West Ham – Liverpool 2:0 (kon.) | Sunderland – Aston Villa 3:1 (kon.) | Leicester – Bournemouth 0:0 (kon.)
Arsenal – Newcastle 1:0 (kon.) | Norwich – Southampton 1:0 (kon.) | West Brom – Stoke 2:1 (kon.)
Manchester Utd. – Swansea 2:1 (kon.) | Watford – Manchester City 1:2 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (0:0)
Manchester City
Sobota 02.01.2016, 18:30 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:29:51)
     
    Dnešní utkání sledovalo 20 676 diváků!
    Sergio Agüero se střetl v Premier League s osmadvaceti kluby. Z toho se prosadil proti čtyřiadvaceti z nich.

     
    Máme dobojováno, Manchester City prolomil venkovní smůlu a připisuje si vítězství na půdě Watfordu! Naposledy vyhráli Citizens na půdě Crystal Palace 1:0, od té doby nedokázali venku vyhrát. Až nyní. Přitom od začátku druhého poločasu se utkání vyvíjelo lépe pro Watford. V 55. minutě si vstřelil vlastní gól Aleksandar Kolarov a tempo Manchesteru rázem spadlo. Nicméně tomu učinil přítrž Yaya Touré, který v 82. minutě poslal rohový kop Kolarova překrásnou střelou z voleje do šibenice. Manchester se rázem nastartoval, až se gólově probudil Sergio Agüero, který v 85. minutě hlavičkou určil vítěze. Manchester se tak přiblížil prvnímu Arsenalu po skvělé poslední desetiminutovce.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Joe Hart zastavil míč a s rozehrávkou nijak moc nepospíchá. Zřejmě se po jeho rozehrávce bude jednat o poslední útok tohoto utkání.
     
    90+3
    Odion Ighalo mohl nyní dost zahrozit, kdyby včas nezakročil Aleksandar Kolarov. Ten svým fantastickým zákrokem obral Ighala o míč a odkopl jej pryč.
     
    90+2
    Martín Demichelis nedokázal zajistit míč a zasahovat tak musel Joe Hart. Ten stačil vyboxovat pryč jak míč, tak i Nicoláse Otamendiho. Dopředu se automaticky derou ostatní ofenzivně laděný hráči Manchesteru City.
     
    90+1
    Manchester se stále drží u míče na polovině Watfordu a moc nevypadá, že by se chtěl vzdát vítězství.
     
    90
    Nastavovat se budou 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    89
    Nicméně nyní mohl Odion Ighalo opět rozběsnit tribuny Vicarage Road! Jenže útočníkovi Watfordu se nepoštěstilo a z bezprostřední blízkosti trefil pouze připraveného Joa Harta.
     
    88
    Holebas se dostal přes Bacaryho Sagnu a Wilfrieda Bonyho až dopředu ke kleci Joa Harta. Zde však nedokázal nic vymyslet.
     
    87
    Manchester City je rázem jak na koni a více se stahuje. Watfordu se momentálně vůbec nedaří projít přes zálohu Citizens.
     
    86
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Martín Demichelis.
    85. Sergio AGÜERO - 1:2
     
    85
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán a pro hrotového útočníka Manchesteru City tím nejlepším možným způsobem! Dosud ne moc výrazný SERGIO AGÜERO si naběhl na centr Sagny a přesnou hlavičkou otáčí skóre – 1:2!
     
    84
    Dokončit obrat se snažil Sergio Agüero, který si nabíhal na centr Kevina De Bruyneho. Hrotový útočník Manchesteru City z Argentiny ovšem nedokázal přechytračit v souboji jeden na jednoho Cathcarta.
     
    83
    Nás tak na Vicarage Road čeká dost pekelný závěr. Momentálně je u míče Watford, který se tlačí ke kleci Joa Harta zkouší opět strhnout vedení na svoji stranu.
    82. Yaya TOURÉ - 1:1
     
    82
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno z rohového kopu naprosto elegantním gólem! Aleksandar Kolarov vyslal centr do vápna Watfordu, kde se k míči dostal YAYA TOURÉ. Kapitán Manchesteru City přesnou střelou z voleje do šibenice vyrovnává stav utkání – 1:1!
     
    81
    Zbývá nám do konce zhruba posledních 10 minut. Aktuálně je u míče stále vedoucí Watford, který Manchesteru na hřišti moc nedovoluje.
     
    80
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází José Manuel Jurado, přichází Adlène Guedioura.
     
    79
    Veliká škoda pro Watford! Etienne Capoue se díky jesličkám Otamendimu a přechytračením Mangaly naprosto dokonale uvolnil a ihned pálil. Dokonale vypadající akci však nezpečetil gólem, jelikož pálil mimo.
     
    78
    Nyomovi se vůbec nepodařilo zastavit De Bruyneho, který tak měl zcela volné pole působnosti. Zkoušel tak nacentrovat na Sergia Agüera, který se ovšem k míči moc nedostal.
     
    77
    Kevin De Bruyne zkoušel ihned Wilfrieda Bonyho zapojit do akce a centroval, jenže bývalý útočník ACS s míčem nic nevymyslel.
     
    75
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Eliaquim Mangala, přichází Wilfried Bony.
     
    74
    Holebas zastavil dost stylově Fernandinha a okamžitě přesunul míč na Bena Watsona. Tento watfordský středopolař okamžitě vypálil, jenže tentokrát si Joe Hart vůbec nemusel lámat hlavu. Tato střela šla absolutně mimo.
     
    73
    Eliaquim Mangala našel opět Yayu Tourého, který se snažil napravit kiks ze 68. minuty střelou z dálky. Nicméně tato střela úspěch neslavila, Gomes se ji tak absolutně nemusel zaobírat.
     
    72
    Nyom se ujal autového vhazování. Díky tomuto vhazování se The Hornets stále drží na polovině Manchesteru City a dost zaměstnávají zadáky Citizens.
     
    71
    Po následném rohovém kopu se dostal do akce Sergio Agüero, který však nedokázal protlačit míč až za záda brazilského Gomese.
     
    70
    Nyní se ovšem Gomes musel opět činit! Brazilský gólman se nicméně blýskl famózním zákrokem proti střele Kevina De Bruyneho.
     
    69
    Nyní se u míče drží spíše domácí celek. Watford se aktuálně nikam moc nežene a užívá si vedení.
     
    68
    Kevin De Bruyne našel výtečném pasem Yayu Tourého, který se rozhodl pálit z šestnáctky Watfordu. Velikou škodou pro Manchester City tak je fakt, že Yaya Touré ostře přestřelil klec Gomese.
     
    67
    Jesús Navas i přes nátlak Holebase dokázal odcentrovat na Sergia Agüera spolu s Kevinem De Bruynem. Ani jeden však nedokázali protlačit míč za záda Gomese.
     
    66
    José Jurado se toho nebál a od postranní čáry vyslal vskutku daleký centr, který doputoval až do zámezí na protější straně hřiště. Aleksandar Kolarov jej tak vhodí autem zpět do dění na hřišti.
     
    65
    Fernandinho se po rohovém kopu dostal k míči a mohl pálit, jenže se mu to přes zákrok Britose nepodařilo. Martin Atkinson ovšem faul neviděl a penaltu tak neodpískal.
     
    64
    Gomes vyboxoval centr Bacaryho Sagny na Sergia Agüera. Zařídil tak ovšem rohový kop pro Manchester City.
     
    63
    A opět Capoue! Tentokrát se ujal středopolař Watfordu střely z veliké vzdálenosti. Jeho projektil nakonec Joe Hart pohledem vytlačil mimo tři tyče manchesterské klece.
     
    62
    Yaya Touré nezvolil pas na Sergia Agüera a mohl litovat, jelikož se nedostal do zakončení a o míč ho připravil Capoue čistým způsobem.
     
    61
    Příchozí Jesús Navas se ihned zapojil do kombinačního stylu hry hostujícího celku. Manchester se snaží rozhodit soupeře a zaútočit, jenže se jim to dnes nějako nedaří.
     
    60
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Jesús Navas.
     
    59
    Watford se po oné chvíli přesunul opět ke kleci Citizens. Zde domácí The Hornets začínají kombinovat a zkoušejí Joa Harta překonat podruhé.
     
    58
    Sergio Agüero se dostal po delší době k míči a snažil se proběhnout s míčem dál, jenže si nezpracoval kulatý nesmysl ideálně. Hrotový útočník Manchesteru City tak přišel o naservírovanou příležitost.
     
    57
    David Silva se pro změnu pokoušel vyrovnat taktéž z rohového kopu. Nicméně jeho centr od rohového praporku nalezl pouze hlavičku Britose, který míč odhlavičkoval pryč.
    55. Aleksandar KOLAROV - 1:0
     
    55
    Watford právě vstřelil branku!
    A Watford jde do vedení! Ben Watson se ujal rohového kopu a poslal míč přímo do malého vápna. Zde letící balon tečoval hlavičkou naslepo za záda překvapeného Harta hostující ALEKSANDAR KOLAROV. Kdyby Kolarov míč netečoval, tak by se jednalo o vskutku majestátní branku – 1:0!
     
    55
    Na druhé straně zapříčinil Eliaquim Mangala rohový kop pro Watford po souboji s Odionem Ighalem. K rohovému praporku se opět staví Ben Watson.
     
    54
    No a po rohovém kopu pálil Fernandinho! Fernandinho se ujal hlavičky z malého vápna a poslal míč velmi těsně nad odkrytou klec domácího Watfordu.
     
    53
    Kevin De Bruyne obral Bena Watsona o míč a Manchesteru se tak okamžitě podařilo založit útok. Nakonec pálil De Bruyne, jenže jeho projektil byl Cathcartem tečován mimo klec Watfordu na rohový kop pro Manchester.
     
    52
    To se jim zatím moc nedaří. Manchester tak kombinuje a do svých kombinacích zapojuje veškeré možné hráče, kteří by mohli roztáhnout hru více na křídla.
     
    51
    Bacary Sagna se následně dostal k odkopnutému míči a podařilo se mu přesunout jej do útoku Citizens. Manchester se ovšem zatím nedokázal usadit u klece Watfordu, pouze se snaží projít skrze obranu Watfordu.
     
    50
    Nyom po souboji s Raheemem Sterlingem doslova donutil Raheema Sterlinga fauloval a vybojoval si tak volný přímý kop. K němu se postavil Ben Watson, ten však svým centrem nalezl pouze Kevina De Bruyneho. Ten už míč okamžitě odkopl.
     
    49
    Nicméně z rohového kopu nic nevzešlo a Manchester City se postaral o přesun kulatého nesmyslu na druhou polovinu hřiště. Zde si však balon moc nepobyl a ihned se stěhuje zpět k brance Joa Harta.
     
    48
    Ke střele se dostal autor standardních situacích Ben Watson, který tak zaměstnal Joa Harta. Jenže Joe Hart předvedl skvělý zákrok a vytěsnil tak míč na rohový kop.
     
    47
    A právě u vápna Manchesteru City aktuálně domácí celek kombinuje ve snaze více otevřít obranu Citizens. To se jim však zatím nedaří.
     
    46
    O rozehrávku druhého poločasu se postarali fotbalisté Watfordu, kteří okamžitě nakopávají míč ke kleci Joa Harta.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je za námi. Od obou celků zatím sledujeme vyrovnanou partii a nedá se říct, který celek by měl navíc. Čeká nás tak jistě zajímavá druhá polovina. Do té půjdeme za stavu 0:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta nad rámec řádné hrací doby.
     
    44
    Ben Watson se ujal další exekuce standardní situace a tentokrát si za cíl svého centru vybral Odiona Ighala. K němu se sice míč dostal, ovšem poté nedokázal hrotový útočník Watfordu nic kloudného vymyslet.
     
    43
    I nadále se domácí drží u šestnáctky Manchesteru City, i nadále ale nedokáží vyslat na Joa Harta žádnou střelu. Obrana Manchesteru City aktuálně hraje hodně spolehlivě.
     
    42
    Po autovém vhazování Watfordu se opět dostal k míči Watford, jenže ani tentokrát se The Hornets nepodařilo dostat míč k Joovi Hartovi, či ho jakkoliv jinak ohrozit.
     
    41
    Joe Hart se tak postaral o rozehrávku, jenže jeho rozehrávka moc úspěch neslavila. Míč se po chvíli odkutálel do zámezí a byl tak de facto darován domácímu celku.
     
    40
    José Jurado vyslal něco mezi centrem a střelou k tyčce Joa Harta zpoza šestnáctky manchesterského celku. Tak či onak se však k míči nikdo nedostal a Joe Hart se tak může těšit z odkopu od své klece.
     
    39
    Allan Nyom (WAT) se ocitl ve vápně Manchesteru City a spadl na zem. Svůj pád ovšem dosti znatelně nasimuloval, za což mu byla udělena žlutá karta.
     
    38
    I po zákroku Fernandinha se však s kapkou štěstí podařilo Watfordu usadit na polovině Citizens a začít kombinovat. Jen jim zatím nějako nevychází střelba.
     
    37
    Po průchodu Tourého se dostal k míči Kevin De Bruyne, který se však opět moc nečinil před šestnáctkou Watfordu. Následně se Abdi pokoušel založit nový útok Watfordu, jenže neprošel přes Fernandinha.
     
    36
    Holebas udržel míč i přes nátlaky Fernandinha. Díky tomu se tak domácím podařilo udržet hostující Manchester City chvíli pod tlakem, na branku Harta však nevystřelili.
     
    35
    Po rozehrávce Gomese na Troye Deeneyho se dostal k míči nečekaně Joe Hart, který se tak zapojuje do kombinační hry Citizens.
     
    34
    Yaya Touré vyslal dlouhý centr na Sergia Agüera, jenže ten nedokázal projít přes Cathcarta. Raději tak přihrál na Kevina De Bruyneho, který na svou střelu bude však chtít nejspíše rychle zapomenout.
     
    33
    Ben Watson si elegantně vyměnil míč s Odionem Ighalem, jenže tomu učinil přítrž Eliaquim Mangala. Po jeho jednání se tak dostal k balonu Fernandinho, který se pokoušel osamostatnit Kevina De Bruyneho. Přihrávka Fernandinha byla však moc rychlá a nad De Bruyneho síly.
     
    32
    Nicolás Otamendi si všiml vyběhnutého Kevina De Bruyneho a zkoušel se tak tomu přizpůsobit. Vyslal tak dlouhý pas na záložníka Citizens, jenže pas byl dost nepřesný a míč se tak dostal do držení Holebase.
     
    31
    A opět pálil ofenzivně laděný bek Aleksandar Kolarov. I tentokrát ovšem mířil těsně nad klec Gomese, který se tak nemusel namáhat se zákrokem.
     
    30
    Nyní se po nepovedené rozehrávce The Hornets dostal k míči Sergio Agüero. Jenže jeho střela z dost ostrého úhlu letěla mimo klec Gomese.
     
    29
    David Silva se prodral s míčem až ke kleci Gomese a rázem se děly věci! Nejprve dorážel Fernandinho, jenže jeho dorážku stihl Gomes znovu vytěsnit na Davida Silvu, který se tak odhodlal pro nůžky. Nůžky však našly pouze Raheema Sterlinga, který pálil pro změnu těsně mimo klec Watfordu.
     
    28
    Nyom si všiml nabíhajícího Aleksandara Kolarova a hned učinil patřičná opatření. Jelikož si na hypotetický Kolarův pas nabíhal dost dobře Sterling, tak Nyom Kolarova odzbrojil dost elegantním způsobem o míč.
     
    27
    Nicolás Otamendi opět zastavil rozjíždějící se útok Watfordu a díky svému pasu na Mangalu rozjíždí tak další útok Manchesteru City.
     
    26
    David Silva se s míčem dostal až do šestnáctky Watfordu, zde tak zkoušel nalézt Sergia Agüera. K Argentinci se však míč nestihl dostat přes zákrok připraveného Gomese.
     
    25
    Yaya Touré se dral dopředu. Jeho sólový průnik však skončil dost brzo díky faulu Capoueho, který Tourého fauloval skluzem zezadu.
     
    24
    To zkoušel napravit Raheem Sterling, jenže letní posila Manchesteru City nedokázala dopravit centr Kevina De Bruyneho do klece Gomese. Centr bývalého záložníka Wolfsburgu letěl přespříliš vysoko.
     
    23
    Yaya Touré se zmocnil míče a raději přihrál opět dozadu na zadáky Manchesteru City, kteří mají větší přehled o hře. Manchester se nyní poctivě drží u klece Watfordu, ovšem beze střely.
     
    22
    Joe Hart se tak ujal výkopu a pokoušel se přenést hru před klec Watfordu, jenže to se mu moc nepovedlo. Po následné akci Watfordu se Aleksandar Kolarov ujímá autového vhazování na své polovině.
     
    21
    Watford se tak ujal rohového kopu číslo 2. Opět se k míči postavil Ben Watson, který tentokrát nalezl Britose. Po jeho hlavičce mohl pálit Cathcart, jenže toho porazil v rychlostním souboji Joe Hart, který tak lapil míč.
     
    20
    Odion Ighalo se dral dopředu, jenže zde narazil na Eliaquima Mangalu. Souboj on sice prohrál, jenže získal rohový kop pro Watford.
     
    19
    Z veliké dálky pálil Kevin De Bruyne, jehož střelu Gomes vyrazil pouze před sebe. Zde ovšem číhal Sergio Agüero, kterého míč jen tak tak přeskočil.
     
    18
    A právě Ben Watson se odhodlal ke střele, kterou směřoval k bližší šibenici. Nicméně se trochu ukopl, jelikož jeho střela letěla nad tři tyče, které jsou střežené Joem Hartem.
     
    17
    Po faulu Tourého se dostává Ben Watson k exekuci volného přímého kopu kousínek za vápnem Manchesteru City, který začíná se stavěním zdi.
     
    16
    Raheem Sterling zkoušel s Davidem Silvou rozjet další útočnou akci Manchesteru City. Sice se jim podařilo zmást obranu soupeře, jenže na Gomese nedokázali vystřelit.
     
    15
    Kevin De Bruyne opět zkoušel centrovat, jenže i tentokrát nalezl Cathcarta, který tak logicky centrovaný míč od De Bruyneho odkopl pryč.
     
    14
    Po výtečném zákroku Joa Harta se hra přesunula více do středu hřiště. Zde se u míče aktuálně drží Manchester City, který pomalými kombinacemi zkouší rozjet nějakou útočnou akci.
     
    13
    Z následného pokusu Manchesteru City o útok nic nevzešlo a dopředu tak šel Watford. Konkrétně Odion Ighalo se dostal do zakončení, jenže z bezprostřední blízkosti mířil pouze do připraveného Joa Harta.
     
    12
    Fanoušci Manchesteru si nyní hodně oddychli, jelikož Troy Deeney se propasíroval až do šestnáctky Manchesteru City, ovšem zde si vzal slovo Aleksandar Kolarov. Ten složil Deeneyho k zemi ve vlastním pokutovém území kapku sporným způsobem, penalta se však nepíská.
     
    11
    Domácí Watford se dostal k prvnímu rohovému kopu, konkrétně Ben Watson se od rohového praporku opřel do míče. Středopolař Watfordu ovšem nalezl pouze Kevina De Bruyneho.
     
    10
    Aleksandar Kolarov sice viděl volného Raheema Sterlinga, ovšem raději se pokoušel o centr na Sergia Agüera. Letící míč však Gomes viděl a neměl s ním sebemenší problém.
     
    9
    Fernandinho našel skvěle Tourého, jenže kapitánovi hostů se nepodařilo prodrat míč na Kevina De Bruyneho přes Britose, který následně kulatý nesmysl odkopává pryč z šestnáctky Watfordu.
     
    8
    Yaya Touré místo přihrávky dopředu na Agüera zvolil raději pas dozadu na Eliaquima Mangalu. Ten zase posunul na Joa Harta a zapojil ho tak do kombinační hry Citizens.
     
    7
    Troy Deeney se pokoušel prodrat se přes Otamendiho ve spolupráci s Ighalem, jenže Nicolás Otamendi se nenechal překonat a míč raději odkopává od své šestnáctky.
     
    6
    Kevin De Bruyne se opřel do centru a nalezl Aleksandara Kolarova. Rána tohoto beka Citizens letěla ovšem mimo tři tyče Watfordu.
     
    5
    Což se jim povedlo a dopředu šel tak Etienne Capoue, který zkoušel projít přes Eliaquima Mangalu. Ten složil svého protivníka k zemi čistým způsobem.
     
    5
    Posléze se ovšem k dalšímu autovému vhazování dostali domácí. Konkrétně José Jurado poslal míč zpět na zadáky Watfordu, kteří aktuálně hledají skulinku v obraně Manchesteru City.
     
    4
    Nyní se Bacarymu Sagnovi nepodařilo dostat míč přes Josého Jurada, který tak zapříčinil autové vhazování manchesterského celku.
     
    3
    Almen Abdi se za hranicí pokutového území Joa Harta dostal k míči a okamžitě pálil. Jeho výsledná dělovka letěla jen těsně nad klec zaskočeného Joa Harta.
     
    2
    Odion Ighalo nedokázal svou patičkou nalézt Capoueho, jelikož se míč dostal do držení Fernandinha. Ten okamžitě peláší s míčem daleko od Harta.
     
    1
    Bacary Sagna skvěle připravil Troye Deeneyho o míč a následným pasem na De Bruyneho přesouvá hru ke kleci Gomese.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali fotbalisté Manchesteru City, kteří okamžitě přenáší hru blíže ke kleci Joa Harta.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči právě vstupují na trávník zaplněného Vicarage Road. Samostatné utkání začne za pár okamžiků.
     
    Úvodní sestavy:

    Watford FC: Gomes – Nyom, Cathcart, Britos, Holebas – Abdi, Capoue, Watson, Jurado – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Arlauskis – Prödl, Behrami, Oularé, Guedioura, S. Berghuis, Anya.

    Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov – Fernandinho, Y. Touré – De Bruyne, Silva, Sterling – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Fernando, Bony, Navas, Clichy, Demichelis.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Mike Mullarkey, Stephen Child, Tim Robinson.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Pohled na Vicarage Road, kde se odehraje dnešní duel.

     
    MANCHESTER CITY

    To hosté vstupují do utkání jako favorit. Citizens se v úterý střetli s překvapením letošního ročníku – Leicesterem City. V tomto vyrovnaném napjatém utkání nakonec gól nepadl a oba celky si rozdělily po bodu za remízu 0:0. I díky tomuto šli manchesterští fotbalisté do nového roku ze třetího místa se ztrátou 3 bodů na první Arsenal a druhý Leicester. Na záda Manchesteru navíc dýchá Tottenham, který má ztrátu jeden bod na Citizens. Hosté se jistě budou chtít přiblížit prvnímu Arsenalu a dnes si do Watfordu jedou jednoznačně pro výhru.
     
    WATFORD FC

    Domácí celek bude chtít napravit prohru 1:2 s Tottenhamem, která mu překazila sérii pěti zápasů bez porážky. Aktuálně se Watford nachází na deváté příčce tabulky se ziskem devětadvaceti bodů. Jenže právě 29 bodů má s Watfordem i West Ham a Stoke. The Hornets se tak jistě budou chtít odlepit, podaří se jim porazit silný Manchester?
     
    Příjemný druhý den nového roku u sledování anglické Barclays Premier League! Fotbal v Anglii se přes zimu nezastavuje a nás tak čeká 20. kolo tuzemské nejvyšší soutěže. Zaměříme se na duel mezi celky Watford FC a Manchester City. Tímto večerním utkáním vás provede Karel Janeba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Karel Janeba

    Branky: 55. Kolarov (vla.) – 82. Y. Touré (Kolarov), 85. Agüero (Sagna)

    Karty:   39. Nyom (WAT)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:10.
    Watford FC: Gomes – Nyom, Cathcart, Britos, Holebas – Abdi, Capoue, Watson, Jurado (80. Guedioura) – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Arlauskis – Prödl, Behrami, Oularé, Guedioura, S. Berghuis, Anya.

    Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Mangala (75. Bony), Kolarov – Fernandinho, Y. Touré – De Bruyne, Silva, Sterling (60. Navas) – Agüero (86. Demichelis).
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Fernando, Bony, Navas, Clichy, Demichelis.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Mike Mullarkey, Stephen Child, Tim Robinson

    Diváci: 20 676
    bahis siteleri