Česko – Finsko 1:4 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Švýcarsko
sk Neděle 27.12.2015, 18:30Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil s veľmi nešťastným koncom pre slovenských mladíkov do 18 rokov. Tí síce v úvodnej dvadsaťminútovke dokázali otočiť nepriaznivý stav, ale v záverečnej tretine dvakrát inkasovali a ich sen o bodovom zisku sa rozplynul. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:28:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Prebieha záverečná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Slovensko hrá stále bez brankára Kožiaka, ale Švajčiari sa na čele s Ritzom dobre bránia a strážia si svoj tesný náskok.
     
    58:47
    Slovenský brankár Ján Kožiak odkorčuľoval na striedačku a Slovensko bude hrať v šestici.
     
    58:38
    Slovenský tréner Peter Mikula si vyžiadal oddychový čas.
     
    57:00
    Čas rýchlo plynie a skóre sa stále nemení. Pred nami sú záverečné tri minúty, Švajčiari majú na svojom konte stále veľmi tesný jednogólový náskok.
     
    55:20
    Zápas sa z pohľadu Slovenska výrazne komplikuje. Zverenci trénera Mikulu razom stratili svoj jednogólový náskok a dokonca prehrávajú, pričom na reakciu im ostáva už iba necelých päť minút riadnej hracej doby. Budeme dúfať, že sa im podarí vyrovnať.
     
    54:37
    Švajčiarsko dalo gól!
    Tak toto je pre našich chlapcov veľmi nepríjemná situácia. Švajčiari dokázali skórovať aj štvrtýkrát v zápase a druhýkrát sa dostávajú do vedenia. Gól strelil LIVIO LANGENEGGER, asistenciu si pripisuje Jèrôme Lanz.
     
    52:16
    Výber Slovenska do 18 rokov na tomto turnaji čakajú ešte dva zápasy:
    Fínsko – Slovensko (28.12.2015, 15.00)
    Slovensko – Nemecko (29.12.2015, 15.30)

    Všetky duely vám v priamom prenose prinesieme na našom webe www.onlajny.eu.
     
    50:01
    Posledná tretina sa prehupla do svojej druhej polovice a duel sa začína v podstate od začiatku. Stav je vyrovnaný a k výhre majú aktuálne rovnako blízko oba celky.
     
    48:04
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari presilovku nevyužili, ale skórujú pár sekúnd po jej skončení. O presný zásah sa postaral center tretej formácie DOMINIC WEDER. Asistencia: Wesley Haueter.
     
    47:36
    Kmec je už späť na ľadovej ploche a Slovensko hrá v plnom počte. Pred nami je záverečná dvanásťminútovka riadnej hracej doby, počas ktorej sa naši reprezentanti pokúsia udržať si svoje vedenie.
     
    46:36
    Polovica švajčiarskej presilovky je minulosťou a skóre sa stále nemení. Naši chlapci pozorne strážia gólmana Kožiaka, ktorý zatiaľ odoláva.
     
    45:36
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za držanie protihráča obranca Dušan Kmec.
     
    43:40
    Záverečná dvadsaťminútovka je v plnom prúde a Švajčiari sa neustále pokúšajú o vyrovnanie. Slováci ale úspešne odolávajú a strážia si svoj náskok.
     
    41:19
    Vylúčený Zwissler je späť na ľadovej ploche a Slovensko si teda stopercentnú úspešnosť v presilovkách neudrží. To ale našich chlapcov zatiaľ mrzieť nemusí, na svojom konte majú stále tesné jednogólové vedenie.
     
    40:19
    Tretia tretina sa začala a Slovensko hrá stále v početnej výhode. Naši chlapci majú k dispozícii ešte presne jednu minútu presilovky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Videli sme v nej dva presná zásahy, pričom jeden z nich znamenal vyrovnanie, ale Slováci veľmi rýchlo odpovedali na opačnej polovici klziska a druhýkrát sa ujali vedenia. Po prestávke navyše bude pokračovať ich presilovka.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:58.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. Ružička (Bodák, Feherváry), 20. Lacka (Krivošík), 38. Ružička – 3. Steiner (Brantschen), 36. Lanz, 49. Weder (Haueter), 55. Langenegger (Lanz)


    Slovensko: Kožiak (Sklenár) – Bodák (A), Feherváry, Kmec, Hílek, Krempaský (A), Hedera, Rajnoha – Buček (C), Ružička, Smolka – Lacka, Krivošík, Roman – Vybíral, Václav, Šmída – Marcinek
    Švýcarsko: Ritz (Wüthrich) – Brantschen (A), Christen, Massy, Jaquet, Buchli, Haueter, Egli, Andersson (A) – Rüegsegger, Jäger, Volejnicek (C) – Maillard, Kyparissis, Abreu de Nobrega – Lanz, Weder, Langenegger – Zwissler, Steiner, Loosli

    Rozhodčí: Popovic (SUI), Potočan (SVK) – Dreyfus (SUI), Kroták (SVK)
    bahis siteleri