Chabarovsk – Omsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 6:3 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Magnitogorsk 5:3 (kon.)
Viťaz – Kazaň 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Záhřeb – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Jaroslavl 0:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
6:3 (2:0, 3:1, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Pátek 11.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    BARYS ASTANA
    Jediný kazašský účastník kontinentální hokejové ligy nezačal letošní sezóně dobře, a nacházel se na samém konci tabulky Východní konference. Poté se však Barys výkonostně zvedl, a momentálně se nachází již na devátém místě. Na osmý Nižněkamsk ztrácí kazašský celek již čtyři body, tudíž se dnešní výhra hodila...

    Astana zažila hned čtyřzápasovou sérii vítězstvích na domácím ledě, kterou Barys zakončil vysokou výhrou 6:1 nad Záhřebem. V posledním utkání se Astana představila na hřišti Amuru Chabarovsk. Vyrovnané utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí, kteří zvítězili těsně 3:2! Dokáže dnes Barys zvítězit, a přiblíží se příčkám zaručují účast ve vyřazovací části?
     
    ADMIRAL VLADIVOSTOK
    Admiral dokázal navázat na loňskou sezónu, kdy podával překvapivě velmi dobré výkony. Momentálně se dokonce nachází již na páté příčce, a míří za účastí ve vyřazovací části. Do té je však ještě daleko ...

    Vladivostok má již za sebou trojici domácích zápasů, ve které se mu vcelku dařilo. Nejprve se v domácí Fetisov hall střetl s Jugrou. Vyrovnaný zápas nakonec ovládli domácí, kteří zvítězili těsně 4:3. Hned poté se Admiral střetl s tabulkovým sousedem z Jekatěrinburgu. Opět se jednalo o těsné utkání, nicméně Admiral nakonec zvítězil 3:2. Předevčírem Vladivostok přivítal Avangard Omsk, a o jedinou branku utkání se postaral český bek Michal Kempný. Vychytanou nulo se navíc prezentoval Domink Furch!
     
    VČEREJŠÍ ZÁPAS
    Oba soupeři se střetli již včera, a šlo o velmi zajímavý zápas! Do vedení šel na konci první třetiny domácí celek, když se po šťastném odrazu prosadil Dmitrij Sajustov. I druhé dějství opanoval Admiral, neboť se prosadil dvakrát při přesilové hře, a do závěrečné třetiny šel s uspokojivým tříbrankovým vedením! Barys však hned po 27 vteřinách třetí třetiny snížil, a na tuto trefu navázal ještě Nigel Dawes. Astana se v posledních minutách snažila mocně o vyrovnání, avšak vítězství domácího celku 4:2 pečetil do prázdné branky Dugin!

    Admiral tak získal cenné vítězství, a v tabulce Východní konference se posunul již na páté místo tabulky!
     
    Příjemné páteční dopoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem devět utkání. My se společně zaměříme na duel Admiralu Vladivostok s Barysem Astana. Úvodní vhazování je naplánováno v 10:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačev, Mnacjan, Konev – Booth, Dugin, Ugarov (A) – Lugin, Fisenko (C), Goroškov – Alševskij, Sajustov, Voronin – Podšendjalov, Makarov, Kuzněcov (A) – Jakovlev

    Barys Astana: Poluektov (Laco) – Dallman (A), Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Starčenko (A), Rjamarev, St.Pierre – Michalis, Solarev, Panšin

    Rozhodčí: Ravodin, Cjplakov – Zacharenkov, Sadovnikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup domácích hokejistů do utkání! Na začátku akce byl ALEXANDER GOROŠKOV, který poslal kotouč na levou stranu, kde se nacházel Lugin. Domácí útočník poslal kotouč před branku, kde ho tečoval právě Goroškov, a Poluektov nedokázal zareagovat! Asistence: Dmitrij Lugin.
    Alexander GOROŠKOV - 1:0
     
    02:09
    Hostující Barys se pokoušel uklidnit situaci ve vlastním pásmu. Následně se kotouče zmocnil Romanov, který prokličkoval až do útočného pásma, a dostal se ke střele. Tu však poslal do ochranné sítě obránce Blum!
     
    02:58
    Do dalšího zajímavého protiútoku se dostala hostující Astana! Bochenski roztáhl hru na Dawese, který vyslal ostrou střelu, ta však mířila mimo!
     
    03:39
    Astana pokračuje v aktivním výkonu, a další zákrok musel předvést domácí brankář Nalimov, tentokrát vyrazil střelu Chudjakova!
     
    04:18
    Až teď se domácí Admiral dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu. Ke střele se dostal obránce Rušan Rafikov, který však trefil pouze připraveného Poluektova.
     
    05:15
    Kazašský celek teď málem chyboval při rozehrávce, kdy na pomalou přihrávku málem dosáhnul Lugin, který by šel sám na hostující brankáře. Nakonec však ruský útočník na kotouč nedosáhl.
     
    05:36
    Povedenou individuální akcí se prezentoval domácí Arťjom Podšendjalov, který si nabruslil před branku přes pravou stranu, ale slabou střelou Poluektova nepřekonal.
     
    05:59
    Na druhé straně mohl opět zasahovat brankář Nalimov. Tentokrát jeho brankářský um prověřil střelou z mezikruží Maxim Chudjakov!
     
    06:31
    Na druhé straně kluziště to udělal skvěle David Booth, který se prokličkoval přes pravou stranu až před Poluektova. V zakončení mu však na poslední chvíli zabránil obránce Dallman!
     
    07:11
    Nigel Dawes se dostal po dobré práci Bochenskiho do protiútoku, a mohl střílet z pravé strany. Kanadský útočník však ještě přihrávka, a jeho pas nebyl přesný.
     
    07:41
    Za brankou Barysu operoval s kotoučem domácí Fisenko, který následnou přihrávkou hledal před brankou Goroškova. Tomu však kotouč přeskočil hůl!
     
    08:41
    Nigel Dawes se tentokrát nedokázal prodrat do útočného pásma, a Lugin otočil hru. Jeho průnik byl však také včas zastaven!
     
    08:59
    Admiral je v posledních minutách velmi aktivní, nicméně mu chybí přesnost ve finální fázi. U kotouče je momentálně domácí celek!
     
    09:06
    Na ledě zůstal ležet obránce Samvel Mnacjan, který má v obličeji i krvavé zranění. Upřímně, jsem danou situaci neviděl, tudíž vám zatím nejsem schopen říct, co se přesně stalo.
     
    09:06
    Dle opakovaných záběrů Mnacjana narazil na mantinel Krasnoslobodcev, nicméně se nejednalo o nikterak agesivní zákrok ...
     
    09:41
    Po delší době se konečně hraje hokej, a u kotouče je momentálně domácí celek, který zahajuje rozehrávku z vlastní třetiny.
     
    10:34
    Hned po vhazování v pásmu Admiralu se dostal ke střele Michail Panšin, který však branku Nalimova těsně přestřelil!
     
    11:11
    První útočná formace hostujícího celku kombinovala v útočném pásmu, nicméně do zakončení se nedostala, a Admiral dokázal zanedlouho vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    11:58
    Rozehrávka Admiralu teď rozhodně povedená nebyla, a kotouč skončil u Dallmana. I kazašský reprezentant však chyboval, a u kotouče je znovu Admiral!
     
    12:31
    Na druhé straně kluziště velmi aktvině napadal Michalis, kterému se však nepodařilo ke kotouči dostat.
     
    13:03
    Za brankou operoval s kotoučem Nigel Dawes, který si vybruslil do pravého rohu, a křížnou přihrávkou hledal před brankou Bochenskiho. Tomu se však nepodařilo kotouč zasáhnout!
     
    13:29
    Admiral si zahraje v dnešním utkání první přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dustin Boyd, který u vlastní střídačky poslal na mantinel Podšendjalova!
     
    14:11
    Admiral se až teď dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu. Velmi rychle se domácí také dostali do zakončení, od modré to zkoušel Jonathan Blum, nicméně jeho střelu Poluektov lapil!
     
    14:56
    Ugarov posílal z levé strany kotouč před branku pro Lugin, ten ho jemně tečoval, nicméně Poluektov dokázal zareagovat!
     
    14:58
    Poté se ještě před brankou "kočkovali" Kevin Dallman s Dmitrijem Sajustovem. Oba dostávají dvě minuty za hrubost!
     
    15:18
    Rušan Rafikov poslal z pravé strany hodně nepřesnou přihrávku, a do samostatného úniku se dokázal dostat Brandon Bochenski. Americký útočník však Nalimova překonat nedokázal!
     
    15:58
    Úvodní přesilová hra Admiralu v dnešním utkání rozhodně povedená nebyla, a Dustin Boyd se již prohání po ledě Fetisov Hall.
     
    16:25
    Do zajímavé šance se řítil domácí Michail Fisenko, který nabruslil do útočného pásma přes pravou stranu, avšak jeho následná střela mířila mimo.
     
    16:35
    Vzápětí si však Admiral zahraje další přesilovou hru! Za vražení na hrazení odchází na trestnou lavici Roman Starčenko!
     
    17:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tato přesilová hra domácího celku vypadala o hodně lépe, a Admiral se také dostává do dvoubrankového vedení! Vladivostok dlouho kombinoval v útočném pásmu, a nemohl se dostat ke střele. Následně však poslal přihrávku na modrou Podšendjalov, který našel JONATHANA BLUMA. Střela amerického zadáka prošla až do sítě! Arťjom Podšendjalov, Konstantin Makarov.
    Jonathan BLUM - 2:0
     
    18:06
    Admiral je však i po druhé vstřelené brance velmi aktivní. Druhá útočná formace domácích kombinovala v útočném pásmu, nicméně ke střele se nakonec nedostala.
     
    18:43
    Tentokrát operoval s kotoučem za brankou Kirill Voronin, který se však dostal do obležení dvou protihráčů, a o kotouč přišel!
     
    19:19
    Michail Fisenko to tentokrát zkoušel ze středního pásma, nicméně jeho střela Poluektova nepřekvapila!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídl velmi dobrý výkon domácího celku! Admiral se dostal do vedení již ve druhé minutě, kdy se dokázal prosadit Alexander Goroškov! Admiral měl i poté herní převahu, a dostával se do šancí. Při přesilové hře Vladivostoku se však do samostatného úniku dostal Bochenski, ten však neuspěl. Hned poté se při přesilové hře prosadil Jonathan Blum, který navýšil vedení domácího celku!

    Druhá třetině začne přibližně v 11:23!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Do druhé třetiny vstoupil aktivněji domácí celek, kterému však nepodařila rozehrávka. Chyby Bluma však Boyd nedokázal využit!
     
    21:19
    Admiral držel dlouho kotouč v útočném pásmu, následně se vydal vpřed Fisenko, který křížnou přihrávkou našel Goroškova. Jeho rána však byla zblokovaná.
     
    21:48
    Tentokrát si oba hráči role vyměnili, a střílel Fisenko. Jeho rána mířila přesně, nicméně Poluektov dokázal zasáhnout!
     
    22:28
    Jonathan Blum našel krásnou přihrávkou ve středním pásmu Makarova, který se prokličkoval do pásma, následně mu však kotouč utekl!
     
    22:51
    Po velmi dobré práci Podšendjalova se dostal ke střele z mezikruží Makarov. Jeho rána však nebyla přesná!
     
    23:19
    Barys zatím ve druhé třetině tahá za kratší konec, a aktivní domácí celek míří za třetí brankou, hostující obrana však zatím odolává!
     
    23:47
    O první přerušení druhé třetiny se postaral Dustin Boyd, který nahodil kotouč ze středního pásma na brankáře Nalimova, ten raději přikryl kotouč pod svojí lapačku.
     
    24:17
    Do přečíslení dva na jednoho se dostal David Booth s Jegorem Duginem. Druhý jmenovaný vzal akci na sebe, jeho ostrou ránu však dokázal Polektov vyrazit!
     
    24:42
    Vladivostok však ve své aktivní hře nepolevuje, a momentálně je opět usazený v útočném pásmu!
     
    24:49
    Teď si však hostující celek zahraje přesilovou hru! Alexander Goroškov dohrál ostře u mantinelu hostující Chudjakova, a míří na trestnou lavici!
     
    25:44
    Barysu se zatím přesilová hra daří, a kombinuje v útočném pásmu. Kazašský celek se však nedokázal dostat ke střele!
     
    26:11
    Až teď to zkusil od modré Kevin Dallman, jehož rána byla nepřesná, nicméně kotouč se odrazil na hůl Chudjakova, který pohotově vystřelil. Nalimov však dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    26:44
    Barys ještě v samotném závěru přesilové hry kombinuje v útočném pásmu, nicméně opět se nemůže dostat ke střele.
     
    27:13
    Kazašský celek se i po návratu Goroškova dokázal udržet v pásmu, poté se však již Admiral dokázal osvobodit!
     
    27:42
    Za branku Barysu zavezl kotouč Sajustov, který následnou ostrou přihrávkou našel mezi kruhy Voronina. Jeho střela z voleje však mířila nad branku!
     
    28:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se však přecijen dočkal, a dostává se zcela zaslouženě již do tříbrankového vedení! Domácí celek aktivně kombinoval v útočném pásmu. Od modré to zkusil obránce Lisov, jehož střelu Poluektov vyrazil pouze k Voroninovi, a ten našel zcela volného DMITRIJE LUGINA, který kotouč uklidil do poloprázdné branky! Asistence: Kirill Voronin, Nikita Lisov.
    Dmitrij LUGIN - 3:0
     
    28:41
    Voronin je v poslední době při chuti, a dostával se do další šance. Tentokrát však jeho střela nebyla přesná, a Poluektov nemusel zasahovat!
     
    29:14
    Krásnou individuální akci předvedl právě Kirill Voronin, který zariskoval při rozehrávce, když se vrhl mezi trojici protihráčů. Risk mu však vyšel, a ruský útočník se dostal do útočného pásma. Tam ho však podrazil Maxim Chudjakov, a je z toho přesilová hra pro Admiral!
     
    29:14
    Tak pozor! Na trestnou lavici míří i Kirill Voronin, který dle názoru rozhodčích svůj zákrok přifilmoval!
     
    29:50
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašský celek se však nevzdává! Při hře čtyři na čtyři najel do útočného pásma Dustin Boyd, který následně poslal kotouč pod sebe pro BRANDONA BOCHENSKIHO, který přesnou střelou snižuje na 1:3! Asistence: Dustin Boyd.
    Brandon BOCHENSKI - 3:1
     
    30:26
    Z pravé strany vyslal nebezpečnou ránu Dmitrij Sajustov, jehož ránu však Poluektov dokázal zlikvidovat!
     
    31:26
    Oab celky jsou již v plném počtu, a Voronin i Chudjakov jsou již zpět na ledě!
     
    31:43
    Hostující Barys si zahraje přesilovou hru, a má tak další šanci na snížení. Na trestnou lavici míří Jegor Dugin!
     
    32:18
    Kazašskému celku se zatím přesilová hra příliš nedaří, a domácí Makarov dokázal kotouč vyhodit do pásma Astany.
     
    32:36
    Od modré čáry to zkoušel obránce Mike Lundin, jehož ránu zablokoval Kosmačev, kterému se však následně nepodařilo vyhodit kotouč z pásma ven!
     
    33:15
    Krasnoslobodcev si vybruslil na levou stranu, a vyslal nebezpečnou ránu, kterou však na poslední chvíli tečoval Blum, a kotouč skončil v ochranné síti!
     
    33:36
    Barys svou přesilovou hru nesehrál špatně, nicméně v koncovce měl i trochu smůly. Na led se již vrátil Dmitrij Dugin, a Admiral je v plném počtu!
     
    34:10
    Teď se však vyznamenal domácí brankář, který chytil hned dvě tutovky! Nejprve dokázal lapit šanci Dallmana, a i následnou dorážku Chudjakova!
     
    35:15
    Na druhé straně se hnal do velké šance domácí Alexander Kuzněcov, kterého však tísnil Dallman. Ruský útočník se dostal ke střele, nicméně Poluektov dokázal zasáhnout!
     
    35:53
    Dmitrij Lugin velmi aktivně kombinoval v útočném pásmu s Fisenkem. Druhý jmenovaný dostal kotouč na pravou stranu, kde číhal Blum. Americký obránce sevšak nakonec ke střele nedostal!
     
    36:26
    Na druhé straně kluziště zahrozil Krasnoslobodcev, který si vybruslil na pravou stranu, a nebezpečně vystřelil. Jeho pokus však branku minul!
     
    36:42
    Astana se dokázala udržet v útočném pásmu, a po přihrávce Chudjakova se dostal ke střele obránce Semjonov. Jeho střelu obrana Admiralu srazila do ochranné sítě!
     
    37:35
    Do další šance hostujícího celku se hnal Chudjakov, jehož rána však skončila mimo!
     
    37:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    To je nesmírně důležitá branka pro domácí tým, který si na konci druhé třetiny bere tříbrankové vedení zpět! David Booth dostal na pravé straně dostatek místa, a tak vystřelil. Jeho ránu měl mít Poluektov, nicméně ten si vybral slabší chvilku, a kotouč propustil za svá záda! Kotouč ještě tečoval JEGOR DUGIN, kterému je také branka přiznána! Asistence: David Booth.
    David BOOTH - 4:1
     
    38:11
    Vzápětí si navíc Admiral zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Ilja Solarev za podražení!
     
    38:49
    Admiralu se však zatím přesilová hra na konci druhé třetiny příliš nedaří, a domácí celek se nemůže dostat do pásma!
     
    39:28
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se prosazuje v závěru třetí třetiny popáté, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! David Booth zatáhl kotouč do útočného pásma, a dostal se až před Poluektova. Jeho klička mu však nevyšla, a hostující brankář kotouč vyrazit. DAVID BOOTH se však dostal k odraženému kotouči, a dokázal jej poslat do branky! Asistence: Jonathan Blum, Rušan Rafikov.
    David BOOTH - 5:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla celkem čtyři branky! Admiral vstoupil do prostředí třetiny velmi aktivně, třetí branky se však dočkal až ve 29. minutě, kdy se prosadil Dmitrij Lugin. Hned o minutu později se však prosadil Brandon Bochenski, který zdramatizoval průběh dnešního zápasu! Astana se následně tlačila za další brankou, nicméně v závěru ji nepodržel brankář Poleuktov. Nejprve se prosadil lehkou tečí Jegor Dugin, a poté s dorážky David Booth!

    Třetí třetina začne přibližně ve 12:20!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Do útočného pásma najel domácí Kirill Voronin, který následně posílal ostrou přihrávku před branku, na kterou si najížděl Sajustov. Domácímu útočníkovi se však nepodařilo kotouč trefit!
     
    41:23
    Admiral je na začátku poslední třetiny velmi aktivní, a lze očekávat, že v tom bude pokračovat i po zbytek třetiny!
     
    41:58
    Teď to však vzal na sebe hostující Maxim Semjonov, který prošel až do útočného pásma. Jeho následný postup však zastavil obránce Blum!
     
    42:19
    Do zajímavé šance se hnal domácí útočník Dmitrij Sajustov. Jeho postup však zastavil pomezní rozhodčí, který odpískal ofsajd!
     
    43:11
    Do útočného pásma najížděl hostující Chudjakov, ovšem i jeho postup zastavil odpískaný ofsajd!
     
    43:44
    Ve vlastní třetině zaváhal Jonathan Blum, kterého obral o kotouč Dawes. Jeho následná přihrávka našla před brankou Bochenskiho, jehož následnou střelu dokázal betonem vyrazit Nalimov!
     
    44:31
    Barys byl opět velmi aktivní v útočném pásmu, a do šance se dostával Krasnoslobodcev. Jeho ránu však zablokoval Rafikov!
     
    45:12
    Admiral momentálně uklidňuje hru ve vlastním pásmu, a rozehrávku si bere na starost obránce Rušan Rafikov.
     
    45:53
    Domácí Admiral se hnal po chybě svého soupeře do zajímavého protiútoku, ten táhl po levé straně Voronin, jehož následnou střelu z levé strany dokázal Poluektov vyrazit!
     
    46:26
    Na druhé straně měl velkou šanci na srovnání Dustin Boyd, který šel s Dawese do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný vzal akci na sebe, nicméně jeho střela skončila mimo!
     
    47:01
    Na druhé polovině kluziště se zase dokázal uvolnil Sajustov, který následnou přihrávkou hledal před brankou Voronina. Ruský útočník však nedokázal kotouč usměrnit do branky!
     
    47:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak období velkých šancí nakonec končí brankou Barysu, který snižuje na 2:5! Do útočného pásma najel Krasnoslobodcev, jehož následnou ránu dokázal Nalimov vyrazit. Na dorážku MARTINA ST.PIERRA byl však domácí brankář krátký! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev
    Martin ST.PIERRE - 5:2
     
    48:01
    Na druhé straně prověřil pozornost hostující brankáře Alexander Goroškov, jehož ránu však Poluektov v pohodě lapil!
     
    48:29
    Na druhé straně zahrozil aktivní Vadim Krasnoslobodcev, který přebruslil Kosmačeva, a vyslal neebzpečnou ránu. Jeho ránu však Nalimov vyrazil!
     
    49:19
    Astana momentálně drží kotouč ve vlastním pásmu, a obránce Dallman čeká za obranu na dostřídání svých spoluhráčů!
     
    49:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Astana dává další branku, a snižuje na rozdíl dvou branek! Admiral si tak komplikuje cestu za vítězstvím ... Hned po vhazováním v útočném pásmu se do kotouče opřel ROMAN STARČENKO, který prostřelil Nalimova! Asistence: Maxim Chudjakov.
    Roman STARČENKO - 5:3
     
    50:09
    Další velkou šanci hostujícího celku měl k dispozici Nikita Michalis, jehož pohotová rána však skončila v ochranné síti po zásahu Nalimova!
     
    50:45
    Barys je po třetí brance ještě víc aktivní, a pokouší se vstřelit další branku. Obrana Admiralu však dobře drží modrou čáru!
     
    50:55
    Do samostatného úniku se dostal Dmitrij Lugin, který dosáhl branky, nicméně pouze za cenu seknutí do Jána Laca, tudíž branka není uznána!
     
    52:28
    Od modré čáry tentokrát nahoduil kotouč Kevin Dallman, který však pouze našel lapačku brankáře Nalimova. Následuje vhazování v pásmu Admiralu!
     
    52:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ale Admiral se šesté branky opravdu dočkal, a troufám si říct, že je rozhodnuto! Do útočného pásma najel rozjetý JEGOR DUGIN, který přesnou střelou překonal Laca, a prosazuje se podruhé v tomto zápase! Bez asistence.
    Dmitrij DUGIN - 6:3
     
    53:21
    Astana se ještě pokouší něco kloudného vymyslet v útočném pásmu, nicméně domácí obrana brání velmi dobře!
     
    54:12
    Admiralu se tentokrát nepodařila rozehrávka, a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před Nalimova!
     
    54:41
    Na druhé straně kluziště měl velkou šanci Kuzněcov, který těžil z dobré přihrávky Makarova. Jeho střelu však Ján Laco dokázal udržet!
     
    55:17
    Na druhé straně zahrozil Vadim Krasnoslobodcev, který vystřelil z levé strany. Jeho ránu však Nalimov v pohodě lapil!
     
    55:41
    Nigel Dawes posílal z pravého rohu před branku nebezpečnou přihrávku, na kterou si najížděl Bochenski. Dráhu puku však na poslední chvíli změnil obránce Blum!
     
    56:29
    Utkání se již pouze dohrává, nicméně Astana se ještě pokouší přidat v závěru jednu branku.
     
    56:48
    Po dobré kombinaci kazašského celku v útočném pásmu se dostal ke střele od modré Semjonov. Jeho však dokázal lapit Nalimov!
     
    57:23
    Astana opět kombinovala v útočném pásmu, poté však přišla ztráta Lipina, a dopředu se mohl dostat Lugin. Hostující obránce však jeho postup včas zastavil!
     
    58:09
    Za brankou operoval s kotoučem David Booth, který se pokoušel dostat před branku. Amerického útočníka si však velmi dobře hlídal Dallman!
     
    58:46
    V závěru zápasu se ještě k dorážce před brankou dostal Puškarjov, který však výborného Nalimova nepřekonal!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Admiral Vladivostok nakonec ovládl přestřelku s Barysem Astana, a získává tři body za výhru 6:3!

    První třetina nabídl velmi dobrý výkon domácího celku! Admiral se dostal do vedení již ve druhé minutě, kdy se dokázal prosadit Alexander Goroškov! Admiral měl i poté herní převahu, a dostával se do šancí. Při přesilové hře Vladivostoku se však do samostatného úniku dostal Bochenski, ten však neuspěl. Hned poté se při přesilové hře prosadil Jonathan Blum, který navýšil vedení domácího celku!

    Druhá třetina nabídla celkem čtyři branky! Admiral vstoupil do prostředí třetiny velmi aktivně, třetí branky se však dočkal až ve 29. minutě, kdy se prosadil Dmitrij Lugin. Hned o minutu později se však prosadil Brandon Bochenski, který zdramatizoval průběh dnešního zápasu! Astana se následně tlačila za další brankou, nicméně v závěru ji nepodržel brankář Poleuktov. Nejprve se prosadil lehkou tečí Jegor Dugin, a poté s dorážky David Booth!

    Astana ještě ve třetí třetině utkání zdramatizovala, když se prosadil Martin St. Pierre a Roman Starčenko! V 53. minutě však pečetil vítězství domácího celku Jegor Dugin!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – nastoupil na začátku třetí třetiny, 1 obdržená branka, pět zásahů

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (12:56:11)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 2. Goroškov (Lugin), 18. Blum (Podšendjalov, Makarov), 29. Lugin (Voronin, Lisov), 38. Dugin (Booth), 40. Booth (Blum, Rafikov), 53. Dugin – 30. Bochenski (Boyd), 48. St.Pierre (Krasnoslobodcev), 50. Starčenko (Chudjakov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačev, Mnacjan, Konev – Booth, Dugin, Ugarov (A) – Lugin, Fisenko (C), Goroškov – Alševskij, Sajustov, Voronin – Podšendjalov, Makarov, Kuzněcov (A) – Jakovlev
    Barys Nur-Sultan: Poluektov (od 41.Laco) – Dallman (A), Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Starčenko (A), Rjamarev, St.Pierre – Michalis, Solarev, Panšin

    Rozhodčí: Ravodin, Cjplakov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri