Michalovce – Trnava 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Senica 4:0 (kon.) | Nové Zámky – Humenné 6:0 (kon.)
Detva – Spišská N. Ves 3:2 (kon.) | Topoľčany – Prešov 3:2 (1:0 po s.n.) | Pov. Bystrica – Bardejov 1:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Dukla Senica
sk Pátek 11.12.2015, 17:301. liga (SR)
Partner:
     
    58:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak to je neskutočná tretia tretina v podaní domácich, ktorí napokon pošlú Senicu domov s malým debaklom. Štvrtý kúsok do senickej rakvy pridáva IVAN BREZNIAK!
    Asistencie: Maroš Piatka, Andrej Laco
     
    58:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je zrejme definitívne hotovo, domáci vedú už rozdielom triedy! Ich vydarenú tretiu tretinu korunuje gólom JAROSLAV JABROCKÝ!
    Asistencie: Ján Cibuľa, Juraj Kuric
     
    52:19
    Domáci budú hrať opäť oslabení, ako dnes večer pomerne často. Obranca Filip Oravec inkasuje menší trest za hákovanie, je tu senická presilovka.
     
    46:21
    Veľmi kuriózna situácia na zimnom štadióne v srdci Liptova. Domáci obranca Ivan Oško inkasuje menší trest za vrazenie, v rovnakom čase aj menší trest za držanie. Výborná senická príležitosť na návrat do stretnutia.
     
    45:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Senické obranné hradby začínajú povoľovať, je tu druhý gól domácich! Strieľa ho opäť prvá formácia vedená Petrom Lichancom. Práve center prvého útoku PETER LICHANEC strieľa druhý presný zásah Liptákov!
    Asistencie: Marek Uram, Peter Bartík
     
    41:29
    Teraz prichádza senická šanca na vyrovnanie. Ján Cibuľa inkasuje menší trest za sekanie a hostia budú hrať presilovú hru!
     
    40:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa ujímajú vedenia! Presilovku ešte nevyužili, z následného tlaku ale rezultuje vedúci gól. Postaral sa oň PETER BARTÍK!
    Asistencie: Peter Lichanec, Marek Uram
     
    38:12
    V závere druhej časti ešte dobrá príležitosť pre Liptovský Mikuláš. Hosťujúci skúsený útočník Garip Saliji inkasuje menší trest za údery a Liptáci hrajú presilovku.
     
    32:49
    Seničania si zahrajú presilovú hru. Domáci obranca Tomáš Nádašdi inkasuje menší trest za bránenie v hre.
     
    20:23
    Hosťujúca Senica v úvode strednej časti hry svoju presilovku určite nevyužije, pretože jej gólman Michael Ďuriš sa previnil nedovoleným zákrokom a pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná.
     
    19:18
    Domáci tím sa v samom závere tretiny bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Peter Bartík.
     
    09:06
    Brániť sa budú aj domáci hokejisti. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie obranca druhej formácie Juraj Kablubiak.
     
    04:14
    Máme tu prvé vylúčenie v zápase, po ktorom získajú výhodu presilovej hry domáci Liptáci! Na trestnú lavicu smeruje ľavý obranca druhej formácie hostí Pavol Kotzman na dve minúty za krošček.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 41. Bartík (Lichanec, Uram), 46. Lichanec (Uram, Bartík), 58. Jabrocký (Cibuľa, Kuric), 59. Brezniak (Piatka, Laco)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Nádašdi, Oško, Kadlubiak, Krčula, Oravec – Bartík, Lichanec, Uram – Jabrocký, Cibuľa, Kuric – Laco, Piatka, Brezniak – Gápa, Leštiak, Marcinko
    HC Dukla Senica: Ďuriš – K. Grman, Pavešic, Šimon, Kotzman, Šohajda – Romančík, Videlka, Dvonč – Pekarčík, G. Saliji, Řezač – Daniel, Dobrý, Penák

    Rozhodčí: Kalina – Štofančík, Hanko

    Diváci: 428
    bahis siteleri