Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Avangard Omsk
Pondělí 11.01.2016, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Pjotr CHOCHRJAKOV - 0:3
     
    58:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! PJOTR CHOCHRJAKOV se dostal k puku ve středním pásmu a od červené čáry trefuje prázdnou kazaňskou klec. Asistence: Jonas Ahnelöv.
    20:49 Ilja MICHEJEV - 0:2
     
    20:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dvougólový náskok hostů je na světě! Tuto branku si za rámeček Stanislav Galimov asi nedá. Puk letící mimo chtěl ukrýt ve své lapačce, jenže ho jen šktrnul a kotouč se tak dostal do prostoru pravého kruhu, kde stál ILJA MICHEJEV, který trefil nesmírně přesně. Puk se od tyčky dostal za brankovou čáru a poté se od brankové konstrukce odrazil zase ven. Gól musel ještě potvrdit videorozhodčí, ale vše bylo v pořádku. Asistence: Valentin Pjanov, Pjotr Chochrjakov.
    12:51 Andrej PERVYŠIN - 0:1
     
    12:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a ujímají se vedení! Z pravé strany přišla střela v podání Antona Burdasova, která se odrazila do předbrankového prostoru, odkud puk doputoval na stranu levou, kde si sjel obránce ANDREJ PERVYŠIN, který prostřeluje Galimova. Asistence: Anton Burdasov, Michal Kempný.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 13. Pervyšin (Burdasov, Kempný), 21. Michejev (Pjanov, Chochrjakov), 59. Chochrjakov (Ahnelöv)


    Ak Bars Kazaň: Galimov (Garipov) – Abrosimov, Kornějev (A), Jarullin, Tokranov, Bělov, Wilson, Sidorov – Varnakov (A), Malychin, Gluchov M. – Möller, Sjörgren, Azevedo – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Ivanov, Svitov (C), Archipov
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Pervyšin, Kempný, Lekomcev, Alexandrov, Gusev, Ahnelöv, Kulik – Paršin, Sobotka (C), Erat (A) – Michejev, Chochrjakov, Pjanov – Lemťugov, Gluchov A., Burdasov – Fisčenko, Petrov, Čerknikov – Lauta

    Rozhodčí: Bulanov, Jeřábek – Zacharenko, Lazarev

    Diváci: 5170
    bahis siteleri