KHL
Jaroslavl – Vladivostok 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Toljatti 1:2 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 3:4 (po pr.)
Soči – Chabarovsk 6:4 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 25.12.2015, 17:30 • Ice Palace, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:00 Vasilij TOKRANOV - 3:4
     
    63:00
    Kazaň vstřelila branku!
    VASILIJ TOKRANOV střílí gól v přesilové hře a dvě minuty před koncem prodloužení rozhoduje o výhře Ak Barsu Kazaň!! Justin Azevedo po přihrávce Oscara Mollera přenesl těžiště hry na Vasilije Tokranova, který z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně k pravé tyči, u které byl Roman Smirjagin o sekundu později. Asistence: Justin Azevedo, Oscar Moller.
     
    62:16
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Andrej Šefer dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    61:45
    Ak Bars Kazaň je v prodloužení aktivnější, gól se mu ovšem zatím vstřelit nepodařilo. Roman Smirjagin po vystřídání Sergeje Magarilova drží domácí tým nad vodou a ještě neinkasoval gól!
     
    55:00
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Jurij Trubačjev dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    52:28
    Vladimir Tkačev a po něm Michajl Sidorov podruhé ve třetí třetině nebezpečně vypálili, ani tentokrát ale na pozorného Romana Smirjagina nevyzráli. Brankář domácího Severstalu Čerepovce má při přesilových hrách Kazaně plné ruce práce, zatím ale drží svůj tým nad vodou.
     
    51:59
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Igor Skorochodov dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    50:30
    Justin Azevedo a Vladimir Tkačev se pokusili skórovat v přesilové hře, ani jeden ale na pozorného brankáře Romana Smirjagina nevyzrál.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Jurij Trubačjev dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    37:00
    Za zmínku stojí také vhazování domácího Jurije Trubačjeva, který vyhrál šest ze sedmi vhazování!
    33:11 Maxim TRUNĚV - 3:3
     
    33:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    MAXIM TRUNĚV využívá chyby Kazaně a vyrovnává na 3:3!! Hokejisté Ak Barsu Kazaň si nyní nerozuměli v obranném pásmu a chyby hostujícího celku bez milosti využil zakončující Maxim Truněv, který si sjel pro volný puk ve středu útočné třetiny a poté ho z levého kruhu pro vhazování uklidil přesně do levého horního rohu. Bez asistence.
     
    29:31
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Maxim Truněv dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    27:05
    Domácí Severstal Čerepovec sáhl ke střídání brankářů. Sergeje Magarilova nahradil Roman Smirjagin.
    27:05 Varnakov VARNAKOV - 2:3
     
    27:05
    Kazaň vstřelila branku!
    MICHAJL VARNAKOV otáčí vývoj dnešního utkání a Ak Bars Kazaň rázem vede 3:2!! Justin Azevedo za bránou dokázal podržet puk a poté ho předložil Michajlovi Varnakovi, který si vybruslil zpoza brány k pravé tyči a střelou mezi betony Sergeje Magarilova puk procedil do brány. Brankář Čerepovce ho sice na první pohled dokázal zastavit, nakonec mu ale proklouzl do brány. Asistence: Justin Azevedo, Michajl Gluchov.
     
    25:50
    Stepan Zacharčuk je dnes z pozice obránce hodně aktivní směrem dopředu a podruhé v zápase zkusil své štěstí, jeho tvrdou střelu ale dokázal brankář Sergej Magarilov vyrazit!
    23:51 Justin AZEVEDO - 2:2
     
    23:51
    Kazaň vstřelila branku!
    JUSTIN AZEVEDO skóruje a vyrovnává na 2:2!! Konstantin Kornejev vypálil od modré čáry a puk se šťastně od brusle jednoho z bránících hráčů Čerepovce odrazil k Justinu Azevedovi, který následně svůj samostatný únik zakončil střelou mezi betony Sergeje Magarilova. Asistence: Konstantin Kornejev.
     
    20:22
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Jakov Rajlov dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Jussi Rynnas dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    17:30
    Justin Avezedo ze třetí formace Kazaně se ocitl ve slibné střelecké pozici, na připraveného brankáře Sergeje Magarilova ale vyzrát nedokázal!
     
    17:18
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Maxim Truněv dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    11:16 Alexander SVITOV - 2:1
     
    11:16
    Kazaň vstřelila branku!
    ALEXANDER SVITOV střílí gól v přesilové hře a vrací Ak Bars Kazaň zpět do zápasu!! Střela Mattiase Sjogrena sice byla zablokována, těsně před bránou se ale k odraženému puku dostal Alexander Svitov a bekhendem ho střelou po ledě z otočky poslal k pravé tyči. Asistence: Mattias Sjogren, Oscar Moller.
     
    09:57
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec: Nikita Popov dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    08:35 Anatolij NIKONCEV - 2:0
     
    08:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ NIKONCEV posílá Ak Barsk Kazaň do kolen a Čerepovec se během 43 sekund ujímá po dvou slepených gólech vedení 2:0!! Hokejisté Severstalu Čerepovec předvedli na pravém křídle pohlednou kombinaci, kterou založil Vadim Berdnikov, a puk se přes Maxima Truněva dostal k zakončujícímu Anatolijovi Nikoncevovi, který střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil nad pravý beton přesouvajícího se Jussiho Rynnase. Asistence: Maxim Truněv, Vadim Berdnikov.
    07:52 Nikolaj KAZAKOVCEV - 1:0
     
    07:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ KAZAKOVCEV střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! Sergej Kupcov nahodil na pravém křídle od modré čáry puk na bránu a Nikolaj Kazakovcev ho skvělou tyčí v pravém kruhu pro vhazování usměrnil mezi betony Jussiho Rynnase. Asistence: Sergej Kupcov, Sergej Dorofejev.
     
    04:15
    Andrej Šerev, Igor Skorochodov a Nikolaj Kazakovcev se během pár okamžiků dostali do zakončení, ani jeden z nich ale puk za záda Jussiho Rynnase poslat nedokázal!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Kazakovcev (Kupcov, Dorojegev), 9. Nikoncev (Truněv, Berdnikov), 34. Truněv – 12. Svitov (Sjogren, Moller), 24. Azevedo (Kornejev), 28. Varnakov (Avezedo, Gluchov), 63. Tokranov (Azevedo, Moller)


    Severstal Čerepovec: Magarilov (28. Smirjagin) – Sizov, Němec, Šefer, Popov, Svjazov, Karlsson, Dorofejev – Trubačjev, Demagin, Vovčenko – Berdnikov, Nikoncev, Truněv – Kagarlickij, Skorochodov, Černov – Krjukov, Kupcov, Kazakovcev – Vicharev.
    Ak Bars Kazaň: Rynnas (Garipov) – Kornejev, Bělov, Zacharčuk, Rajlov, Abrosimov, Sirodor – Mirnov, Sjogren, Moller – Ivanov, Tkačev, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Svitov, Obuchov, Archipov – Azevedo.

    Rozhodčí: Jakov Dejev, Jurij Oskirko – Alexej Michel, Jevgenij Strelcov

    Diváci: 2688
    bahis siteleri