Chabarovsk – Omsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 6:3 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Magnitogorsk 5:3 (kon.)
Viťaz – Kazaň 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Záhřeb – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Jaroslavl 0:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
6:3 (2:0, 3:1, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Pátek 11.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dmitrij DUGIN - 6:3
     
    52:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ale Admiral se šesté branky opravdu dočkal, a troufám si říct, že je rozhodnuto! Do útočného pásma najel rozjetý JEGOR DUGIN, který přesnou střelou překonal Laca, a prosazuje se podruhé v tomto zápase! Bez asistence.
    Roman STARČENKO - 5:3
     
    49:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Astana dává další branku, a snižuje na rozdíl dvou branek! Admiral si tak komplikuje cestu za vítězstvím ... Hned po vhazováním v útočném pásmu se do kotouče opřel ROMAN STARČENKO, který prostřelil Nalimova! Asistence: Maxim Chudjakov.
    Martin ST.PIERRE - 5:2
     
    47:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak období velkých šancí nakonec končí brankou Barysu, který snižuje na 2:5! Do útočného pásma najel Krasnoslobodcev, jehož následnou ránu dokázal Nalimov vyrazit. Na dorážku MARTINA ST.PIERRA byl však domácí brankář krátký! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev
    David BOOTH - 5:1
     
    39:28
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se prosazuje v závěru třetí třetiny popáté, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! David Booth zatáhl kotouč do útočného pásma, a dostal se až před Poluektova. Jeho klička mu však nevyšla, a hostující brankář kotouč vyrazit. DAVID BOOTH se však dostal k odraženému kotouči, a dokázal jej poslat do branky! Asistence: Jonathan Blum, Rušan Rafikov.
    David BOOTH - 4:1
     
    37:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    To je nesmírně důležitá branka pro domácí tým, který si na konci druhé třetiny bere tříbrankové vedení zpět! David Booth dostal na pravé straně dostatek místa, a tak vystřelil. Jeho ránu měl mít Poluektov, nicméně ten si vybral slabší chvilku, a kotouč propustil za svá záda! Kotouč ještě tečoval JEGOR DUGIN, kterému je také branka přiznána! Asistence: David Booth.
    Brandon BOCHENSKI - 3:1
     
    29:50
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašský celek se však nevzdává! Při hře čtyři na čtyři najel do útočného pásma Dustin Boyd, který následně poslal kotouč pod sebe pro BRANDONA BOCHENSKIHO, který přesnou střelou snižuje na 1:3! Asistence: Dustin Boyd.
    Dmitrij LUGIN - 3:0
     
    28:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se však přecijen dočkal, a dostává se zcela zaslouženě již do tříbrankového vedení! Domácí celek aktivně kombinoval v útočném pásmu. Od modré to zkusil obránce Lisov, jehož střelu Poluektov vyrazil pouze k Voroninovi, a ten našel zcela volného DMITRIJE LUGINA, který kotouč uklidil do poloprázdné branky! Asistence: Kirill Voronin, Nikita Lisov.
    Jonathan BLUM - 2:0
     
    17:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tato přesilová hra domácího celku vypadala o hodně lépe, a Admiral se také dostává do dvoubrankového vedení! Vladivostok dlouho kombinoval v útočném pásmu, a nemohl se dostat ke střele. Následně však poslal přihrávku na modrou Podšendjalov, který našel JONATHANA BLUMA. Střela amerického zadáka prošla až do sítě! Arťjom Podšendjalov, Konstantin Makarov.
    Alexander GOROŠKOV - 1:0
     
    01:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup domácích hokejistů do utkání! Na začátku akce byl ALEXANDER GOROŠKOV, který poslal kotouč na levou stranu, kde se nacházel Lugin. Domácí útočník poslal kotouč před branku, kde ho tečoval právě Goroškov, a Poluektov nedokázal zareagovat! Asistence: Dmitrij Lugin.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 2. Goroškov (Lugin), 18. Blum (Podšendjalov, Makarov), 29. Lugin (Voronin, Lisov), 38. Dugin (Booth), 40. Booth (Blum, Rafikov), 53. Dugin – 30. Bochenski (Boyd), 48. St.Pierre (Krasnoslobodcev), 50. Starčenko (Chudjakov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačev, Mnacjan, Konev – Booth, Dugin, Ugarov (A) – Lugin, Fisenko (C), Goroškov – Alševskij, Sajustov, Voronin – Podšendjalov, Makarov, Kuzněcov (A) – Jakovlev
    Barys Nur-Sultan: Poluektov (od 41.Laco) – Dallman (A), Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Starčenko (A), Rjamarev, St.Pierre – Michalis, Solarev, Panšin

    Rozhodčí: Ravodin, Cjplakov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri