Kometa Brno – Jihlava 6:7 (po pr.) | Chomutov – HC Litvínov 7:1 (kon.) | Slavia – Kladno 4:5 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
6:7 (2:1, 3:3, 1:2 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 09.12.2015, 15:30 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    61:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si z Brna veze dva body. VLADIMÍR OŠČÁDAL vystřelil z mezikruží a Dostál nemá čisté svědomí. Puk mu propadl mezi betony a je rozhodnuto. Autor gólu dává hattrick. Asistence: Aleš Heinrich.
     
    52:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    No a je vyrovnáno. Nedůraz v brněnské obraně využívá VLADIMÍR OŠČÁDAL, který doklepl kotouč za padajícího Dostála. Krátce předtím střílel nebezpečně Vala, ale vyrovnání se událo o něco později. Asistence: David Čermák, Matěj Vála.
     
    47:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo znovu vede. LUKÁŠ FRYDRYCH se po sérii odrazů dostal ke kotouči a překvapivou střelou mezi betony překonal nic netušícího Šťastného. Asistence: Tomáš Jurnečka.
     
    42:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná chyba v brněnské obraně. Dostál v poslední chvíli pokryl malou domů od svého spoluhráče, ale na střelu po odraženém kotouč už byl krátký. Trefil se exbrněnský ALEŠ HEINRICH. Bez asistence.
     
    39:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další smrtící brejk Komety, který znamená obrat v utkání. Domácí do posledního šroubku rozebrali obranu soupeře a byla to znovu lahůdka. Na jejím konci byla střela takřka do prázdné brány, autor gólu JAKUB MATULA. Asistence: Filip Král, Matěj Novák.
     
    35:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neskutečný tlak Jihlavy, která útočila v pásmu domácího týmu, udělala skutečně solidní kolotoč, ale místo toho je zde vyrovnání. Brňané se dostali do brejku, který založil Novák a krásné zakončení JANA HASONĚ znamená stav 4:4. Asistence: Matěj Novák.
     
    31:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté ale bojují a Kometa opět chybuje. Je z toho z předbrankového prostoru, přesně zakončil DAVID ČERMÁK. Asistence: Lukáš Jindra a Vladimír Oščádal.
     
    31:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB ČEJKA se trefuje dnes podruhé, Ferda mu předložil ideální pas na pravý kruh a střela brněnského brankáře měla parádní parametry. Skončila přesně pod víkem. Asistence: Radim Ferda, Aleš Trnka.
     
    30:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí výrazně polevili a během krátké chvíle přichází další trest. VLADIMÍR OŠČÁDAL dosta až příliš mnoho prostoru, natlačil se před brněnskou bránu a Dostála překonal bekhendem nad vyrážečku. Asistence: David Čermák, Vojtěch Pražák.
     
    29:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté využili dobrou příležitost a Dostál musí lovit kotouč ze své sítě. Heinrich předložil puk před bránu, kde byl MILAN STRNAD a jeho zakončení znamená skóre 2:2. Asistence: Aleš Heinrich.
     
    12:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí průběh zápasu. A byla to velmi rychlá kombinace, kterou perfektně založil Ferda. Ten našel mezi kruhy Matulu, brněnský hráč počkal, až mu najede před bránu JAKUB ČEJKA. A jeho zakončení bylo přesně do pravé šibenice jihlavské svatyně. Asistence: Jakub Matula, Radim Ferda.
     
    07:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, Kometa se raduje v přesilové hře. Mlynář našel před bránou volného MATĚJE NOVÁKA, který střelou z první překonal bezmocného brankáře Jihlavy. Kometa dobře zakombinovala a je z toho vyrovnání. Asistence: Tomáš Mlynář, Jan Hasoň.
     
    03:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po špatné rozehrávce brankáře Dostála se dostal k puku hostující Strnad, který našel před bránou volného ALEŠ HEINRICHA, jehož teč a zakončení do prakticky prázdné brány, znamená vedoucí gól dnešního utkání. Asistence: Milan Strnad, Stanislav Huňáček.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 8. Novák (Mlynář, Hasoň), 13. Čejka (Matula, Ferda), 32. Čejka (Ferda, Trnka), 36. Hasoň (Novák), 40. Matula (Král, Novák), 48. Frydrych (Jurnečka) – 3. Heinrich (Strnad, Huňáček), 30. Strnad (Heinrich), 31. Oščádal (Čermák, Pražák), 32. Čermák (Jindra, Oščádal), 43. Heinrich, 53. Oščádal (Čermák, Vála), 62. Oščádal (Heinrich)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Král, Jeřábek, Zukal, Novák, Klenec, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Krejčí, Ferda. Trenéři: Marek Moskal, Aleš Křetinský.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pražák, Stark, P. Slabý, Huňáček, Vála, Jindra, Hrbatý, Heinrich, Mejzlík, J. Slabý, Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal. Trenér: Štěpán Moravec.

    Rozhodčí: Volf – Bernard, Mikoviny

    Diváci: 55
    bahis siteleri