Michalovce – Trnava 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Senica 4:0 (kon.) | Nové Zámky – Humenné 6:0 (kon.)
Detva – Spišská N. Ves 3:2 (kon.) | Topoľčany – Prešov 3:2 (1:0 po s.n.) | Pov. Bystrica – Bardejov 1:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Dukla Senica
sk Pátek 11.12.2015, 17:301. liga (SR)
Partner:
     
    S konštatovaním, že Liptovský Mikuláš zdolal Senicu po výbornom výkone v tretej tretine 4:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (19:42:56)
     
    Liptovský Mikuláš rozhodol o svojom triumfe štyrmi gólmi v tretej tretine a zaslúžene si do tabuľky pripisuje tri body. Senica vyrukovala s pevnou defenzívou, ktorá však časom povolila a tak cestuje z Liptova bez bodu.
     
    Koniec zápasu.
     
    58:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak to je neskutočná tretia tretina v podaní domácich, ktorí napokon pošlú Senicu domov s malým debaklom. Štvrtý kúsok do senickej rakvy pridáva IVAN BREZNIAK!
    Asistencie: Maroš Piatka, Andrej Laco
     
    58:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je zrejme definitívne hotovo, domáci vedú už rozdielom triedy! Ich vydarenú tretiu tretinu korunuje gólom JAROSLAV JABROCKÝ!
    Asistencie: Ján Cibuľa, Juraj Kuric
     
    54:19
    Presilovka Senice opäť bez gólu, toto bola možno posledná šanca, cez ktorú sa hostia mohli vrátiť do hry. Nevyužili ju, smerujeme už k samotnému záveru stretnutia.
     
    52:19
    Domáci budú hrať opäť oslabení, ako dnes večer pomerne často. Obranca Filip Oravec inkasuje menší trest za hákovanie, je tu senická presilovka.
     
    51:00
    Máme aj informáciu o počte divákov. Dnešné stretnutie sleduje 428 divákov, z ktorých väčšine pôjde pri tomto výsledku domov spokojná.
     
    50:21
    Liptovský Mikuláš prežil bez inkasovaného gólu aj toto senické oslabenie, čoraz viac sa zdá, že domáci zaknihujú dôležité tri body. Senica sa však ešte pokúša so zápasom niečo urobiť, zatiaľ neúspešne. Na strely 31:11 pre domácich.
     
    48:21
    Prvý menší trest Oška minulosťou, začína ešte plynúť ten druhý, čiže ďalšia dvojminútová presilová hra Senice. Zatiaľ sú však hosti v koncovke bezzubí.
     
    46:21
    Veľmi kuriózna situácia na zimnom štadióne v srdci Liptova. Domáci obranca Ivan Oško inkasuje menší trest za vrazenie, v rovnakom čase aj menší trest za držanie. Výborná senická príležitosť na návrat do stretnutia.
     
    45:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Senické obranné hradby začínajú povoľovať, je tu druhý gól domácich! Strieľa ho opäť prvá formácia vedená Petrom Lichancom. Práve center prvého útoku PETER LICHANEC strieľa druhý presný zásah Liptákov!
    Asistencie: Marek Uram, Peter Bartík
     
    43:29
    Cibuľa na ľade, senická presilovka ostala nevyužitá. Celkovo hostia dnes ohrozili domácu bránu len 11-krát, bez zvýšenia ofenzívnej aktivity budú dnes zrejme na body pomýšľať len ťažko.
     
    41:29
    Teraz prichádza senická šanca na vyrovnanie. Ján Cibuľa inkasuje menší trest za sekanie a hostia budú hrať presilovú hru!
     
    40:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa ujímajú vedenia! Presilovku ešte nevyužili, z následného tlaku ale rezultuje vedúci gól. Postaral sa oň PETER BARTÍK!
    Asistencie: Peter Lichanec, Marek Uram
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina gól nepriniesla a preto dnes na Liptove stále čakáme na to, kto otvorí strelecký účet. Domáci ešte budú mať na začiatku tretej časti 12 sekúnd presilovky, uvidíme, či prinesie zmenu skóre. Pri začiatku tretej tretiny sa na vás teším od 19:03.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 41. Bartík (Lichanec, Uram), 46. Lichanec (Uram, Bartík), 58. Jabrocký (Cibuľa, Kuric), 59. Brezniak (Piatka, Laco)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Nádašdi, Oško, Kadlubiak, Krčula, Oravec – Bartík, Lichanec, Uram – Jabrocký, Cibuľa, Kuric – Laco, Piatka, Brezniak – Gápa, Leštiak, Marcinko
    HC Dukla Senica: Ďuriš – K. Grman, Pavešic, Šimon, Kotzman, Šohajda – Romančík, Videlka, Dvonč – Pekarčík, G. Saliji, Řezač – Daniel, Dobrý, Penák

    Rozhodčí: Kalina – Štofančík, Hanko

    Diváci: 428
    bahis siteleri