Vítkovice – Chomutov 5:4 (kon.) | K. Vary – Sparta 3:5 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 5:4 (kon.)
Pardubice – Třinec 1:3 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:3 (2:0 po s.n.)
Litvínov – Kometa Brno 0:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (0:1, 3:1, 2:2)
Mountfield HK
Sobota 26.12.2015, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:13 Michal BULÍŘ - 5:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jank už byl na ledě, ale domácí přesto skórují a necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby vedou 5:4. Diváci vyvolávají jméno MICHALA BULÍŘE, jenž na brankovišti tečoval Radivojevičovo nahození mimo Kacetlův dosah. Asistence: Branko Radivojevič, Martin Bakoš.
    47:56 Brian IHNACAK - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skvělá podívaná pokračuje, Mountfield brzy odpovídá a stav je 4:4. Hosté rychle přenesli hru, na konci akce byl Červený, jenž poslal puk mezi kruhy a BRIAN IHNACAK s ním přiklouzl k brankovišti a vymíchal Lašáka blafákem do forhendu. Asistence: Rudolf Červený, Bedřich Köhler.
    47:43 Michal BIRNER - 4:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři opět vedou. Vampolovi nikdo z obránců nedokázal vzít puk a domácí forvard se s ním znovu natlačit zpoza branky až do brankoviště. Kacetl jeho střelu vyrazil, ale jen před MICHALA BIRNERA, který snadno dorážel. Asistence: Petr Vampola, Michal Řepík – 4:4.
    43:10 Antonín HONEJSEK - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    43:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další šance hostů už ale končí gólem, byť poměrně šťastným. Pláněk pálil z dálky a kotouč se od brusle ANTONÍNA HONEJSKA, který clonil brankáři, odrazil do sítě. Lašák byl naprosto bezmocný. Asistence: Martin Pláněk, Bohumil Jank – 3:3.
    32:40 Petr VAMPOLA - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a poprvé v utkání vedou. Pětice Tygrů to sehrála parádně, PETR VAMPOLA si počkal na vhodný moment, utrhl se svému strážci a najel si před brankoviště. Tam v pravý čas přilétla také Krenželokova přihrávka a útočník už pálil do takřka volné branky. Asistence: Lukáš Krenželok, Michal Birner – 3:2.
    30:07 Petr JELÍNEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno 2:2. Kacetlovi vypadla Ševcova střela z výstroje. Volný puk spatřil Krenželok, ihned přihrál PETRU JELÍNKOVI a jeho střela z těsné blízkosti skončila v síti. Asistence: Lukáš Krenželok, Martin Ševc.
    26:47 Peter FRÜHAUF - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže hosté si bleskově berou těsný náskok zpět. Rychlý protiútok vyřešil střelou zprava Šimánek, Lašák puk vytěsnil před volného PETERA FRÜHAUFA, který už měl před poloprázdnou klecí jednoduchou úlohu. Asistence: Jiří Šimánek – 1:2.
    25:38 Lukáš KRENŽELOK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři srovnávají se soupeřem krok. Zdánlivě nenápadnou akci třetího útoku domácích zakončil po Valského přiťuknutí LUKÁŠ KRENŽELOK parádně mířenou střelou z kruhu přesně pod břevno. Asistence: Jakub Valský, Petr Jelínek – 1:1.
    02:08 Rudolf ČERVENÝ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši z první šance skórují a ve třetí minutě jdou do vedení. Výtisk se nedohodl se spoluhráčem při rozehrávce, Courchaine sebral za modrou čarou volný kotouč, předal ho mezi kruhy, kde číhal RUDOLF ČERVENÝ, jenž sám před Lašákem nezaváhal. Asistence: Adam Courchaine – 0:1.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 26. Krenželok (Valský, Jelínek), 31. Jelínek (Krenželok, Ševc), 33. Vampola (Krenželok, Birner), 48. Birner (Vampola, Řepík), 56. Bulíř (Radivojevič, Bakoš) – 3. Červený (Courchaine), 27. Frühauf (Šimánek), 44. Honejsek (Pláněk, Jank), 48. Ihnacak (Červený, Köhler)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Novotný) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Plutnar, Výtisk "C", Vitásek – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Jonák, Špaček.
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Vydarený "C", Pláněk, Dietz, Vašíček, Pilař, Frühauf, Jank – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnacak, Courchaine – Köhler, Honejsek, Beránek.

    Rozhodčí: Fraňo, Svoboda – Lučan, Kis.

    Diváci: 7 358
    bahis siteleri