Ufa – Magnitogorsk 6:2 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 2:4 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 5:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Spartak Moskva
Středa 02.12.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:18 Jevgenij DADONOV - 5:0
     
    42:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A Petrohrad už vede rozdílem pěti branek. Gusev našel volného JEVGENIJE DADONOVA, jenž svou střelou v blízkosti hostující branky byl neomylný. Pro hosty to je tedy další těžká rána. Asistence: Nikita Gusev, Vjačeslav Vojnov.
    32:20 Vadim ŠIPAČJOV - 4:0
     
    32:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    VADIM ŠIPAČJOV se dokázal s pukem sám dostat až před brankáře a s úplným klidem dokázal dostat puk pod břevno. Bez asistence.
    28:00 Nikita GUSEV - 3:0
     
    28:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a odskakují soupeři na rozdíl tři branek! NIKITA GUSEV dostal puk před branku a dokázal brankáře Engrena prostřelit na bližší tyč! Asistence: Vadim Šipačjov.
    20:45 Jarno KOSKIRANTA - 2:0
     
    20:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bělov nahodil puk na branku a tam jej dokázal tečovat JARNO KOSKIRANTA a domácí tak již vedou 2:0. Asistence: Jevgenij Ketov, Anton Bělov.
    15:53 Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    15:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První branka utkání , Kadějkin dokázal z poza branky přihrát Burdasovi ten skvěle bekhendem vystřelil , ale jeho poku dokázal ještě Enfgren vyrazit, ale na dorážku ILJI KOVALČUKA byl krátký a domácí kapitán tak své mužstvo posílá od vedení! Asistence: Alexander Kadějkin, Anton Burdasov.

    Vendula Zdražilová

    Viktor Polok

    Branky a nahrávky: 16. Kovalčuk (Kadějkin, Burdasov), 21. Koskiranta (Ketov, Bělov), 28. Gusev (Šipačjov), 33. Šipačjov, 43. Dadonov (Gusev, Vojnov)


    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Koskinen) – Vojnov, Jakovlev, Čudinov, Bělov, Zubarev, Rukavišnikov. Judin – Kovalčuk, Kadějkin, Burdasov, Dadonov, Šipjačov, Gusev, Koskiranta, Ketov, Barabanov, Ponikarovskij, Kablukov, Arťuchin.
    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Dyblenko, Gilroy, Sorokin, Korobov, Belov, Tatalin, Baldajev – Radil, Glazačev, Mereskin, Levickij, Potapov, Bodrov, Klimenko, Vasiljev, Leščenko, Li, Šafigulin, Voronin.

    Rozhodčí: Bulanov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri