Rusko – Slovensko 2:1 (kon.) | Dánsko – USA 1:4 (kon.) | Finsko – Česko 5:4 (kon.)
Kanada – Švédsko 2:5 (kon.)
konec
Dánsko
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
USA
Čtvrtek 31.12.2015, 15:07 • Helsinki Ice Hall • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:33
    Ludvig Adamsen (DEN) zatáhl za záchrannou brzdu a podržel unikajícího Dvoraka, za což vyfasoval dvouminutový trest.
    Anders BJORK - 1:4
     
    47:43
    USA právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři góly! Sonny Milano se na pravém kruhu neunáhlil a přesným pasem do prostoru před Seldrupem našel volného ANDERSE BJORKA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Sonny Milano, Brandon Fortunato.
     
    45:57
    Dánové jdou do čtyř a zdá se, že jim zápas pomalu proklouzává mezi rukama. Soren Nielsen (DEN) jde pykat za naprosto zbytečné podražení.
    Matthew TKACHUK - 1:3
     
    45:40
    USA právě vstřelilo branku!
    I tento gól nakonec sudí museli překontrolovat u videa, ale nakonec platí! Matthewsovu ránu od modré dokázal MATTHEW TKACHUK z předbrankového prostoru tečovat přesně za Seldrupova záda! Asistence: Auston Matthews.
     
    45:29
    Colin White se nejrychleji zorientoval před Seldrupem a bruslí dostal puk do sítě, gól ale pro evidentní kopnutí puku do sítě nemůže být uznán!
     
    40:39
    Tkachuk nabil do výborné pozice Whiteovi, ten ale z bezprostřední blízkosti na Seldrupa nevyzrál!
     
    39:56
    Niklas Andersen (DEN) podrazil Nicka Schmaltze a půjde si za to odsedět dvě minuty.
     
    35:07
    Christian Dvorak si z rohu kluziště nabruslil až přímo před Seldrupa, z bezprostřední blízkosti ale na strážce dánské svatyně nevyzrál!
     
    30:01
    White měl na holi třetí gól Spojených států, ale Seldrup se skvěle přemístil a udržel Dány ve hře!
     
    25:09
    White v pádu prošťoural kotouč na Tkachuka, jenž poslepu našel před branku si najíždějícího Austona Matthewse, jenž však ze skvělé pozice na Seldrupa nevyzrál!
     
    24:02
    USA právě vstřelilo branku!
    A SONNY MILANO krátce po svém návratu na led otočil stav ve prospěch Američanů! Talent zvolený v předminulém draftu Columbusem se dostal k kotouči po Belpediově střele a doklepl ho do sítě! Asistence: Louis Belpedio.
     
    21:43
    Američané hráli v šesti, čímž nabízejí Dánům jejich první přesilovku v zápase.
    Auston MATTHEWS - 1:1
     
    17:04
    USA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Colin White zpoza branky našel Tkachuka, jehož střelu ještě Seldrup vyrazil, ale puk doputoval zpět na Whiteovu hůl. Centr elitní americké formace poté přihrál nikým nehlídanému AUSTONU MATTHEWSOVI, jenž propasíroval touš do sítě! Asistence: Colin White, Matthew Tkachuk.
     
    11:57
    To byla šance! Auston Matthews zavezl puk do pásma a přenechal ho Whiteovi, jenž našel ještě lépe postaveného Matthewa Tkachuka a ten si nabruslil až před Seldrupa, překonat ho ale nedokázal a Matthewsovi dorážka nevyšla!
    Mathias LASSEN - 1:0
     
    10:14
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové jdou překvapivě do vedení! Belpedio katastrofálně rozehrál přímo na hůl MATHIASE LASSENA, který tvrdě vypálil z vrcholu kruhů a překonal Halversona ranou pod břevno. Bez asistence.
     
    01:56
    Dánové se dostali po nepřesnosti v americké rozehrávce do dobré šance, True byl v pozici mezi kruhy ale na poslední chvíli zblokován!
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Lassen – 18. Matthews (White, Tkachuk), 25. Milano (Belpedio), 46. Tkachuk (Matthews), 48. Bjork (Milano, Fortunato)


    Dánsko: Seldrup (Lilie) – Lassen "A", Mieritz, Krogsgaard "C", Knudsen, Weichel, Mor. Jensen, Adamsen – Olsen, Krag, True "A" – K. Jensen, Rondbjerg, Nielsen – Korsgaard, Holmberg, Andersen – Mar. Jensen, Boysen, Christensen.
    USA: Halverson (Nedeljkovic) – Werenski "C", Carlo, Belpedio "A", Borgen, Fortunato, McAvoy jr., Krys – Tkachuk, White "A", Matthews – Bjork, Dvorak, Milano – Schmaltz, Hitchcock, Boeser – Eansor, MacInnis, Donato.

    Rozhodčí: Fonselius, Iverson – Chartrand-Piche, Pihlbad
    bahis siteleri