Kometa Brno – HC Plzeň 5:4 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 1:5 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Kometa Brno
5:4 (3:2, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 10.12.2015, 16:40 • Sportcentrum Lužánky • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.

    Střelec rozhodujícího nájezdu je DOMINIK POKORNÝ.
     
    57:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Filip Dvořák zachytil špatnou rozehrávku hostí a vyslal krásnou přihrávkou do úniku PETRA KRATOCHVÍLA. Ten střelou mezi nohy brankáře hostí vyrovnává. Asistence: Filip Dvořák, Michal Kupčík.
     
    49:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Střelu , kterou vyslal od modré čáry Walter lehce tečoval FILIP KOKOŠKA a jeho teč míří za záda Dostála Asistence: Jan Walter a Václav Krliš.
     
    31:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš ! Z rychlého brejku se sice neprosadil Chalupa, ale z dorážky srovnává FILIP SUCHÝ. Asistence: Matěj Chalupa, Matěj Polata.
     
    16:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zřejmě HYNEK GRÜNWALD těží z důrazu před branou. Dvořák po brejku objel bránu a rychle nahodil puk před Štekra. Ten jej nedokázal udržet, ale měl těžkou pozici, a Grünwald i s trochou štěstí střílel bekhendem z těsné blízkosti pod betony Štekra. Puk se za brankovou čáru tak tak došoural. Asistence: Filip Dvořák, Libor Zábranský.
     
    14:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ VLČEK se dostal ke kotouče mezi kruhy a rychle se zorientoval. Zamířil švihem přesně k levé tyči, brankář Dostál kryl zrovna pravou. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    12:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    FILIP DVOŘÁK dobře číhal u brankáře Štekra, který neudržel kotouč po střele od modré čáry. Dvořák si jej hodil na forhend a v klidu zavěsil do odkryté klece kolem brankáře. Asistence: Michal Kupčík, Dominik Pokorný.
     
    09:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    LIBOR ZÁBRANSKÝ se dočkal gólu, který je pro něj první v této věkové kategorii! Puk zapadl do levého horního rohu. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    06:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VÁCLAV KRLIŠ byl na konci rychlé akce a z pravé strany se trefil pohodlně do odkryté klece. Asistence: Jiří Stráský. Jednalo se o přečíslení domácí obrany. Filip Suchý, Jan Walter.

    Štěpán Bumba

    Branky a nahrávky: 10. Zábranský (Pokorný), 13. Dvořák (Kupčík, Pokorný), 17. Grünwald (Dvořák, Zábranský), 58. Kratochvíl (Dvořák, Kupčík), rozh. náj. Pokorný – 7. Krliš (Suchý, Walter), 15. Vlček (Vavřička), 32. Suchý (Chalupa, Polata), 50. Kokoška (Walter, Krliš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petráš (PLM)
    1:0   Pokorný (KOM)
    2. série:
    1:0   Krliš (PLM)
    2:0   Havlát (KOM)


    HC Kometa Brno: Dostál – Švejda, Mikyska, Kubeš, Zukal, Zábranský, Kupčík, Tůma, Havlát, Lunter, Dvořák, Nováček, Horký, Hroudný, Dupljaku, Kratochvíl, Grünwadl, D. Pokorný.
    HC Plzeň 1929: Štekr (21. Kuchař) – Polívka, Kaňák, Walter, J. Pokorný, Starý, Petráš, Chalupa, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Stráský.

    Rozhodčí: Czubaj – Musil, Lainka
    bahis siteleri