Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 4:0 (kon.) | Ufa – Petrohrad 2:1 (po pr.)
Nižněkamsk – Viťaz 5:3 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
Dynamo Moskva
Sobota 26.12.2015, 12:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:32 Konstantin PANOV - 2:5
     
    49:32
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak domácí se nevzdávají. Přesilovou hru dokázal využít KONSTANTIN PANOV, který tak snižuje na 2:5 z pohledu domácích. Asistence: Igor Bortnikov.
    47:07 Vitalij SITNIKOV - 1:5
     
    47:07
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácím se daří rychle snížit, když se dokázal prosadit VITALIJ SITNIKOV, který se dostal do samostatného úniku a s překonáním Šaryčenkova neměl problémy. Asistence: Kirill Beljajev, Jevgenij Chvostov.
    45:08 Jakub PETRUŽÁLEK - 0:5
     
    45:08
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Je tu pátá branka v domácí síti. Český hokejista, JAKUB PETRUŽÁLEK se také dokázal prosadit v dnešním utkání. Asistence: Maxim Pestuško.
    32:23 Maxim PESTUŠKO - 0:4
     
    32:23
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to už zavání pomalu debaklem. Hostující hráči slaví počtvrté. MAXIM PESTUŠKO nenechal příliš dlouho Fokina s čistým kontem a zvyšuje na 4:0 přesnou střelou z mezikruží. Asistence: Alexej Těreščenko, Andrej Mironov.
    26:26 Daniil TARASOV - 0:3
     
    26:26
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To nevypadá s domácími dobře. Dinamo totiž přidává další branku. Tentokrát mířil do černého DANIIL TARASOV, který objel branku domácích a kotouč zasunul k bližší tyči. Asistence: Jurij Babenko, Andrej Mironov.
    24:22 Alexej TĚREŠČENKO - 0:2
     
    24:22
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hostující Dinamo jde do dvoubrankového vedení, o které se zasloužil ALEXEJ TĚREŠČENKO, který dostal kotouč před branku od Pestuška. Domácí útočník se následně prosadil pohotovou střelou nad beton Gelašviliho. Asistence: Maxim Pestuško, Mat Robinson.
    19:02 Alexej CVETKOV - 0:1
     
    19:02
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté úspěšně přežili oslabení a naopak sami udeřili. ALEXEJ CVETKOV je prvním hráčem v dnešním utkání, který se dokázal prosadit. Asistence: Maxim Karpov, Andrej Mironov.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 48. Sitnikov (Beljajev, Chvostov), 50. Panov (Bortnikov) – 20. Cvetkov (Karpov, Mironov), 25. Těreščenko (Pestuško, Robinson), 27. Tarasov (Babenko, Mironov), 33. Pestuško (Těreščenko, Mironov), 46. Petružálek (Pestuško)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (27. Fokin) – Mamkin, Želdakov, Seleznjov, Djakov, Chvostov, Vasilčenko, Ugolnikov – Panov "C", Gorbunov, Bortnikov – Medveděv, Taraťuchin, Byljanskij – Lapenkov, Jašin, Orlov – Sitnikov, Ankudinov, Beljajev
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Zalivin) – Višněvskij, Nikulin, Robinson, Mironov, Hietanen, Barancev, Solovjov – Petružálek, Těreščenko, Pestuško – Brjukvin, Gorovikov, Kokarev – Fjodorov, Volkov, Cvetkov – Babenko "C", Igumnov, Karpov – Tarasov

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Maitak, Pronskich
    bahis siteleri