Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dmitrij MALCEV - 3:0
     
    55:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostujícímu obránci utekl kotouč k DMITRIJI MALCEVOVI, jenž z vlastní obranné třetiny nasměřoval kotouč do branky. Lokomotiv dává branku v oslabení a rozhoduje definitivně o své výhře! Bez asistence.
     
    55:23
    Michail Birjukov opouští branku a hosté hrají v šesti!
     
    54:47
    Kaspars Daugavins našel přesnou přihrávkou mezi kruhy Jevgenije Mozera, který měl na holi branky. Ovšem hostující útočník ve vyložené šanci přestřelil horní roh branky Alexeje Murygina!
     
    54:26
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:26
    Torpedo bude mít šanci na snížení a zápas by mohl dostat nový náboj. Menší trest za podražení dostává Denis Mosaljov.
     
    51:29
    Hostující obránce udělal ve středním pásmu obrovskou chybu, po níž se Jaroslavl dostala do přečíslení dvou proti jedinému obránci. Celou situaci na sebe vzal Pavel Kraskovskij, jenž si položil brankáře, ale následnou střelou po ledě trefil jeho beton!
    Denis MOSALJOV - 2:0
     
    46:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Trestu hodně se zachovala hostující obrana, která pustila Stanislava Čistova od zadního mantinelu až před branky, kde si kotouč vzal DENIS MOSALJOV, který poslal černou gumu do branky. Asistence: Stanislav Čistov a Ilja Ljubuškin.
    Jegor AVERIN - 1:0
     
    42:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Konečně jsme se dočkali branky a vstřelil ji v přesilové hře Lokomotiv! Daniil Apalkov přihrávka před brankou, kde přišel šťastný odraz od brusle JEGORA AVERINA. Michail Birjukov neměl nejmenší šanci zasáhnout, a tak loví kotouč poprvé ze své branky. Asistence: Daniil Apalkov.
     
    42:49
    Po radosti domácího celku ukázal jeden z hlavních sudích, že bude volat kolegu u videa, protože na hranici brankoviště přišel zásah bruslí!
     
    41:46
    Domácí tým se po střele mohl radovat z úvodní branky, ale to by jeden z hráčů musel z následné dorážky trefit úplně prázdnou bránu!
     
    41:17
    Za podražení za brankou soupeře dostává dvouminutový trest Carten Ashton.
     
    38:36
    Na hranici brankoviště byl Sergej Kosticyn, jenž dostal i kotouč a obtočil se kolem svého strážce, ale Alexej Murygin vytáhl parádní zákrok betonem!
     
    35:40
    Před branku se nacpal Daniil Apalkov, který se dostal k bekhendovému zakončení. Ovšem střela po ledě zamířila do betonu Michaila Birjukova, který následně posunul branku, a tak se hra přerušuje!
     
    35:13
    Dalším vyloučeným hráčem je Stanislav Jegoršev, jenž nejprve dohrál čistě u mantinelu soupeře, ale následně ho také podrazil a už sedí na trestné lavici.
     
    30:12
    První přesilovou hru si zahraje také Lokomotiv, jelikož podražením si pomohl v obranném pásmu Jurij Sergijenko.
     
    23:48
    Je tu půlminutová přesilová hra hostujícího celku pět na tři. Za podražení dostává další menší trest Vladislav Gavrikov.
     
    22:19
    Je tu další početní výhoda pro hostující tým. V obranné třetině si sekáním pomohl Ilja Ljubuškin, jenž už putuje na trestnou lavici.
     
    19:11
    Je tu první přesilová hra dnešního zápasu, za nedovolené bránění dostává menší trest domácí Vladislav Gavrikov.
     
    13:40
    Tlak hostujícího celku stoupá a po rotaci v rohu hrací plochy přišla přihrávka před branku, kam si najel Vjačeslav Kuljomin, jenž měl před sebou odkrytou branku. Ovšem ve vyložené šanci člen čtvrté formace vyhořel!
     
    08:06
    Dlouhý pas až na útočnou modrou čáru dostal Carl Klingberg, který se od mantinelu dostal až mezi kruhy, ale bekhendovým pokusem trefil jen rameno Alexeje Murygina!
     
    04:28
    Střelecký pokus domácího obránce srazil před brankovištěm Jegor Koršak, který ovšem netrefil prázdnou klec, ale orazítkoval jen tyčku!

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 43. Averin (Apalkov), 47. Mosaljov (Čistov, Ljubuškin), 56. Malcev


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Grigorjev, Koledov, Gavrikov, Ljubuškin, Rafikov – Averin (A), Kontiola, Apalkov (A) – Čistov, Loktjonov, Malcev – Mosaljov, Kartajev , Galimov – Iljenko, Konko, Kraskovskij – Korškov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Osipov, Kolcov, Kondratjev, Pepeljajev – Daugavins, Sjomin (A), Frolov – Sopin, Mozer, Žerděv – Videll, Kostitcyn, Ashton – Kuljomin (A). Potapov (C), Klingberg.

    Rozhodčí: Anisimov, Gusev – Medveděv, Šeljanin

    Diváci: 9000
    bahis siteleri