Ufa – Magnitogorsk 6:2 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 2:4 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 5:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Spartak Moskva
Středa 02.12.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (19:48:45)
     
    Je dobojováno. Domácí Petrohrad deklasoval Spartak Moskvu poměrem 5:0 a připsal si další veledůležité tři body. Hosté naopak nenašli recept na domácího brankáře. Nedali ani gól a z ledu tak odcházejí s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Tak ještě jedna střela Petrohradu, v níž byl Vadim Šipačjov, ale ta se také neujala.
     
    59:05
    Nyní se hrálo převážně ve středu hřiště, ani jeden tým se nedostal do blízkosti brankáře soupeře. Vypadá to, že se už v této části hry nic nestane.
     
    58:54
    Ještě tu máme vyloučení. Za příliš mnoho hráčů na ledě dostává dvě minuty domácí lavička.
     
    58:30
    Domácí se dostali k dobré střele, ale tu likviduje Engren. Ten poté rozehrál puk mezi své spoluhráče a hra tak může pokračovat dál.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Další střela Spartaku. Potapov pálil z úhlu, domácí brankář však i tak musel zasahovat.
     
    56:59
    Hosté zamíchali pukem za vlastní brankou, poté se vydali do útočného pásma, kde znovu ohrozili Šestjorkina. Ten znovu drží své brankoviště.
     
    56:23
    Zubarev si připsal další přesný obranný zákrok, když zlikvidoval akci Bodrova, jenž pálil z pravé strany. Puk poté míří do středního pásma, kde si ho přebírá domácí útok.
     
    55:46
    Táhlou střelu na Ivannikova vyslal domácí Barabanov, ale brankář hostí mu ukázal efektní semafor.
     
    54:28
    Radilova rána z prostoru mezi kruhy končí v náruči Šestjorkina, jenž ve svém brankovišti nadále kraluje. Poté hru nepřerušuje a nechá ji plynout dál.
     
    53:40
    Genoway se rozjel do rychlého brejku, kde zblízka pálil na Šestjorkina, ale ten byl znovu včas a na svém místě. Nula na jeho kontě tak stále svítí.
     
    53:02
    Až nyní se k pořádné střele dostal domácí Petrohrad. Po střele Dadonova vytasil přesný zákrok také brankář Spartaku Ivannikov.
     
    52:26
    Šestjorkin je v posledních chvílích pod těžkou palbou hostí, kteří se snaží za každou cenu alespoň o jeden gól, v cestě jim však znovu stál právě on.
     
    51:05
    Klimenko nahazoval puk před domácí branku, Zubarev ale celou situaci dobře viděl a svým obranným zákrokem pomohl svému celku k tomu, že hosté dosud neskórovali.
     
    50:02
    Stále pokračuje tlak hostujícího celku. Mereskin se dostal ke střele a před ním zívala odkrytá domácí klec. Svou střelou však branku Petrohradu minul!
     
    48:46
    Genoway nahodil puk do pásma, kde si ho z levé strany převzal Leščenko. Ten chtěl ještě celou akci vyšperkovat přihrávkou na Vasiljeva, ale ten přihrávku minul.

    Vendula Zdražilová

    Viktor Polok

    Branky a nahrávky: 16. Kovalčuk (Kadějkin, Burdasov), 21. Koskiranta (Ketov, Bělov), 28. Gusev (Šipačjov), 33. Šipačjov, 43. Dadonov (Gusev, Vojnov)


    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Koskinen) – Vojnov, Jakovlev, Čudinov, Bělov, Zubarev, Rukavišnikov. Judin – Kovalčuk, Kadějkin, Burdasov, Dadonov, Šipjačov, Gusev, Koskiranta, Ketov, Barabanov, Ponikarovskij, Kablukov, Arťuchin.
    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Dyblenko, Gilroy, Sorokin, Korobov, Belov, Tatalin, Baldajev – Radil, Glazačev, Mereskin, Levickij, Potapov, Bodrov, Klimenko, Vasiljev, Leščenko, Li, Šafigulin, Voronin.

    Rozhodčí: Bulanov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri