Michalovce – Trnava 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Senica 4:0 (kon.) | Nové Zámky – Humenné 6:0 (kon.)
Detva – Spišská N. Ves 3:2 (kon.) | Topoľčany – Prešov 3:2 (1:0 po s.n.) | Pov. Bystrica – Bardejov 1:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Dukla Senica
sk Pátek 11.12.2015, 17:301. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Nádašdi, Oško, Kadlubiak, Krčula, Oravec – Bartík, Lichanec, Uram – Jabrocký, Cibuľa, Kuric – Laco, Piatka, Brezniak – Gápa, Leštiak, Marcinko

    HC Dukla Senica: Ďuriš – K. Grman, Pavešic, Šimon, Kotzman, Šohajda – Romančík, Videlka, Dvonč – Pekarčík, G. Saliji, Řezač – Daniel, Dobrý, Penák

    Rozhodca: Kalina – Štofančík, Hanko.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    03:07
    Stretnutie v Liptovskom Mikuláši sa už začalo, ale úvodné minúty nepriniesli žiadnu gólovú situáciu. Domáci gólman Vladislav Pravda a hosťujúci brankár Michael Ďuriš sú zatiaľ pozorní a puk za svoj chrbát nepúšťajú.
     
    04:14
    Máme tu prvé vylúčenie v zápase, po ktorom získajú výhodu presilovej hry domáci Liptáci! Na trestnú lavicu smeruje ľavý obranca druhej formácie hostí Pavol Kotzman na dve minúty za krošček.
     
    05:14
    Polovica presilovky domáceho tímu je už minulosťou, ale na presný zásah stále iba čakáme. Senica na klzisku súpera stále drží bezgólový stav.
     
    06:14
    SKóre sa napokon meniť nebude, pretože domáci hokejisti svoju presilovku nedokázali využiť a Kotzman už korčuľuje späť na ľadovú plochu.
     
    09:06
    Brániť sa budú aj domáci hokejisti. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie obranca druhej formácie Juraj Kablubiak.
     
    10:06
    Je za nami prvá polovica senickej presilovky a zároveň aj prvá polovica úvodnej tretiny, ale na presný zásah stále iba čakáme.
     
    10:06
    DOmáci celok sa dokázal ubrániť a medzičasom už hrá v plnom počte.
     
    11:46
    Máme za sebou po jednej nevyužitej presilovke na oboch stranách. V Liptovskom Mikuláši stále čakáme na úvodný presný zásah.
     
    15:08
    Medzičasom sa nám začala už posledná päťminútovka tejto tretiny, ale skóre je stále bezgólové.
     
    19:18
    Domáci tím sa v samom závere tretiny bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Peter Bartík.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Senica nevyužila záverečné sekundy tretiny hrané v početnej výhode na otvorenie skóre a do šatní sa odchádza za stavu 0:0.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Hosťujúca Senica v úvode strednej časti hry svoju presilovku určite nevyužije, pretože jej gólman Michael Ďuriš sa previnil nedovoleným zákrokom a pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná.
     
    21:18
    Domáci Bartík, ktorý bol vylúčený ešte v závere prvej tretiny je späť na ľadovej ploche a Liptákom sa začína skrátená presilovka.
     
    22:23
    Skrátená presilovka domáceho celku je minulosťou. Liptovský Mikuláš početnú výhodu nedokázal využiť a aj naďalej tak pokračujeme za bezgólového stavu.
     
    24:10
    Senica sa ude druhýkrát v rade brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Pavol Kotzman, pre ktorého je to už druhé vylúčenie v zápase.
     
    25:10
    Polovica liptovskomikulášskej presilovky je minulosťou a na prvý presný zásah stále iba čakáme. Domáci boli v prvej tretine strelecky podstatne aktívnejší a svojho súpera prestrieľali vysoko 12:4.
     
    26:10
    Vylúčený Kotzman sa už druhýkrát v zápase po uplynutí trestu vrátil na hraciu plochu a jeho tím početnú nevýhodu opäť zvládol bez inkasovania.
     
    30:00
    Je za nami úvodná polhodina stretnutia, ale v Liptovskom Mikuláši na prvý presný zásah stále iba čakáme.
     
    32:49
    Seničania si zahrajú presilovú hru. Domáci obranca Tomáš Nádašdi inkasuje menší trest za bránenie v hre.
     
    34:49
    Ani presilová hra Záhorákov však nepriniesla otvárací presný zásah tohto stretnutia. Zatiaľ kraľujú brankári Pravda a Ďuriš, treba však pripomenúť, že dokopy 16 striel v podaní oboch tímov je žalostne málo.
     
    36:48
    Liptáci sú jednoznačným favoritom stretnutia, na druhej priečke strácajú na vedúci Bardejov šesť bodov, čo vonkoncom nie je nedostihnuteľný rozdiel. Pre jeho udržanie, prípadne zníženie, však dnes potrebujú naplno bodovať, a to sa im zatiaľ nedarí.
     
    38:12
    V závere druhej časti ešte dobrá príležitosť pre Liptovský Mikuláš. Hosťujúci skúsený útočník Garip Saliji inkasuje menší trest za údery a Liptáci hrajú presilovku.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina gól nepriniesla a preto dnes na Liptove stále čakáme na to, kto otvorí strelecký účet. Domáci ešte budú mať na začiatku tretej časti 12 sekúnd presilovky, uvidíme, či prinesie zmenu skóre. Pri začiatku tretej tretiny sa na vás teším od 19:03.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa ujímajú vedenia! Presilovku ešte nevyužili, z následného tlaku ale rezultuje vedúci gól. Postaral sa oň PETER BARTÍK!
    Asistencie: Peter Lichanec, Marek Uram
     
    41:29
    Teraz prichádza senická šanca na vyrovnanie. Ján Cibuľa inkasuje menší trest za sekanie a hostia budú hrať presilovú hru!
     
    43:29
    Cibuľa na ľade, senická presilovka ostala nevyužitá. Celkovo hostia dnes ohrozili domácu bránu len 11-krát, bez zvýšenia ofenzívnej aktivity budú dnes zrejme na body pomýšľať len ťažko.
     
    45:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Senické obranné hradby začínajú povoľovať, je tu druhý gól domácich! Strieľa ho opäť prvá formácia vedená Petrom Lichancom. Práve center prvého útoku PETER LICHANEC strieľa druhý presný zásah Liptákov!
    Asistencie: Marek Uram, Peter Bartík
     
    46:21
    Veľmi kuriózna situácia na zimnom štadióne v srdci Liptova. Domáci obranca Ivan Oško inkasuje menší trest za vrazenie, v rovnakom čase aj menší trest za držanie. Výborná senická príležitosť na návrat do stretnutia.
     
    48:21
    Prvý menší trest Oška minulosťou, začína ešte plynúť ten druhý, čiže ďalšia dvojminútová presilová hra Senice. Zatiaľ sú však hosti v koncovke bezzubí.
     
    50:21
    Liptovský Mikuláš prežil bez inkasovaného gólu aj toto senické oslabenie, čoraz viac sa zdá, že domáci zaknihujú dôležité tri body. Senica sa však ešte pokúša so zápasom niečo urobiť, zatiaľ neúspešne. Na strely 31:11 pre domácich.
     
    51:00
    Máme aj informáciu o počte divákov. Dnešné stretnutie sleduje 428 divákov, z ktorých väčšine pôjde pri tomto výsledku domov spokojná.
     
    52:19
    Domáci budú hrať opäť oslabení, ako dnes večer pomerne často. Obranca Filip Oravec inkasuje menší trest za hákovanie, je tu senická presilovka.
     
    54:19
    Presilovka Senice opäť bez gólu, toto bola možno posledná šanca, cez ktorú sa hostia mohli vrátiť do hry. Nevyužili ju, smerujeme už k samotnému záveru stretnutia.
     
    58:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je zrejme definitívne hotovo, domáci vedú už rozdielom triedy! Ich vydarenú tretiu tretinu korunuje gólom JAROSLAV JABROCKÝ!
    Asistencie: Ján Cibuľa, Juraj Kuric
     
    58:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak to je neskutočná tretia tretina v podaní domácich, ktorí napokon pošlú Senicu domov s malým debaklom. Štvrtý kúsok do senickej rakvy pridáva IVAN BREZNIAK!
    Asistencie: Maroš Piatka, Andrej Laco
     
    Koniec zápasu.
     
    Liptovský Mikuláš rozhodol o svojom triumfe štyrmi gólmi v tretej tretine a zaslúžene si do tabuľky pripisuje tri body. Senica vyrukovala s pevnou defenzívou, ktorá však časom povolila a tak cestuje z Liptova bez bodu.
     
    S konštatovaním, že Liptovský Mikuláš zdolal Senicu po výbornom výkone v tretej tretine 4:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (19:42:56)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 41. Bartík (Lichanec, Uram), 46. Lichanec (Uram, Bartík), 58. Jabrocký (Cibuľa, Kuric), 59. Brezniak (Piatka, Laco)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Nádašdi, Oško, Kadlubiak, Krčula, Oravec – Bartík, Lichanec, Uram – Jabrocký, Cibuľa, Kuric – Laco, Piatka, Brezniak – Gápa, Leštiak, Marcinko
    HC Dukla Senica: Ďuriš – K. Grman, Pavešic, Šimon, Kotzman, Šohajda – Romančík, Videlka, Dvonč – Pekarčík, G. Saliji, Řezač – Daniel, Dobrý, Penák

    Rozhodčí: Kalina – Štofančík, Hanko

    Diváci: 428
    bahis siteleri