KHL
Jaroslavl – Vladivostok 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Toljatti 1:2 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 3:4 (po pr.)
Soči – Chabarovsk 6:4 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 25.12.2015, 17:30 • Ice Palace, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:00 Vasilij TOKRANOV - 3:4
     
    63:00
    Kazaň vstřelila branku!
    VASILIJ TOKRANOV střílí gól v přesilové hře a dvě minuty před koncem prodloužení rozhoduje o výhře Ak Barsu Kazaň!! Justin Azevedo po přihrávce Oscara Mollera přenesl těžiště hry na Vasilije Tokranova, který z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně k pravé tyči, u které byl Roman Smirjagin o sekundu později. Asistence: Justin Azevedo, Oscar Moller.
    33:11 Maxim TRUNĚV - 3:3
     
    33:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    MAXIM TRUNĚV využívá chyby Kazaně a vyrovnává na 3:3!! Hokejisté Ak Barsu Kazaň si nyní nerozuměli v obranném pásmu a chyby hostujícího celku bez milosti využil zakončující Maxim Truněv, který si sjel pro volný puk ve středu útočné třetiny a poté ho z levého kruhu pro vhazování uklidil přesně do levého horního rohu. Bez asistence.
    27:05 Varnakov VARNAKOV - 2:3
     
    27:05
    Kazaň vstřelila branku!
    MICHAJL VARNAKOV otáčí vývoj dnešního utkání a Ak Bars Kazaň rázem vede 3:2!! Justin Azevedo za bránou dokázal podržet puk a poté ho předložil Michajlovi Varnakovi, který si vybruslil zpoza brány k pravé tyči a střelou mezi betony Sergeje Magarilova puk procedil do brány. Brankář Čerepovce ho sice na první pohled dokázal zastavit, nakonec mu ale proklouzl do brány. Asistence: Justin Azevedo, Michajl Gluchov.
    23:51 Justin AZEVEDO - 2:2
     
    23:51
    Kazaň vstřelila branku!
    JUSTIN AZEVEDO skóruje a vyrovnává na 2:2!! Konstantin Kornejev vypálil od modré čáry a puk se šťastně od brusle jednoho z bránících hráčů Čerepovce odrazil k Justinu Azevedovi, který následně svůj samostatný únik zakončil střelou mezi betony Sergeje Magarilova. Asistence: Konstantin Kornejev.
    11:16 Alexander SVITOV - 2:1
     
    11:16
    Kazaň vstřelila branku!
    ALEXANDER SVITOV střílí gól v přesilové hře a vrací Ak Bars Kazaň zpět do zápasu!! Střela Mattiase Sjogrena sice byla zablokována, těsně před bránou se ale k odraženému puku dostal Alexander Svitov a bekhendem ho střelou po ledě z otočky poslal k pravé tyči. Asistence: Mattias Sjogren, Oscar Moller.
    08:35 Anatolij NIKONCEV - 2:0
     
    08:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ NIKONCEV posílá Ak Barsk Kazaň do kolen a Čerepovec se během 43 sekund ujímá po dvou slepených gólech vedení 2:0!! Hokejisté Severstalu Čerepovec předvedli na pravém křídle pohlednou kombinaci, kterou založil Vadim Berdnikov, a puk se přes Maxima Truněva dostal k zakončujícímu Anatolijovi Nikoncevovi, který střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil nad pravý beton přesouvajícího se Jussiho Rynnase. Asistence: Maxim Truněv, Vadim Berdnikov.
    07:52 Nikolaj KAZAKOVCEV - 1:0
     
    07:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ KAZAKOVCEV střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! Sergej Kupcov nahodil na pravém křídle od modré čáry puk na bránu a Nikolaj Kazakovcev ho skvělou tyčí v pravém kruhu pro vhazování usměrnil mezi betony Jussiho Rynnase. Asistence: Sergej Kupcov, Sergej Dorofejev.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Kazakovcev (Kupcov, Dorojegev), 9. Nikoncev (Truněv, Berdnikov), 34. Truněv – 12. Svitov (Sjogren, Moller), 24. Azevedo (Kornejev), 28. Varnakov (Avezedo, Gluchov), 63. Tokranov (Azevedo, Moller)


    Severstal Čerepovec: Magarilov (28. Smirjagin) – Sizov, Němec, Šefer, Popov, Svjazov, Karlsson, Dorofejev – Trubačjev, Demagin, Vovčenko – Berdnikov, Nikoncev, Truněv – Kagarlickij, Skorochodov, Černov – Krjukov, Kupcov, Kazakovcev – Vicharev.
    Ak Bars Kazaň: Rynnas (Garipov) – Kornejev, Bělov, Zacharčuk, Rajlov, Abrosimov, Sirodor – Mirnov, Sjogren, Moller – Ivanov, Tkačev, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Svitov, Obuchov, Archipov – Azevedo.

    Rozhodčí: Jakov Dejev, Jurij Oskirko – Alexej Michel, Jevgenij Strelcov

    Diváci: 2688
    bahis siteleri