Zvolen – Nitra 4:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Martin – Skalica 5:3 (kon.)
Poprad – Trenčín 2:4 (kon.) | Piešťany – Žilina 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 10.01.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    GAŠPAROVIČ - 2:4
     
    49:04
    Trenčín dal gól!
    Dukla strieľa gól v tretej tretine a navyšuje svoje vedenie! Po pravom krídle potiahol puk do pásma Rehák a nahodil ho smerom na bránu. Od betónu brankára Svobodu sa puk odrazil na hokejku JAKUBA GAŠPAROVIČA v okolí bránkoviska a skončil v bráne!
    Asistencia: Denis Rehák.
    L. NOVÁK - 2:3
     
    36:01
    Trenčín dal gól!
    Dukla využila ponúknutú presilovú hru v dĺžke 5 minút úplne naplno! Puk sa na modrú dostal k Drtinovi, ktorý ho nahodil na bránu. Dlouhý dorážal, nebol však úspešný, no následne LUKÁŠ NOVÁK už dorazil cez ležiaceho Svobodu!
    Asistencie: Radek Dlouhý, Jiří Drtina.
    HATALA - 2:2
     
    33:02
    Trenčín dal gól!
    Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia a presilová hra v čase 3 minúty a 17 sekúnd im ešte bude k dispozícii! Puk sa dostal na modrú čiaru k ANDREJOVI HATALOVI, ktorý delovkou prestrelil všetkých hráčov a Svobodovi nedal šancu!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Michal Hlinka.
    PALOČKO - 2:1
     
    26:03
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva aj druhú presilovku a dostáva sa do vedenia! Kroták vypálil z pravého kruhu. Strela sa odrazila od Cháberových betónov, následne na Fabianovu hokejku a potom na čepeľ MATÚŠA PALOČKA, ktorý už nemal problém doraziť do prázdnej brány!
    Asistencie: Štefan Fabian, Arne Kroták.
    PALOČKO - 1:1
     
    22:57
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia! Kroták si prevzal puk v obrannom pásme, vykorčuľoval s ním po ľavom krídle a zastavil sa tesne za modrou čiarou. Na osi ihriska našiel MATÚŠA PALOČKA, ktorý presnou strelou k ľavej žrdi prekonal Cháberu!
    Asistencie: Arne Kroták, Andreas Štrauch.
    D. NOVÁK - 0:1
     
    14:28
    Trenčín dal gól!
    Dukla otvára skóre stretnutia a veľmi nečakaným spôsobom, najmä pre domáceho gólmana! DOMINIK NOVÁK vykorčuľoval za pukom na zadný mantinel, prešiel s ním až ku pravému kruhu odkiaľ vystrelil švihom. Svoboda mal síce odkrytý výhľad, no puk mu prešiel okolo lapačky do brány!
    Asistencie: Jozef Švec, Michal Toman.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 23. Paločko (Kroták, Štrauch), 27. Paločko (Fabian, Kroták) – 15. D. Novák (Švec, Toman), 34. Hatala (Petrovický, Hlinka), 37. L. Novák (R. Dlouhý, Drtina), 50. Gašparovič (Rehák)


    HK Poprad: Svoboda (Just) – Suchý, Briják, Gáborčík, Fabian (A), D. Šterbák, Kasík, Malina – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Rusnák, Paločko – Rapáč, Paukovček, Štrauch – Achs, Bajaruns, Števuliak
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kompas) – Pavlikovský (A), Drtina, Hatala, Rehák, Holenda, Ryzák, Nechala, Pařízek – Gašparovič, R. Dlouhý, L. Novák – Hlinka, Petrovický (C), Melichárek (A) – Šišovský, Troliga, D. Hudec – Švec, Toman, D. Novák

    Rozhodčí: J. Konc – Gavalier, Smrek

    Diváci: 1464
    bahis siteleri