Crystal Palace – Chelsea 0:3 (kon.) | Everton – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Everton FC
1:1 (1:1)
Tottenham Hotspur
Neděle 03.01.2016, 17:00 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! V dohrávce 20. kola anglické Premier League domácí Everton FC remízoval s Tottenhamam Hotspur 1:1!

    První poločas posledního zápasu 20. kola anglické Premier League nabídl povedenou podívanou! Tottenham vstoupil do utkání velmi aktivně, a měl své šance. Hned v deváté minutě trefil tyč krásnou střelou Harry Kane. Domácí byli velmi pasivní, avšak ve 22. minutě se dostali do vedení! Lukaku sklepl míč pro Aarona Lennona, který se pěknou střelou dokázal prosadit! Hned o osm minut později mohl být vyrovnanáno, jenže krásnou střelu Daviese zastavilo břevno. Spurs se dočkali až v závěru, kdy si míč ve vápně zpracoval Dele Alli, a přesnou střelou srovnal stav!

    Ve druhém poločase se hra vyrovnala, a viděli jsme šance na obou stranách! Po příchodu Gerarda Deulofeua se hra Toffie výrazně zvedla, a byl to právě španělský křídelník, který hledal na zadní tyči Romela Lukaku, ten však těsně na míč nedosáhl! Deset minut před koncem se do míče opřel domácí Bešić, jehož ránu však Lloris výborným zákrokem vyrazil! V samotném závěru měl ještě šance Everton, nicméně branku jsme již neviděli.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (18:57:53)
    Everton a Tottenham letos remízovali již devěkrát, což žadný jiný tým "nedokázal"

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V samotném závěru měl ještě Everton dvě velké šance! Do pokutového území postupoval opět Romelu Lukaku, jehož ránu zblokoval pohotový Alderweireld. Následně se k míči dostal Barkley, jehož střelu na zadní tyč dokázal Lloris vyrazit!
     
    90+2
    Toffies následně vyrazili do rychlého protiútoku, a Ross Barkley poslal přihrávku na Romela Lukaku, který dokázal udržet míč před napadajícím Vertonghenem, a postupoval až do vápna. Jeho následná střela však skončila nad brankou!
     
    90+2
    Na druhé straně se dostal do kombinace Tottenham, a hned dva nebezpečné centry do vápna poslal Eric Dier. Ani jeden z nich však nikoho ze Spurs nenašel. Obrana Evertonu byla pozorná!
     
    90+1
    Na pravém křídle spolupracoval Seamus Coleman společně s Deulofeuem, který také odcentroval. Španělský křídelník našel před vápnem Johna Stonese, který se opřel do míče z voleje. Jeho dělovka však trefila pouze hlavu Vertonghena!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Statistiky Delleho Alliho z dnešního zápasu. Tottenhamu zjevně roste velký talent!

     
    89
    Obrovský risk teď předvedl ve vlastním vápna mladý John Stone, který byl pod velkým tlakem napadajícího Harryho Kanea. Mladý anglický stoper však potvrdil, proč se o něj zajímají velké kluby z Premier League, a s ledovým klidem si počkal na faul útočníka Spurs!
     
    88
    Poslední střídání Tottenhamu v tomto zápase! Ze hřiště odchází Erik Lamela, který v dnešním zápase nepodal špatný výkon. Na poslední minuty míří na hřiště Onomah!
     
    88
    Rozehrávky domácího rohového kopu se ujal Gerard Deulofeu, jehož centr na přední tyči prodloužil John Stones. Poté se však již nikdo z domácích k hlavičce nedostal!
     
    87
    Tom Carroll cyhboval ve středu hřiště, a nabídl míč Cleverleymu. Bývalý středopolař United našel na pravém křídle Rosse Barkleyho, jehož centr měl najít Romela Lukaku. Před ním však míč odkopl na rohový kop Vertonghen!
     
    86
    Gerard Deulofeu udělal ve středu kličku proti Carrollovi, a odcentroval. Jeho centr skončil v levé části vápna, kam si pro míč došel Hugo Lloris. Francouzský reprezentační brankář málem chytil míč za vápnem, nakonec však vše proběhlo v pořádku!
     
    85
    Everton se však následným dobrým napadáním dokázal probojovat k míči, a momentálně kombinuje na útočné polovině. Dočkáme se vedoucí branky?
     
    84
    Tottenham dlouhou dobu kombinoval na útočné polovině, avšak Everton pozorně bránil. Ve středu hřiště to následně zkusil Erik Lamela, jehož střela však byla zablokovaná!
     
    83
    Tottenham provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Dele Alli, který dnes podal velmi dobrý výkon, a postaral se o vyrovnání. Mauricio Pochettino posílá misto něj na hřiště Nacera Chadliho!
     
    83
    Utkání již pomalu směřuje ke svému konci, a na Goodison Parku je skóre stále nerozhodné. Změnit to mohl Kyle Walker, který si naběhl do vápna na míč od Carrolla. Anglický bek však těsně míč nestihl na hrací ploše!
    Christian Eriksen a jeho "aktivita" před střídáním

    Jan Havlovic

    Branky: 22. Lennon (R. Lukaku) – 45+1. Alli (Alderweireld)

    Karty:   35. Coleman (EVE) – 72. Carroll (TOT)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:16. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:11.
    Everton FC: Howard – Coleman, Ra. Funes Mori, Stones, Baines – Barkley, Barry (C), Cleverley – Lennon (60. Deulofeu), R. Lukaku, Koné (60. Bešić).
    Náhradníci: Robles – Jagielka, Mirallas, Bešić, Deulofeu, L. Osman, Galloway.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Carroll – Lamela (88. Onomah), Alli (83. Chadli), Eriksen (69. Son Heung-min) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Rose, Bentaleb, Son Heung-min, Trippier, Chadli, Onomah.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Ledger, West (vš. Anglie)
    bahis siteleri