Swansea – Sunderland 2:4 (kon.) | Manchester City – Everton 0:0 (kon.) | Stoke – Norwich 3:1 (kon.)
Southampton – Watford 2:0 (kon.) | Chelsea – West Brom 2:2 (kon.) | Liverpool – Arsenal 3:3 (kon.)
Tottenham – Leicester 0:1 (kon.)
konec
Swansea City
2:4 (2:1)
Sunderland AFC
Středa 13.01.2016, 20:45 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Jermain DEFOE - 2:4
     
    86
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní akce hostujícího týmu. Patrick van Aanholt utekl domácímu výběru po pravé straně a když už se dostal do pokutového území, tak naservíroval balon přímo na kopačku JERMAINA DEFOA, který bez problémů kompletuje hattrick a nejspíše i vítězství Sunderlandu! Asistence: Patrick van Aanholt.
    60. Jermain DEFOE - 2:3
     
    60
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak tohle si domácí obrana za rámeček rozhodně nedá! Adam Johnson vybojoval balon za polovinou hřiště a výborně si všiml zapomenutého JERMAINA DEFOA, který své naběhnutí za obranu načasoval na sekundu přesně. V samostatném úniku se už hostující útočník nemýlil a přesnou přízemní ranou posílá Sunderland opětovně do vedení. Asistence: Adam Johnson.
    49. Patrick van Aanholt - 2:2
     
    49
    Sunderland právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Necelé čtyři minuty po začátku druhého poločasu se o vyrovnání postaral hostující PATRICK VAN AANHOLT, který si potáhl míč na střed hřiště a luxusní ránou od tyče skóroval. Asistence: Adam Johnson.
    39. André AYEW - 2:1
     
    39
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tak tohle je odpověď na vyloučení Naughtona jak se sluší a patří. ANDRÉ AYEW si zpracoval dlouhý odkop brankáře Łukasze Fabiańskeho na rohu pokutového území, poté se nádherně obtočil kolem bránícího hráče a parádní přízemní střelou ke vzdálenější tyči posouvá domácí tým do vedení. Asistence: Łukasz Fabiański.
    20. Gylfi Þór Sigurðsson - 1:1
     
    20
    Swansea právě vstřelila branku!
    Nádherně kopnutá penalta v provedení GYLFI ÞÓR SIGURÐSSONA. Fotbalista z Islandu nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci.
    4. Jermain DEFOE - 0:1
     
    4
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně překvapivý začátek utkání. Špatná rozehrávka domácího gólmana Fabiańskiho skončila pouze u jednoho z hostujících hráčů, který ihned vystřelil. Polský brankář přízemní střelu vyrazil pouze ke kopačkám JERMAINA DEFOA, který bez větších problémů dorazil míč do prázdné brány. Asistence: Fabio Borini.

    Štěpán Hladký

    Branky: 20. G.Þ. Sigurðsson (pen.), 39. A. Ayew (Fabiański) – 4. Defoe (Borini), 49. van Aanholt (Johnson), 60. Defoe (Johnson), 86. Defoe (van Aanholt)

    Karty:   67. Mannone (SUN), 79. van Aanholt (SUN)   36. Naughton (SWN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:12.
    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, A. Williams, Taylor – Britton (43. Rangel), Ki Song-jung – Barrow, G.Þ. Sigurðsson, Routledge (77. B. Gomis) – A. Ayew (89. Cork).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Emnes, B. Gomis, Montero, Rangel, Cork.

    Sunderland AFC: Mannone – Jones, O'Shea, Brown, van Aanholt – M'Vila, Cattermole (72. Rodwell) – Lens (86. Watmore), Johnson, Borini (84. Graham) – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Rodwell, Graham, Coates, Yedlin, S. Fletcher, Watmore.

    Diváci: 20140
    bahis siteleri