Udinese – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Chievo – AS Řím 3:3 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Lazio – Carpi FC 0:0 (kon.) | AC Milán – Bologna 0:1 (kon.) | Palermo – Fiorentina 1:3 (kon.)
Sassuolo – Frosinone 2:2 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Neapol – Turín 2:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
2:2 (1:2)
Frosinone Calcio
Středa 06.01.2016, 15:00 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! US Sassuolo Calcio nedokázalo v domácím prostředé otočit duel s Frosinone Calcio, a pouze remízovalo 2:2!

    První poločas nabídl zajímavou podívanou, a hned tři branky! V šestnácté minutě se do vedení dostalo překvapivě Frosinone, když obrovskou hrubku předvedl gólman Cosigli, a gól byl připsán Federicu Dionisimu. Domácí celek se však velmi rychle oklepal, a jíž po šesti minutách bylo vyrovnáno zásluhou Gregorie Defrela! Poločas se již pomalu chýlil ke svému konci, avšak v poslední minutě se prosadil hostující celek, který se zásluhou Arlinda Ajetiho dostal zpět do vedení!

    Ve druhém poločase se Sassuolo hnalo za vyrovnáním, nicméně obrana Frosinone dlouho odolávala! Až v 75. minutě se dokázal přesnou střelou z vápna prosadit Diego Falcinelli! V závěru měl ještě domácí celek obrovskou šanci, avšak Vrsaljko mířil mimo.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:54:33)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Naopak na druhé straně dostává druhou žlutou kartu středopolař Pellegrini, který hodně tvrdým skluzem dohrál Paganiniho. Sassuolo tak bude poslední minutu dohrávat v oslabení!
    90+3. Obrovská šance Vrsaljka gólem neskončila
     
    90+3
    Stoprocentní šance domácího celku! Ve středu hřiště se dostal k míči Magnanelli, který přesně načasovaným centrem našel ve vápně zcela volného Šimone Vrsaljka. Chorvatský obránce však nedokázal míč nasměrovat do branky!
     
    90+2
    Hostující stoper Diakité svedl hodně tvrdý souboj s Falcinellim, po kterém zůstal ležet na zemi domácí borec. Hlavní rozhodčí stál poblíž, a nedovolený zákrok neodpískal, což se domácím pochopitelně nelíbilo!
     
    90+1
    Hned v první nastavené minutě se dostal do zakončení Pellegrini, který natáhl z velké dálky. Jeho rána však prolétla nad brankou Lealiho!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Sassuolo vybojovalo v poslední minutě základní hrací doby rohový kop. Rozehrávky se zhostil Magnanelli, který svým centrem našel ve vápně Berardiho, jeho rána však byla zablokovaná!
    O vyrovnání se postaral Diego Falcinelli. Dokáže Sassuolo ještě vstřelit rozhodující branku?

     
    88
    Kmenový hráč Juventusu, Domenico Berardi, se následně přesunul na útočnou polovinu, a nadýchaným centrem se pokoušel vybídnout k zakončení Pelusa, ten však na míč nedosáhl!
     
    87
    Domenico Berardi zabojoval ve středu hřiště, a dokázal získat míč v soouboji se Sammarcem. Italský záložník se však se ztrátou míče nesmířil, a tak následně fauloval!
     
    87
    Teď však obránci Frosinone zaváhali, a Duncan poslal průnikovou přihrávku pro Pelusa. Jeho následnou střelu však včas zablokoval obránce Ciofani. Z následného rohového kopu se Sassuolo prosadit nedokázalo!
     
    86
    Svěřenci trenéra Di Francesca i nadále obléhají pokutové území Frosinone, a pokoušejí se dostal do ideálně palebné pozice. Hostující obrana však pracuje velmi dobře!
     
    85
    O další střelecký pokus domácího celku se postaral Magnanelli, který natáhl ke střele za vápno. Jeho pokus však letěl vysoko nad branku!
    84. Nebezpečná rána Domenica Berardiho
     
    84
    Do pokutového území dostal přihrávku Diego Falcinelli, který následně poslal míč pod sebe pro Domenica Berardiho, který se opřel do míče. Jeho rána však vylétla nad branku Lealiho!
     
    83
    Hráči hostujícího týmu se naopak dostali k míči, a vyrazili do protiútoku. Po pravé straně postupoval Tonev, který následně dokázal odcentrovat přes obránce. Jeho centr však domácí obrana odklidila!

    Jan Havlovic

    Branky: 22. Defrel, 75. Falcinelli (Duncan) – 16. Dionisi, 45. Ar. Ajeti (Pavlovic)

    Karty:   32. Pellegrini (SAS), 44. Peluso (SAS) – 73. Leali (FRS), 79. Pavlovic (FRS)   90+3. Pellegrini (SAS)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 15:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:21.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Laribi (60. Duncan), Magnanelli, Pellegrini – D. Berardi, Defrel (71. Falcinelli), Floro Flores (79. N. Sansone).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Antei, Biondini, Falcinelli, Politano, N. Sansone, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan.

    Frosinone Calcio: Leali – Ciofani, Diakité, Ar. Ajeti, Pavlovic – Chibsah (76. Frara), Gucher, Sammarco – Tonev – Ciofani (81. S. Longo), Dionisi (69. Paganini).
    Náhradníci: Zappino – Crivello, Russo, Gori, Blanchard, Frara, S. Longo, Paganini, Bertoncini.

    Rozhodčí: Luca Pairetto – Stallone, De Pinto (vš. Itálie)
    bahis siteleri