Vladivostok – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Chabarovsk – Nižněkamsk 2:3 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Minsk – Soči 2:3 (1:2 po s.n.) | Dynamo Moskva – Riga 2:1 (kon.)
Viťaz – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Neděle 10.01.2016, 08:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš ZOHORNA - 2:3
     
    54:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí jsou svým soupeřům znovu na dostřel jediného gólu! TOMÁŠ ZOHORNA obdržel přihrávku do jízdy, pronikl do útočného pásma, udělal kličku do strany a poté pohotově zakončil. Asistence: Niclas Bergfors.
    Kirill LJAMIN - 1:3
     
    39:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé části si hosté berou dvoubrankový náskok zpět! Po přihrávce zprava vystřelil od modré čáry KIRILL LJAMIN a trefil se naprosto přesně. Hokejisté domácího celku si sice stěžovali, protože Pěčurskij byl nepatrně atakován jedním z útočníků. Gólman Amuru se však v době střely nenacházel ve svém brankovišti, byl povyjetý a gól tak po konzultaci s videorozhodčím platí. Bez asistence.
    Jevgenij GRAČJOV - 1:2
     
    35:31
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti příznivců domácího týmu vstřelili hokejisté Amuru kontaktní branku! JEVGENIJ GRAČJOV se z pravé strany prodral až před gólmana, kterého překonal střelou zblízka. Asistence: Niclas Bergfors.
    Ryan STOA - 0:2
     
    25:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Žukov zaútočil na levé straně a vyslal střelecký pokus. Pěčurskij puk vyrazil před sebe a z dorážky rozvlnil síť RYAN STOA. Asistence: Michail Žukov.
    Andrej STAS - 0:1
     
    16:05
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a otevírají skóre zápasu! Žukov poslal puk do předbrankového prostoru a z bezprostřední blízkosti zasunul touš za brankovou čáru ANDREJ STAS. Asistence: Michail Žukov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 36. Gračjov (Bergfors), 55. Zohorna (Bergfors) – 17. Stas (Žukov), 26. Stoa (Žukov), 40. Ljamin


    Amur Chabarovsk: Pěčurskij (Alikin) – Zub, Aťjušov, Kolář, Čerepanov, Ibragimov, Stalnov – Tarasov, Bergfors, Zohorna – Litovčenko, Gračjov, Dedunov – Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin, Byvalcev – Wandell, Železnov, Aliu, Pervušin
    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin (Sudnicin) – Rjasenskij, Ljamin, Bryncev, Sergejev, Ščitov, Kuzmin, Jevsejenkov – Stas, Volkov, Žukov – Polygalov, Kvapil, Stoa – Jakimov, Sexton, Grigorenko – Porjadin, Kitarov, Kulikov, Zdunov

    Rozhodčí: Buturlin, Ščenjov – Palej, Raming
    bahis siteleri