Česko – Slovensko 4:5 (po pr.)
po prodl.
Česko
4:5 (2:1, 2:3, 0:0 - 0:1)
Slovensko
Sobota 26.12.2015, 16:30 • Sportzentrum Zuchwil • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Děkuji Vám, že jse sledovali změny stavu z reprezentační osmnáctky a někdy příště se na počtenou těší Richard Wagner. (18:49:26)
     
    Střely na branku v prodloužení (celkem):

    Česko – 2 (27)
    Slovensko – 3 (41)
     
    Dámy a pánové, napínavý duel je u konce. Češi brzy vedli 2:0, ale Slovensko srovnalo a dokonce se dostalo i do vedení, ale to výběr Roberta Reichela smazal. Nakonec rozhodlo až prodloužení, ve kterém se prosadil Martin Bodák.
     
    Konec zápasu.
     
    62:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Po dvou a půl minutách se slovenští hokejisté prosazují a bonusový bod tedy putuje pod Tatry. Svou druhou branku v zápase si po nahrávce od svého jmenovce Féherváryho připisuje MARTIN BODÁK! Asistence: Martin Féherváry.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku ve třetí třetině (celkem):

    Česko – 4 (25)
    Slovensko – 11 (38)
     
    Třetí část nenabídla jedinou branku, což znamená, že nás bude čekat prodloužení. Pokud ani to nepřinese rozhodnutí, budou následovat samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:12
    Slováci jsou kompletní. Češi nevyužili ani druhou přesilovku. David Hílek opustil trestnou lavici. Uvidíme, zda za necelé dvě minuty dokáže některý z týmů zaznamenat rozhodující trefu.
     
    56:12
    Česká republika má necelé čtyři minuty před koncem první třetiny k dispozici početí převahu. Na trestnou lavici putuje David Hílek (SVK), jemuž jest vyměřen trest za vysokou hůl.
     
    46:31
    Ani druhý trest České republiky ve třetí části nebyl využitý. Martin Havelka si své odseděl a již opět krouží po kluzišti.
     
    44:31
    Další prohřešek ze strany mužstva, nad nímž drží taktovku Robert Reichel. Martin Havelka (CZE) je vyloučený za hákování. Slováci mají další šanci na vstřelení branky.
     
    43:29
    Tentokrát se stav zápasu nezměnil. Třetí početní převahu již tým Slovenska zužitkovat nedokázal a Havránek se vrací na ledovou plochu.
     
    41:29
    Slovensko dostává další možnost přesilové hry. Za sekání oslabuje české mužstvo autor dvou asistencí Tomáš Havránek (CZE).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve druhé třetině (celkem):

    Česko – 10 (21)
    Slovensko – 13 (27)
     
    Třetí dějství započne svůj běh cca v 18:06.
     
    V prostředním dějství pokračoval trend nastavený na konci úvodního dějství. Obě mužstva se celkem pilně starala o přísun branek. Slovensko se dokonce dostalo v jednu chvíli do vedení, ale čeští hokejisté dokázali srovnat. Pro třetí periodu je tedy vše stále otevřené.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Kvasnička (Havránek), 13. Karafiát, 29. Kousal (Havránek, Karafiát), 37. Michnáč – 14. Ružička (Smolka), 21. Bodák (Ružička, Smolka), 31. Buček (Bodák, Roman), 35. Šmída (Krivošík), 63. Bodák (Féherváry)


    Česko: Brízgala (Stahl) – Sirota, Valík, Kvasnička, Novák, Dušek, Furch, Janda, Hroudný, Michnáč – Havelka "A", Kodýtek "C", Šmerha – Havránek, Karafiát "A", Kousal – Kurovský, Davídek, Zídek – Chalupa, Havlát.
    Trenér: Robert Reichel.

    Slovensko: Kožiak (Sklenár) – Feherváry, Bodák "A", Zeleňák "A", Kmec, Krempaský, Hedera, Rajnoha, Hílek – Smolka, Ružička, Buček "C" – Roman, Krivošík, Lacka – Šmída, Václav, Vybíral – Marcinek.
    Trenér: Peter Mikula.

    Rozhodčí: Roger Arm, Micha Hebeisen – Marc Dittli (vš. SUI), Matej Kroták (SVK)
    bahis siteleri