Technika Brno – Nový Jičín 7:0 (kon.) | SK Karviná – Vsetín 1:10 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Opava 6:0 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 3:9 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
Klášterec nO – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 3:2 (po pr.) | Děčín – Jablonec n/N 2:5 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 09.12.2015, 18:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:28
    Břeclav právě vstřelila branku!
    A je nejspíš rozhodnuto. DANIEL VACHUTKA prostřeluje Slováka po skončení přesilovky počtvrté a dává Břeclavi potřebný klid. Asistence: Miklík, Ivan.
     
    33:09
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi si berou zpět dvoubrankové vedení. Ivan udělal zasekávačku a naservíroval v přečíslení tří na jednoho ideální nahrávku pro PAVLA FLORU, který přízemní střelou překonává Slováka. Asistence: Ivan, Běhal.
     
    30:37
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A je tu přece jen snížení. Vyhození Lvů zachytil na modré čáře Miroslav varga, posunul kotouč do mezikruží na VÁCLAVA STUDENÉHO, který z první prostřeluje Šurého. Asistence: Mir. Varga, Tomek.
     
    15:19
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hosté už byli v plném počtu, ale zůstali pod tlakem, když se dostal po Ivanově střele ke dvojí dorážce u tyčky MARTIN ČERVENKA a po ledě dostal puk za Slováka. Jeho strážce Žabčík ve své roli selhal. Asistence: Ivan, Vachutka.
     
    12:28
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Už to muselo spadnout. Ivan s Červenkou spálili před prázdnou brankou takové šance, až se museli stydět. Naštěstí svou splupráci o pár sekund později zopakovali, vachutka z levého kruhu nabil na ten pravý MARTINU ČERVENKOVI, který sttřelou k tyči otevírá skóre. Asistence: Vachutka, Ivan.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 13. Červenka (Vachutka, Ivan), 16. Červenka (Ivan, Vachutka), 34. Flora (Ivan, Běhal), 56. Vachutka (Miklík, Ivan) – 31. Studený (Mir.Varga, Tomek)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Bača) – Směřička, Miklík, Běhal, Šidák, Haman, Dittrich – Červenka (A), Vachutka, Flora, Zháňal (A), Nováček, Průdek, Ivan (C), Uhlík, Smetana, Buhaj
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Čáp) – Matyáš, Kovář, Janota, Žabčík, Hradil, Tomek, Valentík, Franek – Sprušil (A), Varga D., Studený (A), Kubo, Pořický, Varga Mir., Slovák, Kývala, Varga Mar., Baroš, Martiník (C), Podešva.

    Rozhodčí: Netopil – Maloušek, Wesley

    Diváci: 140
    bahis siteleri