Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Ottawa Senators
Středa 09.12.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v BB&T Center v Sunrise sledovalo 11 571 se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (04:11:49)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Florida Panthers

    Jaromír Jágr 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:02
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Mike Hoffman (OTT) 1+0
    2. Kyle Turris (OTT) 1+1
    3. Logan Shaw (FLA) 1+0
     
    Zápas mezi Floridou a Ottawou je po šedesáti minutách u konce. Domácí sice do třetí třetiny vstupovali s jednogólovým náskokem, ale hosté dokázali, stejně jako ve druhé třetině, udeřit v první minutě periody, když přesilovou hru využil Kyle Turris. Po inkasované brance se Florida sice oklepala a dostala do pár šancí, avšak v 55. minutě se puk zjevil před bránou a Mike Hoffman vsítil se štěstím svou 15. branku v sezóně. Několik minut před koncem tedy Ottawa poprvé vedla, avšak byla to Florida, kdo měl výhodu přesilové hry. Panteři se dokonce odhodlali k odvolání brankáře a to se jim stalo osudným, neboť Reilly Smith ztratil kotouč a před Jeanem-Gabrielem Pageauem už zívala pouze odkryté brána. K nemilosti domácích fanoušků tak dva body získávají hráči Ottawy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Tohle byla znovu krásná přesilovková kombinace hostů! Zibanejad už sice mohl střílet, ale nakonec ještě předal kotouč spoluhráči, který trefil tyčku!
     
    59:13
    Snahu Floridy navíc ukončuje vyloučení Jussiho Jokinena (FLA), který dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování.
     
    58:41
    Domácí se ještě snaží snížit. Střely však zatím létají poměrně hodně mimo bránu a Anderson je tak bez práce.
    57:29 Jean-Gabriel PAGEAU - 2:4
     
    57:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže tah s odvolaným brankářem zjevně nebyl dobrý! Reilly Smith se v útočném pásmu pokoušel o zbytečnou kličku, ztratil puk a po přihrávce od Stona se ke kotouči dostal JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž zhruba od červené čáry prázdnou bránu bez potíží trefil. Asistence: Mark Stone
     
    57:16
    Luongo mizí na střídačce a Florida to zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    56:39
    Agresivní přístup Ottawy znovu vedl k úspěchu. Kotouč je ve středním pásmu a Florida tak musí vylidnit prostor u Andersonovy brány.
     
    56:19
    Hostům se podařilo vyhodit puk až k Luongovi. Následný rychlý útok domácích byl zakončen střelou Huberdeaua, která zamířila jen do připravené lapačky hostujícího brankáře.
     
    55:57
    Šance pro domácí! Na dvě minuty za poražení je na trestnou lavici poslán Cody Ceci (OTT).
     
    55:20
    Panteři jsou značně rozhození a nedaří se jim vymanit z vlastního pásma. Nepřesné zakončení hostujícího celku končí naštěstí pro domácí vysoko v ochranné síti.
    54:23 Mike HOFFMAN - 2:3
     
    54:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se pár minut před koncem poprvé v zápase dostávají do vedení! Kotouč se po nečekaném odrazu dostal mezi kruhy, kde se nacházel MIKE HOFFMAN, jenž rychle vystřelil a puk s obrovskou dávkou štěstí prošel za záda nešťastného Luonga. Domácí fanoušci jen nevěřícně kroutí hlavou. Bez asistence.
     
    54:12
    Po delší době se protáhl Luongo. Nahození Kyla Turrise však mířilo mimo tři tyče a domácí brankář na něj vůbec nedosáhl.
     
    53:30
    Jenže ani domácím se kombinace moc nevede. Přihrávka mezi dvěma beky na modré čáře skončila ve středním pásmu a Florida tak musí opustit předbrankový prostor.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 8. Shaw (MacKenzie, Jokinen), 34. R.Smith (Trocheck, Pirri) – 21. Z.Smith (Stone, Turris), 41. Turris (Stone, Ryan), 55. Hoffman, 58. Pageau (Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Mitchell, Gudbranson, Kulikov, Ekblad, Kampfer – Jágr, Barkov, Huberdeau – R.Smith, Trocheck, Pirri – Jokinen, MacKenzie, Howden – Shaw, Bolland, Brickley
    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki, Wiercioch – Ryan, Turris, Hoffman – Stone, Zibanejad, Z.Smith – Chiasson, Pageau, Lazar – Neil, Dziurzynski

    Rozhodčí: Rob Martell, Jean Hebert – Lonnie Cameron, Steve Miller

    Diváci: 11.571
    bahis siteleri