Kärpät – Blues 5:1 (kon.) | Rauma – TPS 2:1 (1:0 po s.n.) | Skellefteå – Davos 1:4 (kon.)
Frölunda – Luleå 6:4 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
Frölunda HC
6:4 (2:2, 3:1, 0:1 - 0:0)
Luleå Hockey
Úterý 08.12.2015, 20:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    Spencer ABBOTT - 6:4
     
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Rozhodující nájezd proměnil SPENCER ABOTT.
    Johan HARJU - 5:4
     
    46:12
    Luleå právě vstřelila branku!
    Je tu využitá přesilovka, Luleå je zpátky ve hře. Od modré vystřelil Sigalet, puk se odrazil a JOHAN HARJU to měl zblízka jednoduché. Dorazil puk do branky a upravil na celkových 7:7. Asistence: Jonathan Sigalet, Craig Schira.
    Spencer ABBOTT - 5:3
     
    34:35
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Frölunda využívá přesilovku a v tento okamžik postupuje do semifinále! Po vyhraném buly si na střed sjel SPENCER ABBOTT a zamířil přesně k tyči! Asistence: Joel Lundqvist.
    Oscar FANTENBERG - 4:3
     
    28:31
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Jenže si teď hostující čtveřice nepohlídala OSCARA FANTENBERGA, ten se za vlastní brankou chopil puku, projel celé kluziště a střelou nad ledem propálil Lassinanttiho! Frölunda vede 4:3 a celkově panuje vyrovnaný stav 6:6. Bez asistence.
    Christopher MASTOMÄKI - 3:3
     
    21:42
    Luleå právě vstřelila branku!
    Dlouho se ale Frölunda z vedení neradovala. Za brankou totiž vybojoval puk CHRISTOPHER MASTOMÄKI, bleskově vyjel a zasunul puk za Johanssonovu tyčku – 3:3. Asistence: Karl Fabricius, Jonathan Sigalet.
    Patrik CARLSSON - 3:2
     
    21:31
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou. Po nahození od pravého mantinelu zakončoval Lekhonen, gólman vyrazil betonem k volnému PATRIKOVI CARLSSONOVI a ten zblízka dorazil. Asistence: Artturi Lehkonen, Robin Figren.
    Johan FORSBERG - 2:2
     
    18:36
    Luleå právě vstřelila branku!
    No vida, a už je zase srovnáno. Ve středním pásmu vybojoval puk Fabricius, zavezl jej do pásma, přihrál na volného JOHANA FORSBERGA a ten zblízka procpal puk za Johanssona. Luleå udeřila ve vlastním oslabení.
    Andreas JOHNSON - 2:1
     
    17:15
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychle využité! Po kombinaci se puk dostal před branku, kde stál ANDREAS JOHNSON, jeho první ránu ještě Lassinantti vyrazil, ale dorážka obloučkem už skončila za bezmocným gólmanem. Asistence: R\an Lasch, Spencer Abbott.
    Toni RAJALA - 1:1
     
    11:33
    Luleå právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je přesilovka využitá a Luleå srovnává na 1:1. Od modré vystřelil TONI RAJALA, jeho bomba vypadla Johanssonovi z výstroje a doklouzala za brankovou čáru. Asistence: Jacob Micflikier, Jacob Lagace.
    Johan SUNDSTRÖM - 1:0
     
    05:09
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, jenže Frölunda rozjela rychlou akci, od modré přišla před branku parádní přihrávka a JOHAN SUNDSTRÖM měl už jednoduchou práci – stačilo zblízka trefit volný prostor Lassinanttiho branky. Asistence: Oscar Fantenberg, Lukas Bengtsson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Sundström (Fantenberg, Bengtsson), 18. Johnson (Lasch, Abbott), 22. Carlsson (Lehkonen, Figren), 29. Fantenberg, 35. Abbott (Lundqvist), rozh. náj. Abbott – 12. Rajala (Micflikier, Lagace), 19. Forsberg (Fabricius), 22. Mastomäki (Fabricius, Sigalet), 47. Harju (Sigalet, Schira)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Lasch (FRO)
    1:1   Lagace (LUE)
    2. série:
    2:1   Abbott (FRO)
    2:1   Rajala (LUE)
    3. série:
    2:1   Sundström (FRO)
    2:1   Mickflikier (LUE)
    4. série:
    2:1   Figren (FRO)
    2:1   Harju (LUE)
    5. série:
    3:1   Johnson (FRO)


    Frölunda HC: Johansson (Gustafsson) – Bengtsson, Tommernes, Nilsson, Fantenberg, Fälth, Larsson, Vesalainen, Lauridsen – Lasch, Lundqvist (C), Rosseli-Olsen – Abbott, Sundström, Johnson – Figren, Carlsson, Lehkonen – Stalberg, Lasu, Ehn. Trenér: Roger Ronnberg.
    Luleå Hockey: Lassinantti (Gustavsson) – Schira, Mikkelson, Sigalet, Sandström, Själin, Melart, Sylvegard, Oskarsson – Harju (C), Granström, Rajala – Hedman, Wallmark, Micflikier – Ekarv, Lagace, Petrell – Forsberg, Mastomäki, Fabricius. Trenér: Joakim Fagervall.

    Rozhodčí: Maxim Sidorenko (BLR), Danny Kurmann (SUI) – Henrik Pihlblad, Tobias Haster (oba SWE)
    bahis siteleri