Spišská N. Ves – Humenné 3:2 (kon.) | Trnava – Detva 6:3 (kon.) | Michalovce – Senica 5:4 (1:0 po s.n.)
Topoľčany – Bardejov 0:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 6:3 (kon.) | Nové Zámky – Prešov 2:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:3 (1:1, 4:1, 1:1)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 04.12.2015, 17:30 • ENEL aréna • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Liptáci si prihrávali v útočnom pásme. Nádašdi od modrej čiary našiel za bránou Urama, ktorý si počkal a pred bránkoviskom našiel Lichancam ktorý presnou strelou k tyčke zvyšuje na 6:3.
    Asistencie: Uram, Nádašdi
     
    43:41
    Považská Bystrica dala gól!

    Liptáci v útočnom pásme stratili puk a ujali sa ho hostia, Filip HUDEC zo stredného pásma nakorčuľoval do ľavého kruhu a backhandom ponad plece Pravdu strieľa gól.
    Asistencie: Trenčan, Dubeň
     
    39:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Liptáci puk vyhodili a ten zostal v strednom pásme kde ho dokorčuľoval Andrej LACO. Obišiel si obrancu hostí, položil si brankára na ľad a do odkrytej brány strieľa gól.
    Asistencie: bez asistencíí
     
    37:52
    Považská Bystrica dala gól!

    Hostia vyhodili puk z pásma. Dokorčuľoval ho rýchly Filip HUDEC, ktorý z veľkého uhla prízemnou strelou prekonal v oslabení Dovinu.
    Asistencie: bez asistencií
     
    36:49
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Uram bol za bránou a krásnou prihrávkou popred bránu našiel Petra BARTÍKA pred ktorým bola odkrytá brána a nemal problém zvýšiť na 4:1.
    Asistencie: Uram
     
    31:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Liptáci sa do pásma rýchlo vrátili. Zakombinovali po Kompasovej pravici, napokon vystrelil Filip MEZOVSKÝ od modrej čiary a prepáli všetko, čo pred ním stálo.
    Asistencie: Lichanec
     
    24:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Uram prihrával medzi kruhy na Nádašdiho, ktorý bránu síce netrafil ale puk sa od mantinelu odrazil na hokejku Petra LICHANCA, ktorý nemal problém trafiť odkrytú bránu.
    Asistencie: Nádašdi, Uram
     
    15:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Liptáci boli v útočnom pásme. Puk dostal na hokejku Mezovský, ktorý od modrej čiary vystrelil a k dorážke sa dostal Peter BARTÍK, ktorý nemal problém puk usmerniť do odkrytej brány.
    Asistencie: Mezovský
     
    13:44
    Považská Bystrica dala gól!

    Jaroslav FILO získal puk v obrannom pásme, zakombinoval so spoluhráčmi. Nakoniec dostal puk na modrú čiaru a nenápadným nahodením na bránu prekonal Dovinu, ktorému puk preskackal za chrbát.
    Asistencie: Špankovič, Tužinský

    Michael Hruška

    Branky a nahrávky: 16. Bartík (Mezovský), 25. Lichanec (Nádašdi, Uram), 32. Mezovský (Lichanec), 37. Bartík (Uram), 40. Laco, 53. Lichanec (Uram, Nádašdi) – 14. Filo (Špankovič, Tužinský), 38. Hudec, 44. Hudec (Trenčan, Dubeň)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Kadlubiak, Krčula, Mezovský, Nádašdi, Oravec, Oško, Bartík, Brezniak, Cibuľa, Gápas Jabrocký, Laco, Lichanec, Marcinko, Piatka, Uram, Lištiak
    HK 95 Považská Bystrica: Kompas – Balušík, Dubeň, Hriňa, Mravec, Prášek, Vatrt, Filo, Holák, Hudec, Kubín, Ligas, Rufati, Špankovič, Švantner, Tužinský, Valo, Niník, Trenčan

    Rozhodčí: Husár – Hanko, Ševčík
    bahis siteleri