.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    50:10
    Michal Němec (HBR) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    45:14
    Lukáš Jindra se ani nyní neprosazuje střelou zblízka, kotouč poslal těsně vedle pravé tyče Kulicha.
     
    38:41
    Vladimír Srnský je možná frustrován vývojem zápasu. Nyní držel soupeře a jde na trestnou lavici na dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    36:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    S tímto přístupem mohou být domácí rádi, že prohrávají jen o čtyři branky. "Bůra" hostí střílí DANIEL KRÁLÍČEK, který dostal u levé tyče přesný pas od Holendy a stačilo mu jen nastavit hokejku. Asistence: Vojtěch Holenda, Robin Martínek.
     
    35:43
    Za zásah do oblasti hlavy a krku je potrestán také domácí obránce Lukáš Mareš – dvě minuty a 10 minut osobní trest. Dvě minuty za jihlavského hráče odsedí Jiří Slabý.

    Na vyloučení: 1-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    34:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Místo toho, aby se domácí po gólu dostali do tlaku, tak znovu inkasují. V nepřehledné situaci před brankou dostrkal LUKÁŠ BERAN kotouč za záda Šťastného a zkompletoval tak svůj hattrich. Asistence: Daniel Králíče, Daniel Piskač.
     
    33:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se poprvé prosazují, a to po hodně nenápadné akci. Po přihrávce rukou Dukly se vhazovalo u útočné modré domácích ve středním pásmu. Dukla vyhrála buly, Heinrich přiťuknul puk pro TOMÁŠE MEJZLÍKA, jenž z levé strany vystřelil a překvapil přízemní ranou Kulicha. Asistence: Aleš Heinrich.
     
    33:30
    Kadleček projel po levé straně do pásma a před brankou předložil krásný pas na Lukáše Jindru, který si zblízka vylámal zuby na Kulichovi.
     
    31:34
    Po dalším rychlém útoku Dukly, který zastavil Kulich, se před dojíždějícím Jindrou provinil Vojtěch Veverka (HBR), který dostává 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Jeho dvouminutový trest odpyká Václav Piskač.

    Na vyloučení: 0-1.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    25:39
    Opět domácí. Z postu obránce se před Kulichem zjevil nehlídaný Vála, leč pravý beton gólmana hostí zastavil cestu puku do sítě.
     
    21:33
    Jihlava vybojovala kotouč na levém kruhu. Z této pozice vystřelil Josef Vrátný. Kulich nepředvedl zrovna dobrý zákrok, kotouč mu vypadl z výstroje, ovšem Vladimír Srnský již neměl dostatek prostoru na dorážku.
     
    14:25
    Co si Jihlava dovolí dělat za chyby, to je na pováženou. Další naprosto zbytečná ztráta puku, po které si sjel před branku Robin Martínek a domácí mohou děkovat Šťastnému, že byl jeho beton u levé tyče připraven. Opravdu by mě zajímalo, kdy se domácí celek probere.
     
    13:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihlavští hokejisté zatím nehrají vůbec nic a krajský soupeř je ve všech směrech lepší. K odrážce Zdeňkovy střely se před brankou dostal LUKÁŠ BERAN a pohodlně poslal kotouč po ledě k pravé tyči gólmana. Asistence: David Zdeněk.
     
    08:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Strnad to myslel dobře, chtěl na útočné modré poslal puk na Mejzlíka, jenže přihrávka šla na paty. Z protiútoku se hosté radují podruhé. VOJTĚCH VEVERKA si po přihrávce Holendy sjel před branku a z prostoru mezi kruhy zavěsil do pravého horního rohu. Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    06:28
    Josef Berka mohl srovnat. Sjel si před branku Kulicha a vystřelil, ránou z pravé strany orazítkoval horní tyčku.
     
    05:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Před brankou přesně mezi kruhy se dostal kotouč k LUKÁŠI BERANOVI, který zamířil k pravé tyči a se svojí střelou uspěl. Asistence: Jiří Vlach, David Michálek.
     
    00:45
    Obrovská minela domácích. Mezi kruhy se chopil kotouče Robin Martínek, který to zkusil kličkou do forhendu. Zakončoval do odkryté klece, jenže orazítkoval jen pravou tyčku!

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 34. Mejzlík (Heinrich) – 6. Beran (Vlach, Michálek), 9. Veverka (Holenda), 14. Beran (Zdeněk), 35. Beran (Králíček, Piskač), 37. Králíček (Holenda, Martínek), 53. Michálek (Vlach, Beran)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, Mareš, Stark, P. Slabý, Srnský, Vála – Oščádal, Mejzlík, Strnad – Kadleček, Heinrich, Čermák – Berka, Jindra, Vrátný – J. Slabý, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Zdeněk, Hrabaň, Němec, Benák, Jančařík, Polák, Lachman – Beran, Vlach, Michálek – Veverka, Holenda, Martínek – Přibyl, Králíček, Donda – Piskač. Trenér: Václav Adam.

    Rozhodčí: Pokorný – Horký, Nechvátal
    bahis siteleri