Montreal – Boston 1:3 (kon.) | Edmonton – San Jose 4:3 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 10.12.2015, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Colorado Avalanche má k dispozici přesilovou hru a bez brankáře hraje v šesti proti čtyřem.
     
    58:23
    David Perron (PIT) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    57:29
    Reto Berra vyjel na střídačku a Avalanche se snaží vrátit zpět do zápasu v šesti hráčích bez brankáře.
     
    53:10
    Nick Holden (COL) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    53:08
    Chris Kunitz vypálil z blízkosti brány a Reto Berra měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil nad bránu!
     
    52:01
    Jack Skille se ocitl u levé tyče ve velké šanci, ze vzduchu puk ale nedokázal usměrnit na bránu!
    Beau BENNETT - 2:4
     
    50:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BEAU BENNETT sám zakončil přečíslení Penguins a přidává na vedení Pittsburghu rychlou pojistku!! Penguins se dostali do přečíslení dva na jednoho, který Beau Bennett vyřešil střelou z pravého křídla a zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Brian Dumoulin.
     
    49:38
    Patric Hornqvist mohl přidat rychlou pojistku, Reto Berra ale dokázal jeho střelu z levého křídla pravým betonem vyrazit!
    Patric HORNQVIST - 2:3
     
    49:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST střílí velice kuriózní branku a otáčí vývoj dnešního zápasu na stranu Pittsburgu Penguins!! Olli Määttä vypálil v blízkosti pravé tyče a po zákroku Beta Berry se dostal zpět k puku, který zpoza brány přehodil přes bránu do brankoviště a John Mitchell si ho nešťastně srazil tělem do vlastní brány poté, co ho ze vzduchu srazil do jeho těla Patric Hörnqvist. Asistence: Olli Määttä, Nick Bonino.
     
    49:16
    Sidney Crosby se u pravé tyče ocitl v dobré palebné pozici a snažil se zamířit přesně do pravého horního rohu, Reto Berra ale jeho pokus levým ramenem vyrazil do ochranné sítě!
     
    47:52
    David Perron se dostal u levé tyče ke střele, kterou Reto Berra dokázal maskou vyrazit!
    Beau BENNETT - 2:2
     
    47:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BEAU BENNETT střílí svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává po nádherné akci na 2:2!! Chris Kunitz našel před bránou přihrávkou z levého křídla Beaua Bennetta, který si puk potáhl k levé tyči a poté bekhendovou střelou nad ležícím Reto Berrou zamířil do prázdné brány. Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
     
    46:31
    Alex Tanguay v prostoru mezi kruhy dorážel puk do prázdné brány, Marc-Andre Fleury ale vytáhl fantastický zákrok a jeho střelu v leže vyrazil!
     
    45:21
    Tyson Barrie se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci a snažil se zamířit přesně do pravého horního rohu, skvěle postavený Nick Bonino ale holí jeho střelu srazil do vzduchu!
     
    45:02
    Avalanche mají k dispozici krátkou přesilovou hru 5 na 3!
     
    44:55
    David Perron (PIT) odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    44:00
    Erik Johnson tvrdě vypálil bez přípravy z vrcholu prostoru kruhů pro vhazování a jeho střela směřovala přesně k pravé tyči, Marc-Andre Fleury ale předvedl fantastický zákrok a po nádherném semaforu puk ukryl v lapačce! To byl zákrok zápasu, alespoň pro mě. Nádhera.
     
    43:30
    Jevgenij Malkin (PIT) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry, sevření puku v ruce.
     
    42:45
    Beau Bennett se dostal u levé tyče do velké šance, z blízkosti ale trefil pouze levý beton Reta Berry!
     
    41:59
    Sergej Plotnikov v rohu kluziště na levém křídle předvedl skvělý forčeking a poté si sjel za bránu, kde se bekhendem snažil na vzdálenější pravý tyči puk zasunout do brány, jeho pokus ale zamířil mimo!
     
    39:30
    Ben Lovejoy (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    38:52
    David Perron byl zřejmě tím hráčem, který vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Reto Berra ukryl puk po skvělém semaforu v lapačce!
     
    36:48
    Matt Cullen našel mezi kruhy pro vhazování jednoho ze svých spoluhráčů, který bez přípravy mířil přesně pod břevno, Reto Berra ale jeho střelu pravým ramenem dokázal vyrazit!
     
    34:08
    Phil Kessel vypálil z levého křídla a Reto Berra jeho střelu vyrazil pouze před sebe. U levé tyče se poté dostal k dorážce Chris Kunitz, ani on se ale prosadit nedokázal!
     
    33:44
    Reto Berra (COL) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    33:44
    Sergej Plotnikov předvedl za bránou Reta Berry tvrdý hit, když brankáře Colorada nepříjemně atakoval, sranda je, že ne ledové ploše skončil on sám.
     
    31:12
    Tyson Barrie vypálil tvrdě od modré čáry, Marc-Andre Fleury ale dokázal jeho střelu směřující přesně k pravé tyči levým betonem vyrazit!
     
    29:17
    Brian Dumoulin si z pravého křídla skvěle sjel před bránu, ani jemu se ale bekhendem nepodařilo puk poslat na opačné straně za brankáře a Reto Berra si stejně jako jeho protějšek připsal skvělý zákrok!
     
    28:17
    Jack Skille naskočil na led a z pravého křídla si skvěle sjel před bránu, bekhendem se mu ho ale mezi betony Marca-Andreho Fleuryho poslat nepodařilo!
     
    20:08
    Matt Duchene ve druhé třetině nevyhrál úvodní vhazování a Penguins vytvořili před bránou Colorada obrovský závar, ani na třikrát ale puk za záda Reta Berry poslat nedokázali!
     
    16:57
    Daniel Sprong z prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl po přihrávce Davida Warsofskyho ke tvrdě střele bez přípravy, která orazítkovala vzdálenější levou tyč!
    JOHNSON - 2:1
     
    15:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ERIK JOHNSON skóruje a vrací Coloradu zpět ztracené vedení!! Carl Soderberg z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk bekhendem před bránu a Erik Johnson ho skvělou tečí z blízkosti a ze vzduchu usměrnil přesně do levého horního rohu. Asistence: Carl Soderberg, Francois Beauchemin.
     
    14:44
    Kris Letang tvrdě vypálil od modré čáry a Reto Berra jeho střelu levým betonem vyrazil do rohu kluziště!
    CULLEN - 1:1
     
    10:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí svůj třetí gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává na 1:1!! Olli Määttä vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střelu tečoval mezi betony Reta Berry nepříjemně Patric Hörnqvist. Skvělý postřeh předvedl u pravé tyče Matt Cullen, který puk mezi betony Reta Berry střelou ze vzduchu poslal z blízkosti do brány. Asistence: Patric Hörnqvist, Olli Määttä.
     
    07:08
    Matt Cullen (PIT) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    DUCHENE - 1:0
     
    05:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MATT DUCHENE střílí svůj 15. gól v letošní sezóně NHL a posílá Colorado Avalanche do vedení!! Nathan McKinnon našel u levé tyče přihrávkou přes šířku útočného pásma Matta Duchenea, který střelou po ledě zamířil mezi betony přesouvajícího se Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Nathan McKinnon, Michajl Grigorenko.
     
    04:12
    Alex Tanguay se ocitl v levém kruhu pro vhazování v dobré palebné pozici a jeho následnou střelu letící těsně nad ledem Marc-Andre Fleury levým betonem vyrazil!
     
    01:47
    Nick Bonino se u pravé tyče ocitl v obrovské šanci, puk ale z blízkosti nedokázal zvednou nad levý beton brankáře Beta Berry, který předvedl fantastický zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Duchene (McKinnon, Grigorenko), 15. Johnson (Soderberg, Beauchemin) – 11. Cullen (Hörnqvist, Määttä), 48. Bennett (Kunitz, Crosby), 50. Hörnqvist (Määttä, Bonino), 51. Bennett (Dumoulin)


    Colorado Avalanche: Berra (Varlamov) – Gormley, Guenin – Holden, Barrie – Beauchemin, Johnson – McLeod (A), Wagner, Skille – Martinsen, Soderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla (A) – Grigorenko, MacKinnon, Duchene.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Warsofsky – Dumoulin, Lovejoy – Määttä, Letang – Plotnikov, Cullen, Sprong – Fehr, Bonino, Hörnqivst – Perron, Malkin (A), Kessel – Kunitz (A), Crosby (C), Bennett.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Brian Pochmara – Tim Nowak, Mark Wheler
    bahis siteleri