Barcelona – La Coruňa 2:2 (kon.) | Celta Vigo – Espanyol 1:0 (kon.) | Levante – Granada 1:2 (kon.)
Sevilla – Gijón 2:0 (kon.) | Las Palmas – Real Betis 1:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:2 (1:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 12.12.2015, 16:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním toho, že dnešní utkání na Camp Nou sledovalo 67 194 diváků, se s Vámi loučím! U dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (18:11:04)
     
    Utkání končí! Barcelona možná lehce podcenila závěr zápasu a znovu ztratila dva body, tentokráte doma s La Coruňou remizovala 2:2! Sledovali jsme pohledné utkání, které nabídlo řadu zajímavých šancí, jasně aktivnějším mužstvem byli domácí. Ti šli také do vedení, když se v devětatřicáté minutě z volného přímého kopu trefil Lionel Messi. Argentinský šikula měl prsty i v druhé brance Blaugranas, po jeho přihrávce se totiž prosadil Ivan Rakitić. V závěrečné čtvrthodince svěřenci Luise Enriqueho se svým soupeřem zbytečně riskovali a Deportivo jejich chyby dokázalo potrestat – nejprve se o snížení postaral Lucas Pérez a o devět minut později už bylo po krásné ráně Álexe Bergantiñose vyrovnáno! V samotném závěru se Barcelona ještě snažila o znovuzískání vedení, La Coruňa už však bránila zodpovědně a uhájila velice cennou remízu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Barcelonští se nadechují k závěrečnému tlaku, hosté se už budou pouze bránit, to je jasné. Přeci jen bod z Camp Nou se nepodaří odvézt každý den.
     
    90+2
    Teď však Cardoso ve vzdušném souboji před hostující šestnáctkou jasně fauloval Iniestu, hlavní rozhodčí však, k obrovské nespokojenosti domácích, přímý kop nenařídil.
     
    90+1
    Poslat na hřiště Miguela Cardosa byl velmi dobrý tah! Hostující záložník je totiž velice aktivní, nyní se po samostatné akci dostal až k zakončení, ovšem trefil pouze boční síť.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty!
     
    88
    Sergi Roberto přenechal balón Messimu, který se prodral přes dva protihráče, následně si ale vylámal zuby na důrazném Arribasovi, jehož zákrok se dal posoudit jako nedovolený, sudí ovšem nechal hru plynout.
     
    87
    No, tohle asi nikdo z přítomných fanoušků, kteří pochopitelně doprovázejí své oblíbence pískotem, nečekal – výrazná komplikace pro Barcelonu. Jak domácí zareagují?
    86. Álex BERGANTIÑOS - 2:2
     
    86
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    No vida, Deportivo vyrovnává na 2:2! Zaváhání v defenzivě domácích využil Lucas Pérez, který místo střely však šikovně nahrál ÁLEXI BERGANTIÑOSOVI, jenž ranou z první míč nekompromisně poslal ke vzdálenější tyči – Bravo se natahoval marně!
     
    84
    Fajr zákrokem na hranici pravidel obral o míč Busquetse a vyslal Cardosa kupředu, který mu těsně před vápnem Barcelony kulatý nesmysl vrátil, střele hostujícího středopolaře však scházela trocha té přesnosti.
     
    83
    Miguel Cardoso to nyní se svou aktivitou přehnal a zezadu tvrdě atakoval Iniestu, který si žádá ošetření, ovšem vypadá to, že by měl být v pořádku.
     
    82
    Fotbal nahoru dolů pokračuje i nadále, Bergantiños vyzval ke skórování Luise Alberta, který se nijak nerozmýšlel a prostě vypálil, ovšem prostor mezi třemi tyčemi zhruba o metr minul.
     
    81
    Šance nyní střídá šanci, další zaváhání v rozehře hostí se jal využít Munir, jehož ránu ještě nechtěně tečoval kapitán Laure, ovšem Germán Lux na tuto změnu směru nakonec dokázal zareagovat.
     
    80
    Teď ale hráči Deportiva zaváhali v návratu do obrany a málem se jim to vymstilo! Messi na hranici vápna přenechal Suárezovi, který mu přihrávku ihned vrátil, ovšem argentinský polobůh ani ve skluzu na míč těsně nedosáhl.
     
    79
    Hosté se zdají býti politi živou vodou, po levé straně se protáhl Fernando Navarro, na jehož chytře myšlený centr nedosáhl hlavičkující Lucas Pérez opravdu jen o chloupek!
    77. Lucas PÉREZ - 2:1
     
    77
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Teď už branka ale platí, Deportivo se dostává na dostřel! Opět u toho byl Cardoso, který vyhrál důležitý souboj a poslal míč na hranici ofsajdu stojícímu LUCASI PÉREZOVI. Nejlepší střelec La Coruňy šikovně obstřelil brankáře Brava a vrátil hostující tým zpět do hry!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 39. Messi, 62. Rakitić (Messi) – 77. Lucas (Cardoso), 86. Bergantiños (Lucas)

    Karty:   41. Luisinho (DEP), 72. Laure (DEP)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 8:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:11.
    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba (77. Mathieu) – Busquets, Iniesta (C), Rakitić (73. Roberto) – Messi, L. Suárez, Sandro (68. Munir).
    Náhradníci: ter Stegen – Bartra, Munir, Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Laure (C), Arribas, Sidnei, F. Navarro – Juanfran (70. Cardoso), Bergantiños, Fajr, Luisinho (46. J. Domínguez) – Jonathan Rodríguez (58. Alberto), Lucas.
    Náhradníci: Manu – Cani, Medunjanin, J. Domínguez, Alberto, Lopo, Cardoso.

    Rozhodčí: José Sánchez – José Gallego, Javier Martínez
    bahis siteleri