Zvolen – Skalica 6:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Martin – Nitra 3:5 (kon.)
Trenčín – Žilina 4:2 (kon.) | Piešťany – Košice 1:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Sobota 26.12.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    HOMER - 4:2
     
    57:08
    Žilina dala gól!
    Dukla zahrala presilovku veľmi ležérne a rovnako sa správala aj po jej skončení, takže hostia zapojili do akcie JÁNA HOMERA, ktorý naskočil z trestnej a prekvapil strelou z diaľky Cháberu.
    Asistencie: Vladimír Škoda, Lukáš Handlovský
     
    56:06
    Lukáš Novák si nakorčuľoval s pukom pred bránu, ale potom zakončil privysoko.
     
    54:53
    Homer, Žilina, 2 min – nedovolené bránenie
    PAVLIKOVSKÝ - 4:1
     
    53:20
    Trenčín dal gól!
    Prvú šancu mal Pavlikovský po ideálnom pase Nováka, ale bekhendom sa proti Tomekovi nepresadil, ale Trenčania sa udržali v pásme, vyrazený puk ostal na pravom kruhu a tam sa ako prvý dostal opäť RICHARD PAVLIKOVSKÝ a prudkou ranou obstrelil brankára.
    Asistencie: Tomáš Nechala, Radek Dlouhý
     
    48:58
    Žilinčania v tlaku, držia sa na puku a nahadzujú pred bránu. V dorážke sa teraz nepresadil Richard Huna.
     
    45:12
    Šišovský, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    44:25
    Šikovnosť Gašparoviča na puku, zbavil sa brániaceho hráča a spoza kruhov prudko vypálil, ale v snahe umiestniť puk k žrdke bránu netrafil.
     
    44:11
    Prečíslenie 3 na 1, Petrovický posunul do tandemu Melichárkovi, ten z prvej netrafil bránu.
     
    42:10
    Petrovický podržal puk, vystrelil smerom na bránu. Puk sa odrazil a padal do bránkoviska, kde by ho číhajúci Dlouhý zamietol do brány, ale dobre zahral Drevenák a puk vo vzduchu zastavil hokejkou a odstrelil.
     
    40:35
    Hostia okamžite v útočnej snahe, zakončovali Handlovský aj Richard Huna, ale Chábera udržal puk.
     
    38:44
    Solídna presilovka domáceho tímu, Novák však z pravého kruhu neprestrelil Tomeka a podobne dopadol šikovný teč Pavlikovského medzi kruhmi.
     
    38:01
    Leško, Žilina, 2 min – hákovanie
     
    36:40
    Stupka vypichol v útočnom pásme Gašparovičovu prihrávku a mieril dopredu. Drgoň sa musel otáčať a štartovať z miesta, nemal teda takú rýchlosť a snažil sa aspoň tieniť unikajúceho strelca prvého žilinského gólu. Ten sa nakoniec utrhol tesne pred bránou, Cháberu sa snažil položiť blafákom, v poslednej chvíli trenčiansky gólman vystrelil betón a gólovú strelu Stupku zastavil.
    STUPKA - 3:1
     
    34:12
    Žilina dala gól!
    Kuriózny gól Žiliny, tá dokázala udržať hru v pásme unavených Trenčanov po icingu, Homer nastreľoval od modrej, VÁCLAV STUPKA sa viac uhýbal ako snažil tečovať, ale puk ho trafil priam ideálne, takže zamieril zo strany za chrbát bezmocného Cháberu.
    Asistencia: Ján Homer
     
    32:48
    Lukáš Novák trestné strieľanie nepremenil, takže Trenčania nevedú o štyri góly, hoci mali. Rozhodca Mullner teraz nebude mať čisté svedomie.
     
    32:48
    Rehák vysunul Lukáša Nováka ktorý unikal sám na bránu. Bol faulovaný, ale zakončiť dokázal. Tomek puk vyrazil k žrdke, ale Mullner sa neskutočne upískol a následná dorážka Trenčanov do prádznej brány nemohla platiť. Nasleduje trestné strieľanie.
     
    32:11
    Homerovi sa puk v strednom pásme zaplietol tak nešťastne, že dal šancu domácim. Koyš sa puku zmocnil a ušiel Žilinčanom, tí sa ho aspoň snažili dokorčuľovať, takže Koyš musel voliť zakončenie bekhendom, ktoré Tomek chytil.
     
    29:28
    Tesne pred koncom presilovky Stupka ideálne poslal puk na ľavé krídlo Škodovi, ten švihom rozvlnil len bočnú sieť.
     
    27:29
    Ryzák, Dukla, 2 min – držanie
     
    26:45
    Rehák sa rozhodol vyhodiť puk z obrannej tretiny po mantineli, lenže zachytil ho Rob.Huna, prihral medzi kruhy Handlovskému, ten pohotovo vypálil, ale opäť výborný zákrok Cháberu.
    GAŠPAROVIČ - 3:0
     
    24:20
    Trenčín dal gól!
    Žilinčania sa snažili o útočnú akciu, leneže na modrej odskočil puk Valášekovi a JAKUB GAŠPAROVIČ sa dostal sám do úniku. V koncovke volil strelu okolo lapačky a vyšla mu.
    Bez asistencie.
     
    24:00
    Hostia prečíslili Duklu, na ľavom krídle ťahal Škoda a rozhodol sa vystreliť po výške. Chábera vyrazil puk na ochrannú sieť.
     
    22:43
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa presadila po dorážke. Hosťujpci brániaci hráči prvú akciu Koyša ešte ubránili, no puk ostal medzi kruhmi nekrytý a prvý sa k nemu dostal DENIS HUDEC, ktorý nedal brankárovi šancu.
    Asistencia: Patrik Koyš
     
    22:20
    Šišovský dostal puk na pravý kruh, ale neprestrelil hradbu tiel pred Tomekom.
    ŽRDKA ŠIŠOVSKÉHO
     
    17:06
    Vozdecký z uhla naservíroval za kruhy na Petra Šišovského, ten prudkou ranou prekonal Tomeka, ale puk zastavila konštrukcia brány. Zaujímavý odraz puku prinútil kapitána Dukly Petrovického, aby požiadal rozhodcu o preskúmanie videa. Bola to teda klasická žrdka, alebo vnútorná?
     
    13:10
    Handlovský na druhej strane preukázal ťah na bránu a využil slabšie bránenie Nováka, predral sa až k strele z predbránkovéího priestoru, no Chábera bol pripravený.
     
    12:49
    Lukáš Novák sa od mantinelu preháčkoval s pukom do výhodnej pozície, ešte prihral na zadnú žrď Rehákovi, ale jeho pokus vytlačil Tomek na hornú žrdku.
     
    09:27
    Zaťko stratil na útočnej modrej puk a Dlouhý tak vyrazil do samostatného úniku, ktorý však nevyužil, keď mu strela na lapačku nevyšla a Tomek svoj tím podržal.
     
    08:38
    Pavlikovský, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    08:35
    Šišovského strela neprešla cez brániaceho hráča, Pavlikovský sa snažil puk vypichnúť rybičkou, ale podrazil súpera.
     
    05:50
    Prvý žilinský útok hrá presilovku výborne, drží Duklu v pásme, šanca skórovať bola púk dvoch vyrazených strelách. Ale Róbert Huna neobstrelil brániaceho Nechalu, jeho brat vzápätí pred odkrytou bránou netrafil dobre puk.
     
    05:20
    Ryzák, Dukla, 2 min – podrazenie
    DRGOŇ - 1:0
     
    03:12
    Trenčín dal gól!
    Až posledných 35 sekúnd trenčianskej presilovky prinieslo zámok Dukly, od modrej napriahol ADAM DRGOŇ a jeho strela prešla cez brankára do siete.
    Asistencie Jakub Gašparovič, Matúš Holenda
     
    01:33
    Ježek, Žilina, 2 min – hákovanie

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 4. Drgoň (Gašparovič), 23. Hudec (Koyš), 25. Gašparovič, 54. Pavlikovský (Nechala, Dlouhý) – 35. Stupka (Homer), 58. Homer (Škoda, Handlovský)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Holenda, Pavlikovský, Denis Rehák, Hatala, Ryzák, Drgoň, Nechala – Hlinka, R.Dlouhý, L.Novák – Melichárek, Nemec, Gašparovič – Vozdecký, Petrovický, Šišovský – Hudec, Švec, Koyš – Zlocha
    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, D.Brejčák, Š.Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Ťavoda – Handlovský, Róbert Huna, Richard Huna – Stupka, Škoda, Valášek – Drevenák, Ježek, Drábek – Rogoň, Kolena, Dominik Rehák

    Rozhodčí: Mullner – Návratek, Výleta
    bahis siteleri