Montreal – Boston 1:3 (kon.) | Edmonton – San Jose 4:3 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 10.12.2015, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Beau BENNETT - 2:4
     
    50:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BEAU BENNETT sám zakončil přečíslení Penguins a přidává na vedení Pittsburghu rychlou pojistku!! Penguins se dostali do přečíslení dva na jednoho, který Beau Bennett vyřešil střelou z pravého křídla a zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Brian Dumoulin.
    Patric HORNQVIST - 2:3
     
    49:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST střílí velice kuriózní branku a otáčí vývoj dnešního zápasu na stranu Pittsburgu Penguins!! Olli Määttä vypálil v blízkosti pravé tyče a po zákroku Beta Berry se dostal zpět k puku, který zpoza brány přehodil přes bránu do brankoviště a John Mitchell si ho nešťastně srazil tělem do vlastní brány poté, co ho ze vzduchu srazil do jeho těla Patric Hörnqvist. Asistence: Olli Määttä, Nick Bonino.
    Beau BENNETT - 2:2
     
    47:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BEAU BENNETT střílí svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává po nádherné akci na 2:2!! Chris Kunitz našel před bránou přihrávkou z levého křídla Beaua Bennetta, který si puk potáhl k levé tyči a poté bekhendovou střelou nad ležícím Reto Berrou zamířil do prázdné brány. Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
    JOHNSON - 2:1
     
    15:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ERIK JOHNSON skóruje a vrací Coloradu zpět ztracené vedení!! Carl Soderberg z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk bekhendem před bránu a Erik Johnson ho skvělou tečí z blízkosti a ze vzduchu usměrnil přesně do levého horního rohu. Asistence: Carl Soderberg, Francois Beauchemin.
    CULLEN - 1:1
     
    10:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí svůj třetí gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává na 1:1!! Olli Määttä vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střelu tečoval mezi betony Reta Berry nepříjemně Patric Hörnqvist. Skvělý postřeh předvedl u pravé tyče Matt Cullen, který puk mezi betony Reta Berry střelou ze vzduchu poslal z blízkosti do brány. Asistence: Patric Hörnqvist, Olli Määttä.
    DUCHENE - 1:0
     
    05:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MATT DUCHENE střílí svůj 15. gól v letošní sezóně NHL a posílá Colorado Avalanche do vedení!! Nathan McKinnon našel u levé tyče přihrávkou přes šířku útočného pásma Matta Duchenea, který střelou po ledě zamířil mezi betony přesouvajícího se Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Nathan McKinnon, Michajl Grigorenko.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Duchene (McKinnon, Grigorenko), 15. Johnson (Soderberg, Beauchemin) – 11. Cullen (Hörnqvist, Määttä), 48. Bennett (Kunitz, Crosby), 50. Hörnqvist (Määttä, Bonino), 51. Bennett (Dumoulin)


    Colorado Avalanche: Berra (Varlamov) – Gormley, Guenin – Holden, Barrie – Beauchemin, Johnson – McLeod (A), Wagner, Skille – Martinsen, Soderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla (A) – Grigorenko, MacKinnon, Duchene.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Warsofsky – Dumoulin, Lovejoy – Määttä, Letang – Plotnikov, Cullen, Sprong – Fehr, Bonino, Hörnqivst – Perron, Malkin (A), Kessel – Kunitz (A), Crosby (C), Bennett.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Brian Pochmara – Tim Nowak, Mark Wheler
    bahis siteleri